reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

corin super kochana :*:* cieszę się bardzo :* :D mi już brzuszek tak od prawię dwoch tygodni się zmienia z jednej mam gulkę z drugiej płaski za chwilkę skacze cały jak oszalały :d

reklama
mmarta ja też tak mam, wieczorami już nie mogę wytrzymać, boli i kręgosłup i żebra.. prysznic na trochę pomaga, spróbuj; też nie odstałam zaproszenia do grupy:-(

corin gratuluje, to super uczucie :-)

widzę, ze coś pogoda się psuje..brr..a już nastawiłam się na piękny słoneczny dzionek

Witajcie, ja tez juz nie spie od 8 mąż na szkolenie sie zbieral to juz razem zjedlismy sniadanko..... A tak znów caly dzień sama jutro też tylko na nockę mąz bedzie... Ech.......
Co do rozstępów jak pisalyscie ja jeszcze też nie mam ale co ma byc to bedzie geny i tyle, choć smaruje się od początku ciazy oliwką i od 3 mc babydream z rosmana i nawet takie lo.. Heeh
co do siary to ja mam i przypisaną witaminkę b6 ale cieknie mi czasami tylko z lewej piersi moze dlatego ze sie lezy na lewym boku... Sama nie wiem. Mnie kregoslup narazie nie boli moze ze sie ruszam i cwiczę aktywnie caly czas choć jak wczoraj podczytalam was to jedna juz na l4 ech tez juz bym chciala chyba a nie wiem czy mogę se pozwolic na to wrrrrrr........
Co do rybki mąż mial mi kupic i weszliśmy w wawce do sklepu i tam laska ze juz nie wolno tzrymac tak rybek itp... Wiec zrezygnowalismy ale w takim razie jak mozna bede wiercić mezowi dziurę w brzuchu.....
I naważniejsze wczoraj rozlożylismy lożeczko jestem bardzo zadowolona z zakupu takie stabilne ze oooooo serio naprawdę tylko mam problem bo pokoik dla malego jest maly i mam ttylko w nim komodę i lożko co się rozkladana 150 stolik i nie mam zabardzo gdzie trzymać rzeczy dla malego..... Macie moze jakieś rozwiązanie....?? Szafa czy slupek nie mam gdzie postawić ech...... Zla jestem troszki ze ten pokoik taki nieustawny wrr.... Bo ja zrobić szafe <tato by robil---> zlota rączka i zajmuje sie tym roznież> to juz bedzie klika w pokoju..... Poradzcie coś moze macie jakieś triki....

Dzień dobry Słoneczka i Promyczki!

Obudziłam się dzisiaj bez bólu brzucha, jupi! ;) Mój syneczek siedzi cichutko, chyba śpi po wczorajszych harcach;) Jesteśmy już po śniadanku, mąż zrobił przepyszne naleśniczki i zjedliśmy razem w łóżeczku:)

Corin, cieszę się razem z Tobą, że jest Ci dane poczuć w taki sposób Twoją córeczkę:)

Sis, ooooo tak trzymałam kciuki, żeby wszystko było u Was dobrze, uffff kamień z serca, dobrze, że już lepiej kochana:*

Wszystkie, bez wyjątku Was całuję:***

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane kobitki. Mnie obudziły znów złe wiadomosci. Babcia po wczorajszym wypisie ze szpitala wróciła dziś do niego. jest bardzo źle i lekarz mówi zeby wszystkiego się spodziewać. Strasznie mi z tym. A jeszcze straszniej, ze egoistycznie myślę bardziej o sobie i martwię się, zeby nerwy nie zaszkodziły ciązy.:-:)zawstydzona/y:
Zuzu My tez postanowiliśmy do pokoju Emisi wstawić nasze łózko dla wygody i teraz mieści sie tam tylko łóżeczko i komoda. Dlatego komode wywalamy bo za mała i wsadzamy tam coś na wzór witryny-kredensu.
Corin gratki buszującej w brzuchu
Psotka witaj

Wisieńko, przykro mi z powodu babci:( Nie czuj się winna,kochana, że martwisz się o swoje dziecko, przecież to normalne. Wiem, że łatwo powiedzieć, trudniej wykonać, ale postaraj się chociaż troszeczkę wyciszyć, Bóg wie co robi. Tulę Cię mocno:*

Dzień dobry grubsonki kochane!
Wisieńka babcia na pewno też martwiła by się o Ciebie i maleństwo, to że Ty się też martwisz nie umniejsza Twoich uczuć do babci...
Zuzu nasz pokój tez niewielki, w sumie z tego co mamy w nim swojego musi zostac tylko łózko i komoda. Teraz dla małej trzeba zmieścic gadzety i tez zachodzę w głowę co i jak. Na dzis zaplanowane mycie okna, montaż rolety i nowe firanki- nie malujemy bo mamy tapetę.

Wisienko nie myślisz o sobie bo o dzidzi!!!! Babci szkoda pewnie nikt nie lubi takich sytuacji ...... bedzie i musi byc dobrze widocznie wszystko zapisane jest tam na górze.
Co do pokoju ja tam mam lozko z czasów panienskich takie co oparcie sie opuszcza a siedzenie wysuwa i wychodzi po rozlożeniu 150cm.... i ono tam chyba bedzie jak narazie... juz sama nie wiem co zrobic.... szafa chyba odpada bo wogole nic nie bedzie mozna wstawić... chyba ze nad komodą coś zawiesić... i teraz tak mysle ze nie bede miala pod reką kosmetyków do pielegnacji.... glupieje jak to zrobić zeby mialo ręce i nogi w wolnej chwili wstawię zdjecie pokoju i wymiary moze bedziecie bardziej mądre ode mnie..... bo ja jakas juz ciemna masa jestem siedze na necie pokoje patrze ale one piekne ladne ale duze i ustawne a nie ma malych pokazanych ech

reklama
Sestina, psotka dziękuję .Weszłam do was żeby nie mysleć o tym cały czas bo znowu jestem sama w domu Maciek pojechał własnie do mojego taty a on mieszka z dziadkami. Opiekuje się nimi odkąd mama zmarła. Pol w szkole ma zajęcia do 18.30. Same ćwiczenia. Nie moze opuścić. No a w ogóle u niego w szkole jest duzy reżim bo to szkoła wojskowa i tam na nieobecności źle reagują. Tak więc zostaję dziś sama do wieczorka.
Pogoda u mnie natomiast nieciekawa. Duze zachmurzenie, 9 stopni. Ale tak miało być rano a po południu ma byc słonecznie i bardzo ciepło
Zuzu dzieki. No u nas to samo, łózko ma 150 cm a pokój 2m na 3,5m:szok:Wszystko będzie na ścisk ale wolę być z małą w pokoju. A ja myślałam o takiej witrynce jak ta z bez szkła. Patrzylismy na te sosnowe i chcieliśmy kupić i pomalowac ale potem zrezygnowaliśmy. Cięzko znaleźć własnie coś takiego żeby nie miało na górze szkła. A tu i jest blat i półki na kosmetyczny niezbednik.

http://allegro.pl/komplet-sosnowy-2-polki-witryna-szafka-regal-i1516801134.html

Ostatnia edycja:
Do góry