reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczynki:) Co tam nowego słychowac?? ja mam chwilke bo A pojechal na siłownię, a tak ciągle gdzieś jeździmy i załatwiamy..
Autko kupione, pierwsza przejażdzka juz za mną:):) jedzie sie fajnie zobaczymy jak z parkowaniem i cofaniem w wąskich miejscach hehe

U mnie dziś pogoda do d..... wieje, pada, zimno...brr

balkan, to mamy ten sam problem z długościa autka:) tyle że ja boję sie bardziej o auta sąsiadów haha bo w garażu nie parkujemy (jeszcze się nie wybudowal takowy :-D

idę się kąpkac ba małz przyjedzie i powie, że nie jestem "zrobiona" haha a musimy jechać z projektem do kolegi co ma sklep z oknami:)

Ostatnia edycja:
reklama
Zuzu, dzięki:) Kuruj się z tego okropnego kataru!

Anulka, trzymam kciuki:)

Mmarta, tylko nie szalej z tymi oknami:)

Maqnio, faktycznie, możemy sobie rękę podać, reagujemy identycznie;)))

Corin, no to ładnie się zaprawił, ale przejdzie mu, spokojnie, poszalejesz z mamą:)

Pippi, dzięki:) Ja miałam na czczo-80, po 1h-109 i po 2 h-98. I jak taki głupol wieczorem, przed badaniem zjadłam paczkę krówek… ;) Wyniki masz dobre:)

Mailuj, dzięki:)

Anula, dzięki:) UWAŻAJ na siebie!!! A ten Twój to chyba oszalal… Bidulko:*

Anula, idz koniecznie i nie forsuj się tak, Słonce! Kurcze, może on wreszcie zrozumie, że nie może Cię denerwować!
Współczuję Wam dziewczyny tych wszystkich jazd z facetami...

Psota tak to jest,nawet nie mam sily sie denerowac 2 wieczory przeplakalam i wystarczy...przez 3 dni zapytal tylko czy z dzieckiem dobrze...

Anula, nie wiem co Ci poradzic, bo nigdy nie miałam takich problemów ze swoim mężem. Dobrze, że już nie płaczesz i starasz się nie denerwować. Odpoczywaj dużo, żeby ta szyjka się nie skracała. Fantastycznie, że chociaż o maleństwo zapytał... faceci...

Psota zapytal bo podobno zle wygladam ale zawsze to cos...we wt mam 3 godz cwiczen prowadzacy powiedzial ze kiepsko wygladam i zebym nie przychodzila a jak juz bede to mam siedziec tyle ile dam rade i sie nie meczyc bo i tak mam u niego 5:-)

dzięki dziewczyny....
niby normy normami, ale jak jeszcze wy mi potwierdzicie to już jestem spokojna :-) czyli mogę dalej wcinać lody :-)

Anulka trzymaj się ciepło, myśl o maluszku, zaawsze to we dwoje raźniej... i dobrze, że się nie poddajesz, może w końcu czas zrobi swoje i przemyśli zachowanie - wyjścia nie ma !
fajnie, że na studiach w wykładowcach masz wsparcie
a do lekarza - jak kazał - koniecznie - sprawdzićnigdy nie zaszkodzi

reklama
dodi niech ci sie dobrze jezdzi i oby autko sie sprawdziło:)
anula trzymaj sie dzielnie i przede wszystkim skup sie na sobie i dzidzi, a do lekarza to koniecznie idz - bedziesz spokojniejsza:*

Do góry