reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
czesc Brzucholce!!!

sister własnie weszłam :) co do allegro - wszystko juz załatwione:* jak spałas Kochana?
corin usciski dla synusia, niech sie biedaczek jak najszybciej kuruje;-)
psota piona! ja tez mam takie napady paniki, ze szkoda gadac...masakra, a potem kilka dni spokoju a tak na okragło. no ale trzeba jakos pozytywnie myslec:)
orchidea oł maj god - jajca sa przepiekne:) i chcesz powiedziec,ze Ty tak je sama robisz?? pieknosci:) ja tez takie poprosze ja tez ja tez !!!!:-)

Ostatnia edycja:
witajcie kochane:-)

basieniak, psotka, wisienka, patrycja - bardzo się cieszę, że u was wszystko dobrze po usg
pozostałym mamusiom też ślę buziaka porannego :*

odebrałam wyniki glukozy tej 75 po 2 godz
na czczo miałam 79
a po 2 godz 130

z tego mojego wydruku wynika że normy są do 140, więc chyba dobre te wyniki....:eek:
a wy jakie miałyście?

corin współczuję biedaku, ostatnio to ty masz z tymi choróbami...mam nadzieję, że synek szybko się wykuruje i ty też koniecznie uważaj na siebie

Cześc Laseczki Brzuchate :-)
Gratuluję usg wczorajszych, a właściwie wyników :-)
Corin do tego czasu młody się wykuruje
Pipi poniżej 140 to dobry wynik :-)
Wisienko buziaki
ja zabieram się za podatki :-(

reklama
Witam lipcoweczki:-)
Basiniak,Wisnienka,Psota, Patrycja gratuluje udanyh wizyt;-)
Pippi tak jak dziewczyny pisza wszystko jest w normie:tak:ja miala 77 a po 2h 73
Orchidea moja siostra robi takie jaja ale ja nie mam zdolnosci:-(
Corin moj brat tez tak ma mial zapalenie gardla a po 2 tyg zapalenie oskrzeli, taki czas:-(
Mialam dzis jedne cwicz do 9.30 postanowilam wstapie do sklepu zobaczyc spodnie ciazowe i to byl moj blad bo mojego rozmiaru nie bylo i brzuch mnie rozbolal musialam usiasc i wziasc nospe ale srednio mi pomogla, na szczescie jakos wrocilam. A co do mojego dzis 3 dzien sie nie odzywamy

Ostatnia edycja:
Do góry