reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej kochane !mnie od dwoch dni maluszek cos malo dokazuje ,prawie wcale hmmm zaczynam sie martwic:-(a ztym jedzeniem to tez tak mam chodze i niewiem czego chcem:no:a z tym cukrem to juz przesada drozeje z dnia na dzien ,u nas juz 4,50:wściekła/y:
U mnie z ruszaniem Maluszka jest tak ze jak jestem w ruchu toi w ogole nie czuje ... a jak usiade i tak po 30 minutach zaczyna jeden kopniaczek drugi ... trzeci a najczesciej wieczorem sa dni ze praktycznie co rusz sie rusza... a sa dni ze tylko wieczorami i nad ranem

reklama
Teśka nie denerwuj się słonko może gdzieś się dzidzia schowała jeszcze mają miejsca maluszki ;) :*:*
veronique niby tak mówią,że jak sie delikatnie puknie w brzunio to maluszek odda :-D

ufff doczytałam was...

super, że u maqnio lepiej i zabieg się udał :-) rewelacja

veronique, a ty już byłaś u niej w odwiedzinach? przekażcie jej gorące buziaki
jeśli chodzi o wodę morską to spokojine, zresztą przecież powiedzziałaś na pewno w aptece, że jesteś w ciąży, to chyba by ci nic szkodliwego nie sprzedali...ja miałam jak byłam chora Sterimar chyba tak to się nazywało...

sestinka miłego leniuchowania na zwolnieniu, ja też dołączę od 1 kwietnia idę na zwolnienie - taki żarcik prima aprilisowy... ;-) a tak poważnie jużto mam w pracy ustalone, przychodzi za mnie zastępstwo i też się zastanawiam jak to będzie...
bo odkąd skończyłam studia cały czas pracuję i ciekawe jak sie przyzwyczaję do siedzenia w domu...:-) oby tylko mąż się nie przyzwyczaił :eek:

Margeritka, Corin i kto tak jescze chorował, aha danuśka, życzę wam zdrówka!

Pippi nie dalam rady Pawel mial ropien na zatokach i .. .zakochywal sie tak jakby mial umrec a ja nie chcialam wsiadac do auta... bo w moim aucie cos sie takiego odwalilo ze czasami ale tylko czasami jak wloze kluczyk to zapala sie kontrolka CODE ...:| cos z immobilaiserrem zle na bank napisalam ... a jak to sie zapala to nie rusze nie ma takiej opcji i boje sie .. a Pawla auto jest za szybkie ...zA DUZO KUCYKOW jak na moja stopke wiec wole nie kusic losu ... ALE Maqnio ma sie coraz lepiej jak dobrze pojdzie to w weekend idzie do domku :) Tylko problem jest z tym ze dostaje mnostwo lekow bo jednak jak wstaje to bardzo sie jej spina brzuszek

W piatek mam wizyte u ginekologa wiec sie upewnie czy wszystko gra ,moze w koncu zrobia mi to usg:wściekła/y:chcialabym wiedzec czy zdrowo tam rosnie no i plec :)ale i tak jakby co jade sobie na usg 3d i wszystkiego sie dowiem i zobacze moja kruszynke :laugh2:

Corin wiesz co ja wyprobowalam na zatoki moze to prymitywne ale wzielam stara butelke po winie nalalam cieplej wody... i przykladalam raz z jednej strony raz z drugiej przy nosie ... ULGA
Teska na pewno wszystko jest dobrze !!!!

Corin aaaa widzisz ja na benzynie się nie znam,bo ja piechtolotem wszędzie bezautowa jestem hahahaha
No napewno i u maqnio będzie wszystko ok ja tam wierzę,że Rózia wyjdzie dopiero pod koniec czerwca nie wcześniej :tak:

Myslalam ze szczescie sie do mnie usmiechnelo przed chwila i wygralam w Radiu Zet bo dzwonili przed chwila a ja glupia uradowana czekam az powiedza ze wygralam ,a niestety to byla tylko automatyczna sekretarka z radia zet z prosba wyslania sms :wściekła/y:

reklama
Teśka a mi się udało wygrać......torbę ekologiczną z TvN:)a głosowałam na jakąś dużą nagrodę. Przysłali mi kilka dni temu- taka szmatka hehe. Też myślałam jak zadzwonili po dane osobowa ze Bóg wie co;)
PIPPI zmykaj na leżenie:). Ja juz 10 lat pracuję od 21 roku w sumie juz w trakcie studiów zaczełam i zasłuzony odpoczynek dla mnie i malenstwa sie nalezy:)

Do góry