reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
z tym płakaniem, to faktycznie coś jest na rzeczy..dzisiaj rano, jak mąż jajecznicę zrobił i kazał sobie wybrać talerz, a ja zaczęłam trochę wybrzydzać, że tu jest za dużo białka a tutaj boczku i zaczęłam trochę "przerzucać" to powiedział, ze już więcej mi jajecznicy nie zrobi a ja co zrobiłam - w ryk :-). Zreflektował się i powiedział, żebym się nie martwiła, że on tylko tak powiedział, że będzie mi robił do końca życia, wtedy mi się polepszyło.. ech, te hormony

Hej dziewczyny trzymam dzis kciuki za psotkę i wisienkę jak sie nie myle no(chyba ze kogoś pominęłam więc przepraszam) i za siebie pfff wizyte mam na 15;-) a wystałam sie w kolejce od 7,30 do 11:nerd:tzn.wysiedzialam w samochodzie pod domem lekarza póki następna pani nie przyszla a ze byłam druga nie mogłam sobie od tak zrezygnowac i komuś nerwy zepsuc ze sie nie dostanie wiec tak sobie kwitłam:dry: szlag by to trafił .
A co do płaczliwości to ja jestem pierwsza:sorry2:

No takiego gada sobie wybrałam:dry: to dobry lekarz ale dobro pacjentki mu wisi ...niestety ....sam otwarcie mi powiedział,że ma juz dość ,że czuje sie jakby w naszym miescie nie bylo innego ginekologa i tylko do niego się schodzą :nerd:
Ja do porodu go nie zmienie bo boje sie żeby ktoś inny robił mi cesarkę. Ale po porodzie zaraz wracam do mojego starego ginekologa.
mailuj gratuluje 3 trymestru :-) czy się pomyliłam i 3 zaczyna sie po 28 tygodniu???????

Ostatnia edycja:
hej mamuski!!

czyli zakładmy kolejny klub??? "Klub Mam Płaczacych' - ja tez sie zapisuje, powinnam miec ksywke "płaczek" eh..te hormony..

sestina, konwalianka
bardzo sie ciesze ze dzieciaczki zdrowe!!!
psotka, margerita i wisienka kciuki moooocno zaciskamy z Rózia!!!!!
dodi Misia - istne cudenko!!
margerita ja własnie tak licze, ze III zaczyna sie od 28:)u ciebie to juz za chwileczke:)
reszte sciskam na dzien dobry !! tyle chciałam napisac i zapomniałam....:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Ja jakoś nie ślimtam :-) Częściej mam głupawę niż płacz na końcu nosa, ale przy Agnieszce płakalam nawet nad widelcem (bo mial krzywe zęby, haahahahaha)

Konwalianka, przepraszam, ale uśmiałam się. To musial był świetny widok, ty płacząca nad jajecznicą i twój mąż zapewniający cię że bedzie ją robil do końca życia :-D

A mnie cos dziś brzuch pobolewa. Ale u góry, od żeber, nie wiem - żołądek? Jakos tak przez to czuje sie nie najlepiej.

reklama
Do góry