reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Ależ zazdroszczę wszystkim mamusiom które teraz smacznie śpią. Ja też chcę tak:( I długie łażenie nic nie dało zmęczona padłam po "Czerwonym kapturku" i po kilku godzinach już spać nie mogę. Dziewczynki poradzcie coś:(

hej, ja też już na nogach.. mnie tym razem obudził głód:-D ale niestety trzeba odczekać jeszcze 2h, bo łykam tabletki na czczo i teraz mnie skręca z głodu i jest mi niedobrze:-(

Faktycznie za oknem piękne słoneczko, zatem nic tylko czerpać z tego przyjemność..
Wczoraj komisyjnie;-) zmierzyłam obwód brzucha i od niemal 10 dni nie zmienił się..czyżby maluch nie rósł? hmm

Miłego dnia

To i ja mówię dzień dobry!
Mały zrobił dziś pobudkę wyjątkowo o 7.30 to nawet się wyspałam.
No i problem znalezienia grupy się rozwiązał:tak: Też nie mam zaproszenia od margerity. To wyszło na to, że choć beztalencie jestem, to jednak umiem czytać:-D
Ból w plecach minął na razie, powróci wieczorem, po przechodzonym dniu. Wy też tak macię? Ja codziennie, a czasem już boli od rana.
Za oknem pochmurno, ale przynajmniej nie pada, może się rozpogodzi.
Miłego dnia mamuśki!!!

Dzień dobry mamuśki kochane :*:*:* a ja jednak przesadziłam ze sprzątaniem i wczoraj musiałam dzwonić do gina swojego bo mnie całe podbrzusze ciągnęło niemiłosiernie,kazał dużżżo wypoczywać bo takie bóle są niestety normalne no i kazał kupić mi magneż z witaminkąb6 więc mąż zakupił i piję bo pani magister podała dla ciężąrnej mu lżejszy czyli taki rozpuszczany nie w tabletkach mała szaleję więc wszystko z nią ok a tak zachmurzone u mnie i do dupyyyy ta pogoda :)
Iwonuś w takiej kuli będziesz często zmieniała wodę bo musi gdzieś ta rybka się załatwiać i pokarm też sypiesz ;) i nie wrzucaj tam żadnych muszelek,bo one rozpuszczają jakiś pierwiastek który mąci strasznie wodę ;)
dodi maqnio gratki z okazji wstąpienia w 3eci trymestr też bym już chciała :D
corin miszczyni jesteś number one hihi :D:D:D:D ;)
malinkaizi faktycznie współczuj.e o tej godzinie wstać :( może pogadaj z ginem co i jak albo meliskę pij od czasu do czasu i
buziam wszystkie przepraszam,że na każdy post nie odpisuję ale mam sklerozę ciążową :D

reklama
Do góry