reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Super te rzeczy a butelki to takie krzywe ??? Kurcze no super rzeczy,ale ja buteleczkę już zakupiłam więc sobie smoczków poszukam może u mamy będą w Świecie Dziecka to w kwietniu bym popatrzyła

Sis, takie krzywe:) One są antykolkowe, a ten kształt S powoduje, że smoczek zawsze wypełniony jest mlekiem. No koleś pomysłowy:)

Hahahaha no ma głowę koleś nie ma co :-D :-D
A no widzisz ja kupiłam ale zwykła nie antykolkową ,bo na herbatkę narazie pomyślałam,że taka starczy zobaczymy jak to będzie,...
Teraz mam problem taki co do szpitala cholera :( muszę iść tutaj do przychodni zagadać z położną... bo widzę ,że w Rybniku szpital z tymi połoznymi ma okropne opinie a po drugie chyba mój lekarz będzie na urlopie echh wszystko sie wali normalnie

Cześć Pączusie a ja mam znowu katar... :/ Pawel calyy weekend temp 39 pojechalismy na pogotowie okazalo sie ze bol glowy ktory mial w okolicach czol a jest spowodowane ropieniem ... w zatokach :/ masakra... :/ dostal jakies antybiotyki ... .
Chcialam sie Was zapytac bo mam strasznie podrazniony nochal od tej wody ktora mi leci z nosa czy mozna stosowac Wode Morska ? Do nosa ?

veronique spokojnie możesz wodę morska stosować nawet ja mam takową dla niemowlaków w sprayu... ;)
Corin właśnie czytałam no warunki superaśne są pogadam dziś z Tomkiem jak wróci z pracy musze poprostu wybrac się do tych szpitali i już bo tak na sucho to widzę,że jakas porażka jest jedni mówią ten spzital ok drudzy ten to porażka :-D i cholera wie kogo słuchać
A jak się czujesz w ogóle ??

Ostatnia edycja:
A ja chce Wam sie poazlic bo .. niedlugo u mnie zacznie sie 23 tydzien ... a ... wiecie jak to bylo z moja Szwagierka ...
I mimo iz staram sie o tym nie myslec i jej nie sluchac to Wisi ona nademna jak chmura gradowa... ze ja moze tez tylko do 23 tyg donosze ciaze... :(
Boje sie tego tygodnia na tyle ze mam ochote sie zaszyc na caly tydzien w domu w lozku obic poduszkami i nie ruszac tyle co do toalety Wiem wiem moze to chore... ale nawet nie wiecie jaka presje i ... odczucia moze wywolac w Was szwgierka :| . Orchideo a jakiej firmy masz te wode morska ?

reklama
Cześc Dziewczynki :-)
Widzę, że fachowa dyskusja o porodach. ja mam do wyboru właściwie jeden szpital w moim mieście. Mogę też jak moja kuzynka urodzić w Niemczech. Choć nie uśmiecha mi się jechanie 250 km w trakcie porodu, poza tym niech dziecko ma miejsce urodzenie w Polsce. Jakoś nie mam zaufania do niemieckich szpitali i lekarzy. Tu w Koszalinie mam mamę, która pracując w szpitalu zna wszystkich i będzie nad wszystkim czuwać. Poza tym pracując jako dziennikarka w różnych okolicznościach poznalam ordynatora i to taki myślący facet , z którym udalo mi się dojść do porozumienia.

Do góry