reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Wisienka, za chwilę wózek wkleję w odpowiedni wątek....

Co do wagi to przecież i tak jest orientacyjna, bo malucha trudno zważyć.... :) Mateusz w 22 tyg ważył 409 g....

Wydrusia, przestań tak panikować, bo Twoje nastroje negatywnie się odbijają na dziecku - nie mówię, żebys lekceważyła niepokojące objawy, ale najpierw spróbuj z nospą i jeżeli nie przejdzie jedź do lekarza.... i to rzeczywiście Miłoszek mógł wbić rączkę, czy nóżkę pod wątrobę, czy żeberko... :)

reklama
Hej Babiszonki!!
jejku jakie piekne słonko na dworku, az mnie skreca ze wyjsc nie moge, no nic najwyzej bede sie wietrzyc na lezaco przy otwartym oknie, bo balkonu niestety brak:) Czy dzis w nocy była pełnia?? bo masakrycznie mi sie spało, do tego sniło mi sie ze...moj gin mnie molestował..taa..ma sie te sny co nie?:)
wydrusiu sisterko kochana co to sie w nocy działo??? ale juz wszystko dobrze? moze faktycznie Miłus gdzies raczke albo nozke przyłozyl i na cos naciskał? tulam:*
mailuj %%%% mocno o tak zacisniete:) i melduj sie po wizycie:)
pola witamy nowa lipcóweczke:)
psotka głowa do góry kotek, ja mysle ze to ze podali ci sterydy to znaczy ze opiekuje sie toba ktos mega odpowiedzialny, ktos kto chce zadbac o zdrówko Dawidka jakby w razie spieszył sie na swiat. Musisz byc dobrej mysli i zaciskaj nogi ile wlezie i nie wypuszczaj małego:) sciskam cie mocno:*
margeritka usmiechnij sie kochana, jakby mi małz wózek przywiozł to chyba bym fruwała za szczescia, super, to lepsze niz kupowanie auta:)

tak jeszcze co do tej wagi maluszkow to ja mysle ze tu nie ma co panikowac, bo nie dosc ze usg ma jakis prog bledu,a poza tym najwazniejszze ze bable sie prawidlowo rozwijaja. jak lezalam teraz w szpitalu na mojej sali lezala dziewczynka, wg usg jej synus w 39 tygodniu wazyl 3950, ona urodzila 4 dni pozniej i maly wazyl 3300 wiec nie ma reguly. :)

Ostatnia edycja:
Nil dziękuje ;-)
a co do skurczy Braxtona-Hicksa one są odczuwalne ale nie mogą boleć....mnie tez czasami ścisnie ale nic poza tym.
O maqnio hej!!!!:*:* no jak Cię widze zaraz mi wszystko przechodzi heh. Wyczytałam ,że z Rózyczką i szyjką wszystko Ok więc gratuluje i bardzo sie ciesze oby tak dalej.

maqnio hahahaha molestował Cię lekarz no ładne sny masz :-D aż mnie Michalina kopnęła :-D na bank była pełnia wczoraj w nocy a dziś spałam jak dzieciątko :szok: :-D
wydrusia i dobrze niech się martwi ;-) ma o kogo !!! :-D
Ciekawe jak emcia zniesie locik ,mam nadzieję,że zajrzy do nas na chwilkę :-)

orchidea dzięki, dobrze się czuję ja i mała. Przerzuciła się albo poprzecznie albo pośladkowo bo wpycha mi jakies kończynki blisko ujscia macicy, az w kroczu czuje hihi

sestinka ja przez ostatnie 3 dni to ledwo chodziłam bo tak mnie tam
kłuło,obracają się te dziewuszki że hoho może jakiś balet ćwiczą a chłopaki karate :-D

a moja Malenka ułozona główkowo i gin powiedzial ze najprawdopodobniej juz tak zostanie i ze taki maly lokator najczesciej puka tzn. rusza i "uderza"...główką:szok:a ja myslalam ze mnie boksuje a tu taka niespodzianka:)

margaritka oglądalismy z Polem taki wczoraj bardzo mi się podobał ale i tak nie umie się zdecydować...Cięzko u mnie będzie z tym:-D
balkan dziękuję kochana, czekam

A ja musze dzis jechac pociągiem do Wro bo Pol po mnie nie zdązy po pracy obrócić i szybciej będzie jak ja dojadę. Tyle , ze na stację mam ponad pół godziny z buta, masakra. Bez auta jak bez reki. Słuzbowy musiałam zdac a mieliśmy swój jeden. Teraz w czerwcu kupimy coś małego dla mnie zebym nie była z dzidzią uziemiona:-)

reklama
Wolałam jak miała nózki czy raczki na zewnatrz- wtedy fajnie brzusio skakał i wybrzuszął się. teraz tak głucho w srodku i nisko kopie

Do góry