orchidea pewnie ze każdy robi jak mu pasuje..... pewnie żę tak! Ja tez nie chcę kupować wózka tak wcześnie ale jak zobaczylam ile kosztuje a teraz bylo i czekalam a już nie ma takiej fajnej promo... bo 700zl to jest duzo na wózku 2 tys a 1200 jest róznica ech... i normalnie mnie bierze... a mieszkam w malej miejscowości tych wózków nie ma u mnie zeby maż jechal i kupić Tobie to fajnie! wiec mi zostaje net... ale tez mam obawy.... z lozeczkiem tez mialam ale mąz mówi kup bo znów bedziesz "plakac i jeczeć" ze taka promo przeszla ci kolo nosa... wiec juz go posluchalam.... ale i tak mam zaćmienie... z tym moim pokojem... ale Tato mnie zaraz odwiedzi moze coś się ustali bo na tę scianę gdzie chcę przrzucić komodę nie wiem czy nad nią mogę zawiescić cieżką pólkę... bo tam sa plyty karton gips... kurcze normalnie nie pomyslalam hheeh jak maqino pisze ja tez juz kompletuje i widze ze jednak komoda za mala bedzie na to wszytsko a myslalam ze wszytsko ladnie pomieszczę... wrrrrrrrrr
reklama
Kurcze serio z tą szafą to plan dobry jest miejsca tutaj mam dużo może na jesień coś pomyślimy jak cieplejsze ubranka i więcej miejsca by zajmowały no i kasę by si, eodłożyło bo na tą chwilkę to nie dałabym rady ;-)
dodi_misia
Fanka BB :)
Hej ranne ptaszki ja dzis 0 11 wstałam..w sumie to jeszcze nie wstałam, bo jak narazie z lózka piszę (ale po śniadanku juz)
Ja z Michasia też nie miałam wózka wcześniej..dopiero jak wyszłam ze szpitala, ale teraz wole mieć wszystko przygotowane, bo potem mi sie nie będzie chciało, a po drugie potem tak na szybkiego to moge nie dostać tego co chce akurat
Tak mówicie o mieszkankach..my mamy dwa pokoje, tez nieduże..w jednym mieszka Michala, a w drugim my śpimy więc dzidzi będzie musiała z nami w "salonie" być haha i to jest dopiero porażka heh
Ani dobrze tv poogladać ani nic innego jak maluszek będzie spał, więc duupaa.. trza czekać aż nam sie dom wybuduje, ale to jeszcze z rok..
Ja z Michasia też nie miałam wózka wcześniej..dopiero jak wyszłam ze szpitala, ale teraz wole mieć wszystko przygotowane, bo potem mi sie nie będzie chciało, a po drugie potem tak na szybkiego to moge nie dostać tego co chce akurat
Tak mówicie o mieszkankach..my mamy dwa pokoje, tez nieduże..w jednym mieszka Michala, a w drugim my śpimy więc dzidzi będzie musiała z nami w "salonie" być haha i to jest dopiero porażka heh
Ani dobrze tv poogladać ani nic innego jak maluszek będzie spał, więc duupaa.. trza czekać aż nam sie dom wybuduje, ale to jeszcze z rok..
Ostatnia edycja:
dodi no ale Twój mężuś to jest w domu tyle co go i nie ma więc nie będziesz sama jeździła za tym i rozumiem to u mnie daję zadatek i na kiedy chcę odbieram więc spoko a Tomek jest w domku codziennie wieczorkiem więc mam tego jakis plus
ale wierci coś siąsiad u mnie masakra :d koldrą brzuch zakryłam,żeby mała się nie bała hihi bo zaczęła kopać no ale takie uroki życia w wieżowcu hihi jak nie remonty to sex uprawiają
ale wierci coś siąsiad u mnie masakra :d koldrą brzuch zakryłam,żeby mała się nie bała hihi bo zaczęła kopać no ale takie uroki życia w wieżowcu hihi jak nie remonty to sex uprawiają
Ostatnia edycja:
maqnio
Mamusia Różyczki
zuzu, orchi my kupilismy ta szafe w promocji - 400 zł (2m wysoka, 1,7 długa i 60 głeboka), moze nie jest cudna i debowa, ale wszystko w nia wejdzie, warto poszukac własnie w takich duzych sklepach - zawsze taniej
dodi Ty sie Kochana nie martw, z tego co pamietam to domek budujecie, wiec za chwilke bedzie mnóstwo miejsca i przestrzeni, a poki mala bedzie w łózeczku to dacie rade:-)
dodi Ty sie Kochana nie martw, z tego co pamietam to domek budujecie, wiec za chwilke bedzie mnóstwo miejsca i przestrzeni, a poki mala bedzie w łózeczku to dacie rade:-)
dodi_misia
No wtedy tak, tak tez by można jak mówisz..przynajmniej by nie było problemu z przechowywaniem.. ja może za miesiąc łózeczko kupie, ale jeszcze nie będę go rozkładać, dopiero w czerwcu pewnie..a wózek, to w sumie przeglądam allegro za jakąś okazją używana..ale model juz wiem jaki chce
Tak maqnio budujemy..w poniedziałek ściany do góry juz idą, wiec będzie cos widać już, bo jak narazie to pieniądze szły a nie było widać na co, bo wszystko w ziemie zakopane heh.. oby jak najprędzej, bo nie moge sie doczekać
Tak maqnio budujemy..w poniedziałek ściany do góry juz idą, wiec będzie cos widać już, bo jak narazie to pieniądze szły a nie było widać na co, bo wszystko w ziemie zakopane heh.. oby jak najprędzej, bo nie moge sie doczekać
Wisieńka
U mnie dalej pada i brzydko a od południa miało byc słoneczko
zuzu no ja właśnie tez jak patrze na te ceny to wolę polowac na okazję. I jeszcze jak popatrzyłam na stare watki o ile szybciej wiekszość dziewuch się rozpakowała to stwierdziłąm, ze nie ma na co czekać. Na zeszłorocznych lipcówkach dużo jest czerwcowych dzieciaków. No a wózek kupujemy z fotelikiem i musi być wczesniej bo jaky potem sie okazało, ze trzeba czekac na kolor albo wzór to byłoby lipnie. Na wystaranych, któras z dziewczyn pisała, ze w szpitalu sprawdzali czym wracjają do domu i jak okazało się, ze autem to czy mają fotelik albo gondolę z adapterem. Pewnie to nie wszędzie ale jednak ważne bezpiecznie zabrać dzidzię do doku
zuzu no ja właśnie tez jak patrze na te ceny to wolę polowac na okazję. I jeszcze jak popatrzyłam na stare watki o ile szybciej wiekszość dziewuch się rozpakowała to stwierdziłąm, ze nie ma na co czekać. Na zeszłorocznych lipcówkach dużo jest czerwcowych dzieciaków. No a wózek kupujemy z fotelikiem i musi być wczesniej bo jaky potem sie okazało, ze trzeba czekac na kolor albo wzór to byłoby lipnie. Na wystaranych, któras z dziewczyn pisała, ze w szpitalu sprawdzali czym wracjają do domu i jak okazało się, ze autem to czy mają fotelik albo gondolę z adapterem. Pewnie to nie wszędzie ale jednak ważne bezpiecznie zabrać dzidzię do doku
maqnio
Mamusia Różyczki
dodi ja na łózeczko czekam (bedzie w tym tygodniu) ale złozymy pewnie w maju, z wozkiem tez jeszcze sie wstrzymuje bo to najwiekszy wydatek a jeszcze sporo czasu zostało, kupimy w maju przez net , bo długo trzeba na niego czekac wiec pewnie dopiero w połowie czerwca przyjdzie.
dodi dobrze będzie a może mała będzie lubiła tv hihi włączaj teraz niech się przyzwyczaja do kolorowego pudła
maqnio no w jysk-u są też fajne i tanie na promocjach kurcze głęboka ta szafa Twoja fajniusia
wisieńka dlatego mi mąz zabrania czytać inne wątki bo mówi,że mała musi wyjśc w lipcu i już i mam nie czytać tego i tak robię teraz
maqnio no w jysk-u są też fajne i tanie na promocjach kurcze głęboka ta szafa Twoja fajniusia
wisieńka dlatego mi mąz zabrania czytać inne wątki bo mówi,że mała musi wyjśc w lipcu i już i mam nie czytać tego i tak robię teraz
Ostatnia edycja:
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
orchidea heh skad ja to znam siedze i czytam inne watki na forum i sama sie potem denerwuje i za duzo mysle;-)