reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

sis właśnie przyszło Dzięki wielkie no boskie wszystko jest :*:*:*:*:*:*:*:*
Corin mi sie chce tego okropnego arbuza hahahaha ale pije mineralną i wcinam marchewki hahaha
veronique woda morska nie zaszkodzi na 100% bo nawet u niemowlaczków się stosuje sólł fizjologiczną czy wode morską

reklama
Corin, za mną chodził sernik, wczoraj się objadlam u babci, a dzisiaj dopchałam, jeśli masz ochote, to mam jeszcze dwa kawałeczki takiego pyyysznego domowej roboty z brzoskwiniami :)

Sis, to cieszę się, że Ci się podoba:)

orchidea, ale zapomnialam ci napisac. Małż kupił u nas w auchan cukier (anaczy w bielsku) w ubieglym tygodniu i zapłacił 3,65/kg. Nie ma limitów na ilość. Arbuzy też sa tańsze... Nie wiem czemu u was tak drogo ... Nie sprawdziłam jeszcze tej mąki ziemniaczanej, ale pamiętam. Moze jutro odwaze się wyjść do sklepu już to zerknę.

A moja kruszyna ma czkawkę dzis od rana :-D

Psota, podrzuc proszę. Moze to akurat o serniczek chodzi...

Corin nie no ja tak sie nie bawię gdzie ja mieszkam ,że tak drogo jest :szok: wyprowadzam sie stąd !!! :-D :-D wracam do mamy hahahahahha
No kurde poważnie u mnie takie ceny są :( nie wiem co jest grane do cholery jasnej
Te czkawki są superrr hahahah

skąd mogę wziąć gołąbki? Nie chce mi się robić, tylko dla mnie...

Jadę do sklepu, czasem w mięsnym sprzedają takie domowe... na sztuki, może mają dziś. Chociaz jest poniedzialek... moze być kiepsko.

Orchidea, ale za to benzynę macie najtaniej na Śląsku ;-) Przynajmniej na trasie Zabrze - Ustroń ;-)

Ostatnia edycja:
Corin wyczytalam ze c zkawka jest dobra dla maluszkow bo trenuja wtedy oddychanie i przeponke :)
Aaajj jeszcze tego nie doswiadczylam :) hahahah smieszne uczucie musi byc...
A moj Waldek ... jak za dlugo leze na boku .. PRAWYM to usilnie dokopuje sie do pecherza.... wiec czy chce czy nie musze wstac siusiu wracam i klade sie na lewy

Mam ksiazke ... ciaz poradnik dla rodzicow dr Anne Deans i tam jest napisane nie wiem czy w to wierzyc stymulowanie neurologiczne dziecka ...
Oklepywanie bardzo delikatne brzuszka ... :| moze powodowac to ze dziecko bedzie nam odpowiadac kopniakiem wierzycie to ? Cytuje " Deikatne oklepywanie brzucha i idzywanie sie do oczekiwanego dziecka moga pobudzic dziecko do ruchu i stanowia korzystna stymulacje neurologiczna "

reklama
Hej kochane !mnie od dwoch dni maluszek cos malo dokazuje ,prawie wcale hmmm zaczynam sie martwic:-(a ztym jedzeniem to tez tak mam chodze i niewiem czego chcem:no:a z tym cukrem to juz przesada drozeje z dnia na dzien ,u nas juz 4,50:wściekła/y:

Do góry