reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Ja zostawiam to Tomkowi niech przygotowuję kącik dla małej hihi rzeczy powybierane mamy więc spoko jakoś ja tak nie mam parcia na to teraz może dlatego,że też jeszcze cały czas się boję o małą ... więc nie chcę tego tak szybko robić.Każdy robi jak uważa dla mnie poprostu to za wcześnie :)

Witam was- umnie pochmurno a miało byc słoneczko..
A co do pokojków to ja nie mam problemu ja mam duży dom(aż za duży jak sprzątam..) moje pokoje są 6m na 5m. więc mam dużo miejsca na wszystko.

Wisjenka-przykro mi spowodu babci...a ty czemu czujesz się winna że myślisz o sobie i małej przeciesz to normalne...

niby kwiecien dopiero ja mam ternim na 4 lipca wiec 2 wte 2 we fte... róznie może być.... wiec moze i czerwiec wyjdzie.... wiec 2 miechy zeby to mialo ręce i nogi ja jeszcze tez az tak nie ustawiam ale chce juz wczesniej miec zalpanowane niz na oststanią chwilke tym bardziej ze moj mąz ma róznie dyżury i wiem ze minie tydz za tyg zanim sie zabierzemy do czegoś razem. A tato jakby robil nam szafe też musi wiedziec z wyprzedzeniem bo ma swoje zaobowiazania z klijentami... i terminy.... i ja wychodzę zawsze Przezorny zawsze ubezpieczony.... wczoraj lożeczko przyszlo w promo kupilam bo juz wózek przelecial mi kolo nosa,... moj wymaorzony i za niską w miare cene nowy... wiec teraz jak sie trafi to biore bo bedze plula se w brodę......

Dlatego napisałam,że każdy robi jak uważa ;) :) Ja znów wózek dopiero będę miała jak wrócimy ze szpitala wcześniej też go nie chcę mąż pojedzie z rodzicami po niego bo upatrzony też już jest także ja na spokojnie wszystko biorę i nawet nie myślę,że wyjdzie wcześniej mała ;) bo czym bardziej tak myślę tym się stresuję coraz częściej :)

Czesc Dwupaczki!!
no to zescie niezle od wczoraj wieczór nadrukowały:szok: normalnie doczytac nie mogłam i nawet w ciemnej nocy pisały baby szalone:laugh2: a ja ostatnio po 12-13 godzin spie, oczy mi zgnija jak nic. Z drugiej strony co tu robic - pogoda pod psem - nic tylko spac.
orchi, psotka eh jak miło "Was' widziec w tak dobrych humorkach:* buziulki dla mieszkanców brzuszków:*
wydrusiu:* ciesz sie ze sie podoba:-)
corin gratki dla "Buszujacej Milenki":-)
wisienka kochana to absolutnie zaden egoizm naprawde a poza tym babunia na pewno nie chciałaby zebys sie denerwowała, tulam mocno:*
zuzu my mamy dwa pokoje - na szczescie dosc spore, a mała bedzie miała kacik w sypialni. na poczatku myslałam o komodzie ale z czasem jak zaczeły sie gromadzic jej rzeczy, stwierdziłam ze komoda nie wystarczy. kulipismy duzo szafe w realu i powinno wszystko wejsc. moze nie jest najpiekniejsza ale była tania i kolorem pasuje do reszty, a poza tym jak nie masz za duzo miejsc to moze pomysl o wiszacych polkach, miejsca nie zabieraja a sporo mozesz tam ułozyc:)

cała reszte witam cieplutko:*

Ostatnia edycja:
maqnio słoneczko :*:* no lepszy humorek,bo i brzusio mnie nie ciągnie ale już wiem co czujesz leżąc non stop ja jednego dnia nie umiem wytrzymać i z chęcią bym coś porobiła i poszła na spacer no ale czego si.ę nie robi dla dzidzi i męża :D więc szacuneczek wielki dla Ciebie za wytrwałość :*:*:*

orchidea dzieki Kochana:*dzis dokładnie mija miesiac jak lezymy. I tak jak piszesz dla Swojego Skarba kazda z Nas moglaby lezec nawet cała ciaze - jestem o tym przekonana, to jest tak bezinteresowne i pełne miłosci, ze nie da sie tego opisac. ja wiem, ze kazdy podarowany dzien Rozyczce zwieksza jej szanse na zdrowe zycie i kazdy dzien w brzuszku ma na Nia zbawienny wpływ. I nawet gdyby mi nogi pod sufit podwiazali to lezałabym dzielnie:-)damy rade! tulam:*

Pewnie kochana święte słowa teraz napisałaś !!!!!! dlatego i ja weekend w łóżku spędzę póki Tomek w domku będzie lepiej dmuchać na zimne pewnie się rozciąga wszystko,ale we wtorek mnie zbada lekarz więc nie ryzykuję

reklama
Do góry