reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hej kochane !mnie od dwoch dni maluszek cos malo dokazuje ,prawie wcale hmmm zaczynam sie martwic:-(a ztym jedzeniem to tez tak mam chodze i niewiem czego chcem:no:a z tym cukrem to juz przesada drozeje z dnia na dzien ,u nas juz 4,50:wściekła/y:
U mnie z ruszaniem Maluszka jest tak ze jak jestem w ruchu toi w ogole nie czuje ... a jak usiade i tak po 30 minutach zaczyna jeden kopniaczek drugi ... trzeci a najczesciej wieczorem sa dni ze praktycznie co rusz sie rusza... a sa dni ze tylko wieczorami i nad ranem

reklama
Teśka nie denerwuj się słonko może gdzieś się dzidzia schowała jeszcze mają miejsca maluszki ;) :*:*
veronique niby tak mówią,że jak sie delikatnie puknie w brzunio to maluszek odda :-D

ufff doczytałam was...

super, że u maqnio lepiej i zabieg się udał :-) rewelacja

veronique, a ty już byłaś u niej w odwiedzinach? przekażcie jej gorące buziaki
jeśli chodzi o wodę morską to spokojine, zresztą przecież powiedzziałaś na pewno w aptece, że jesteś w ciąży, to chyba by ci nic szkodliwego nie sprzedali...ja miałam jak byłam chora Sterimar chyba tak to się nazywało...

sestinka miłego leniuchowania na zwolnieniu, ja też dołączę od 1 kwietnia idę na zwolnienie - taki żarcik prima aprilisowy... ;-) a tak poważnie jużto mam w pracy ustalone, przychodzi za mnie zastępstwo i też się zastanawiam jak to będzie...
bo odkąd skończyłam studia cały czas pracuję i ciekawe jak sie przyzwyczaję do siedzenia w domu...:-) oby tylko mąż się nie przyzwyczaił :eek:

Margeritka, Corin i kto tak jescze chorował, aha danuśka, życzę wam zdrówka!

Pippi nie dalam rady Pawel mial ropien na zatokach i .. .zakochywal sie tak jakby mial umrec a ja nie chcialam wsiadac do auta... bo w moim aucie cos sie takiego odwalilo ze czasami ale tylko czasami jak wloze kluczyk to zapala sie kontrolka CODE ...:| cos z immobilaiserrem zle na bank napisalam ... a jak to sie zapala to nie rusze nie ma takiej opcji i boje sie .. a Pawla auto jest za szybkie ...zA DUZO KUCYKOW jak na moja stopke wiec wole nie kusic losu ... ALE Maqnio ma sie coraz lepiej jak dobrze pojdzie to w weekend idzie do domku :) Tylko problem jest z tym ze dostaje mnostwo lekow bo jednak jak wstaje to bardzo sie jej spina brzuszek

W piatek mam wizyte u ginekologa wiec sie upewnie czy wszystko gra ,moze w koncu zrobia mi to usg:wściekła/y:chcialabym wiedzec czy zdrowo tam rosnie no i plec :)ale i tak jakby co jade sobie na usg 3d i wszystkiego sie dowiem i zobacze moja kruszynke :laugh2:

Corin wiesz co ja wyprobowalam na zatoki moze to prymitywne ale wzielam stara butelke po winie nalalam cieplej wody... i przykladalam raz z jednej strony raz z drugiej przy nosie ... ULGA
Teska na pewno wszystko jest dobrze !!!!

Corin aaaa widzisz ja na benzynie się nie znam,bo ja piechtolotem wszędzie bezautowa jestem hahahaha
No napewno i u maqnio będzie wszystko ok ja tam wierzę,że Rózia wyjdzie dopiero pod koniec czerwca nie wcześniej :tak:

Myslalam ze szczescie sie do mnie usmiechnelo przed chwila i wygralam w Radiu Zet bo dzwonili przed chwila a ja glupia uradowana czekam az powiedza ze wygralam ,a niestety to byla tylko automatyczna sekretarka z radia zet z prosba wyslania sms :wściekła/y:

reklama
Teśka a mi się udało wygrać......torbę ekologiczną z TvN:)a głosowałam na jakąś dużą nagrodę. Przysłali mi kilka dni temu- taka szmatka hehe. Też myślałam jak zadzwonili po dane osobowa ze Bóg wie co;)
PIPPI zmykaj na leżenie:). Ja juz 10 lat pracuję od 21 roku w sumie juz w trakcie studiów zaczełam i zasłuzony odpoczynek dla mnie i malenstwa sie nalezy:)

Do góry