reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

sis właśnie przyszło Dzięki wielkie no boskie wszystko jest :*:*:*:*:*:*:*:*
Corin mi sie chce tego okropnego arbuza hahahaha ale pije mineralną i wcinam marchewki hahaha
veronique woda morska nie zaszkodzi na 100% bo nawet u niemowlaczków się stosuje sólł fizjologiczną czy wode morską

reklama
Corin, za mną chodził sernik, wczoraj się objadlam u babci, a dzisiaj dopchałam, jeśli masz ochote, to mam jeszcze dwa kawałeczki takiego pyyysznego domowej roboty z brzoskwiniami :)

Sis, to cieszę się, że Ci się podoba:)

orchidea, ale zapomnialam ci napisac. Małż kupił u nas w auchan cukier (anaczy w bielsku) w ubieglym tygodniu i zapłacił 3,65/kg. Nie ma limitów na ilość. Arbuzy też sa tańsze... Nie wiem czemu u was tak drogo ... Nie sprawdziłam jeszcze tej mąki ziemniaczanej, ale pamiętam. Moze jutro odwaze się wyjść do sklepu już to zerknę.

A moja kruszyna ma czkawkę dzis od rana :-D

Psota, podrzuc proszę. Moze to akurat o serniczek chodzi...

Corin nie no ja tak sie nie bawię gdzie ja mieszkam ,że tak drogo jest :szok: wyprowadzam sie stąd !!! :-D :-D wracam do mamy hahahahahha
No kurde poważnie u mnie takie ceny są :( nie wiem co jest grane do cholery jasnej
Te czkawki są superrr hahahah

skąd mogę wziąć gołąbki? Nie chce mi się robić, tylko dla mnie...

Jadę do sklepu, czasem w mięsnym sprzedają takie domowe... na sztuki, może mają dziś. Chociaz jest poniedzialek... moze być kiepsko.

Orchidea, ale za to benzynę macie najtaniej na Śląsku ;-) Przynajmniej na trasie Zabrze - Ustroń ;-)

Ostatnia edycja:
Corin wyczytalam ze c zkawka jest dobra dla maluszkow bo trenuja wtedy oddychanie i przeponke :)
Aaajj jeszcze tego nie doswiadczylam :) hahahah smieszne uczucie musi byc...
A moj Waldek ... jak za dlugo leze na boku .. PRAWYM to usilnie dokopuje sie do pecherza.... wiec czy chce czy nie musze wstac siusiu wracam i klade sie na lewy

Mam ksiazke ... ciaz poradnik dla rodzicow dr Anne Deans i tam jest napisane nie wiem czy w to wierzyc stymulowanie neurologiczne dziecka ...
Oklepywanie bardzo delikatne brzuszka ... :| moze powodowac to ze dziecko bedzie nam odpowiadac kopniakiem wierzycie to ? Cytuje " Deikatne oklepywanie brzucha i idzywanie sie do oczekiwanego dziecka moga pobudzic dziecko do ruchu i stanowia korzystna stymulacje neurologiczna "

reklama
Hej kochane !mnie od dwoch dni maluszek cos malo dokazuje ,prawie wcale hmmm zaczynam sie martwic:-(a ztym jedzeniem to tez tak mam chodze i niewiem czego chcem:no:a z tym cukrem to juz przesada drozeje z dnia na dzien ,u nas juz 4,50:wściekła/y:

Do góry