reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Witajcie kochane ja na chwile weszłam powiedziec ze sliczna pogoda i ide zaraz połazic po miescie nie moge usiedziec w domu za cholere tak mnie nosi

Mailuj jestes kochana dziekuje ci bardzo wszystko jest tak sliczne , przesliczne az sie popłakałam z radosci

reklama
Sis, co do tego szpitala, to warto pogadać. Akurat będziemy rodzić w wakacje, też nie wiem, czy mój lekarz będzie wtedy w Poznaniu;) Ja wybrałam specjalistyczny szpital położniczy, taki gdzie jest najlepszy sprzęt dla noworodków, właśnie po to, żeby w razie czego uniknąć przewożenia małego karetką.

Corin, tylko się nie szarp z tą bramą:)

sis no u siebie, pogadam też z położną zobaczymy co powie jaki sprzęt jest i w ogóle bo właśnie mi chodzi o maluszka a nie o mnie ... :*

Sis, no ja właśnie tymi kategoriami się kierowałam wybierając szpital, ja sobie dam radę, ważne, żeby Dawidek miał najlepszą opiekę:)

Corin, hehehe postawić dechy do pionu;))))

Kobietki dostalam w aptece UNIMER pediatric iso Tonic ... :/ i teraz nie wiem na ulotce nic nie jest napisane ze mozna w ciazy stosowac w ogole o ciazy nie jest napisane :| tylko tyle ze jest iztonicznym roztworem wody morskiej kontrolowanym mikro biiologicznie ze podczas kataru mozna itp itd .... ale o ciazy NIC

Corin Ty uważaj na ten halny !! :tak: bo to kurde wcale nie żarty a ciekawe czy do mnie ten wiatr dojdzie :eek:
Sisnooo mama się śmiała przyjedź do mnie do szpitala a ja tak mama no napewno prawie 300km dojadę hahahha już chyba z Misią na rekach hahaha

Sis, ale zawsze możesz już od połowy czerwca siedzieć u mamy aż do porodu, hehe;) Przyszło cosik do Ciebie, czy jeszcze nie?

Czy ktoś wie czego mi się chce? Chodzę ciągle do lodowy, otwieram ją przglądam zawartosć i zamykam, potem robię dokładnie to samo z szafką z lakociami i ciagle nie wiem co bym zjadla. Ewidentnie mi się czegoś chce, a nie wiem czego...

reklama
Do góry