reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Super te rzeczy a butelki to takie krzywe ??? Kurcze no super rzeczy,ale ja buteleczkę już zakupiłam więc sobie smoczków poszukam może u mamy będą w Świecie Dziecka to w kwietniu bym popatrzyła

Sis, takie krzywe:) One są antykolkowe, a ten kształt S powoduje, że smoczek zawsze wypełniony jest mlekiem. No koleś pomysłowy:)

Hahahaha no ma głowę koleś nie ma co :-D :-D
A no widzisz ja kupiłam ale zwykła nie antykolkową ,bo na herbatkę narazie pomyślałam,że taka starczy zobaczymy jak to będzie,...
Teraz mam problem taki co do szpitala cholera :( muszę iść tutaj do przychodni zagadać z położną... bo widzę ,że w Rybniku szpital z tymi połoznymi ma okropne opinie a po drugie chyba mój lekarz będzie na urlopie echh wszystko sie wali normalnie

Cześć Pączusie a ja mam znowu katar... :/ Pawel calyy weekend temp 39 pojechalismy na pogotowie okazalo sie ze bol glowy ktory mial w okolicach czol a jest spowodowane ropieniem ... w zatokach :/ masakra... :/ dostal jakies antybiotyki ... .
Chcialam sie Was zapytac bo mam strasznie podrazniony nochal od tej wody ktora mi leci z nosa czy mozna stosowac Wode Morska ? Do nosa ?

veronique spokojnie możesz wodę morska stosować nawet ja mam takową dla niemowlaków w sprayu... ;)
Corin właśnie czytałam no warunki superaśne są pogadam dziś z Tomkiem jak wróci z pracy musze poprostu wybrac się do tych szpitali i już bo tak na sucho to widzę,że jakas porażka jest jedni mówią ten spzital ok drudzy ten to porażka :-D i cholera wie kogo słuchać
A jak się czujesz w ogóle ??

Ostatnia edycja:
A ja chce Wam sie poazlic bo .. niedlugo u mnie zacznie sie 23 tydzien ... a ... wiecie jak to bylo z moja Szwagierka ...
I mimo iz staram sie o tym nie myslec i jej nie sluchac to Wisi ona nademna jak chmura gradowa... ze ja moze tez tylko do 23 tyg donosze ciaze... :(
Boje sie tego tygodnia na tyle ze mam ochote sie zaszyc na caly tydzien w domu w lozku obic poduszkami i nie ruszac tyle co do toalety Wiem wiem moze to chore... ale nawet nie wiecie jaka presje i ... odczucia moze wywolac w Was szwgierka :| . Orchideo a jakiej firmy masz te wode morska ?

reklama
Cześc Dziewczynki :-)
Widzę, że fachowa dyskusja o porodach. ja mam do wyboru właściwie jeden szpital w moim mieście. Mogę też jak moja kuzynka urodzić w Niemczech. Choć nie uśmiecha mi się jechanie 250 km w trakcie porodu, poza tym niech dziecko ma miejsce urodzenie w Polsce. Jakoś nie mam zaufania do niemieckich szpitali i lekarzy. Tu w Koszalinie mam mamę, która pracując w szpitalu zna wszystkich i będzie nad wszystkim czuwać. Poza tym pracując jako dziennikarka w różnych okolicznościach poznalam ordynatora i to taki myślący facet , z którym udalo mi się dojść do porozumienia.

Do góry