reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
wisienka nic się nie martw, na pewno będzie dobrze; ta komoda jest fajna, ale właśnie te szybki.. także szukam czegoś takiego, jak coś znajdziesz to daj znać.. widziałam kiedyś podobne w ikei, tam do zwykłego kredensu/takiego panelu można samodzielnie dobrać drzwiczki - może to nie byłby zły pomysł..

ja też mam malutki pokoik, w końcu to nasza sypialnia, weszła tylko szafa i łóżko, jak wyrzucę szafki przy łóżku i łóżko maksymalnie przysunę do okna, to może łóżeczko małego się zmieści..ale niestety na komodę nie mam co marzyć.. przyjdzie mi chyba latać z ciuszkami z pokoju dziecięcego, gdzie póki co nie ma nic, poza ławką do ćwiczeń mojego męża:-), nie mam raczej innego rozwiązania..

A ja wlasnie w pana K zaluiczylam.... zaczelo byc mi niedobrze.......... i w glowie się krecić.........i blus...... zdjecie wstawię poźniej muszę tam ogarnąc... ;-) ale metraz tez jakoś tak 2 na 3,5 i drzwi wejsciowe do środka się otwierają po prawej przy scianie lozko pod oknem mam na calej szerokosci sciany okiennej......

sis no cieszę się,że i u Ciebie jest lepiej a Dwidek na bank śpi ;) :*:*:*:*:* a jak ja nienawidzę leżeć to mnie sxzlak trafia już kurdeeee a mąz się ruszać nie kazał :wściekła/y:
U nas mała będzie z nami w sypialni,bo mamy dwa pokoiki a nie chcę nawet myśleć żeby malutka spała sama więc plus dla mnie wielki tego,pokoik mały nie jest bo 3.60 na 4.50 więc spoko mi wchodzi wszystko obracać będę mogła jak chcę ;)
wisieńka najważniejsze teraz Wy jesteście kochana i nie denerwuj się :*:*:* pisałam,że los taki nasz już głupi ale nadzieja zawsze pomaga i wiara ,że jeszcze będzie dobrze więc 3mam &&&&&& :*

Wisienko heehh no jakies opóźnienie....heheh ale juz mi lepiej. Rano najadlam sie surowej papryki ale popilam gorącą herbatka... wiec zawsze tak jadlam i nic nie bylo... a teraz oddalam moje śniadanko plus witaminki.... dobrze ze juz dziś antybiotyku nie mam bo szkoda go oddać heehh. Kurcze ja mam juz komodę i nie mam gdzie jej wywalić.... mamy 3 pokoje salon sypialnie duża nie narzekam i pokoik dla melego... mialo byc pięknie w nim a jednak nie przemysleliśmy jak robiliśmy generalny remont, bo moglam inaczej wejscie umieścić od strony kuchni i drzwi przesuwane, ale juz za poźno... jest co jest wiec u mnie wchodzi chyba tylko cos na zawieszenie na góre zaraz zrobię zdj to zobaczycie....

orchi witaj, dzieki
zuzu my tez mamy trzy ale jeden dla Macka, jeden dla dzidzi i my w salonie. Ale zdecydowaliśmy się, że bedziemy spac z dzidzią i teraz się glowimy jak to zrobić

kurcze jak bylo tyle czasu to sie myslalo ze bedzie fajnie damy rade tu sie to postawi tu to a teraz ja mam problem heehh mąz krzyczy ze ten pokój do duuuupppppy jest nie ustawny ze sie uparlam na to M 2 latka temu.... ;-) tylko ten jeden pokój mialo byc tak że jak maly bedzie juz nastolatkiem to my sie przeniesiemy do tego malego jako sypialnie szafa i lożko i tyle a on bedzie w obecnej naszej. I juz glupieje i nie wiem co robić.... nawet mii sie dziś sprzatac nie chce jakaś taką bezdradnościa ode mnie wali./

reklama
zuzu nic się nie przejmuj jeszcze czas jest na takie rzeczy ;) ja nawet nie myślę jak co poustawiać nawet kupionych nie mam bo po co dopiero kwiecień i kurzyć mi się to nie będzie ;) a takie coś w głowie przyjdzie Ci w chwilkę zoabaczysz jak szybko w czerwcu znajdziesz w głowie nowe pomysły

Do góry