reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Morgenrood witaj:-) U nas wszystkich OK, tylko Maqnio w szpitalu mają założyć jej szew
Stęskniłyśmy się. Orchi nie masz czopków glicerynowych ? Balkan dbam :-)

reklama
mailuj kochana w razie czego zaraz wysle Tomka do apteki żeby kupił ,,, :*
morgenrood :*:*:* jak tam sie czujesz ?? Jak bliźniaki dają popalić ??

Witam po dluzszej przerwie :) dziekuje, czujemy sie dobrze, dzieciaki mi w nocy spokoju nie daja!!! Na poczatku czulam tylko dziewczynke (jest po lewej stronie brzucha i jest troche wieksza od braciszka) a teraz to juz istny ring!!! :) USG polowkowe w porzadku, wszystko w normie... oby tak dalej szlo. Widze ze juz wiekszosc z Was zna plec dzieciaczkow, super. miejmy nadzieje ze nie bedzie niespodzianek. Mnie tez potwierdzili plec wiec skoro dwoch innych lekarzy twierdzi to samo to mysle ze tak zostanie. Na jednym zdjeciu z usg napewno jest chlopczyk- widac z zamknietymi oczami :)
A co z Maqnio? jaki szew?

morgenrood nio szyjka jej się skróciła i wiesz leży już parę dniiiiii w szpitalu i dziś zadecydowali lekarze,że jej ten szew założą ,żeby jeszcze Różyczka jak najdłużej posiedziała w brzuniu

Em_ka wielkie gratulacje córci spełniły sie marzenia

Orchidea współczuje ci problemu miałam to samo kilka dni temu czopki glicerynowe pomogły teraz sie pilnuje woda przegotowana ze sliwkami suszonymi na czczo , woda z cytryna i miodem pomaga ale trzeba codziennie na czczo , zeby nie dopuscic do nastepnej takiej sytuacji brrr okropne uczucie i ból

EMka przecież od początku mówiłaś, że Nicola będzie to czemu teraz się tak podniecasz ;-) Ja Ci wierzyłam na słowo. GRATULACJE

Mailuj bo ja do tej pory nie moge w to uwierzyc ze bedzie NIcole. Niby od samego poczatku czulam ze bedzie dziewczynka, ale jakos myslalam ze jest to nie mozliwe zeby ulozylo sie cos tak, jak ja bym sobie tego wymarzyla. No i popatrz! taka niespodzianka. Moj skarb !! ah...

Corin to jak ty tak pieknie przewidujesz to u ciebie bedzie chlopczyk, bo wychodzi na odwrot :-D ahhaha

i dziekuje jeszcze raz za gratki :-D

Morgenrood,Maqnio ma mieć za chwilkę robiony wymaz jutro USG a w piątek szew. Bidulka jest kłębkiem nerwów :( ale jest silna i się nie podda

Em_ka,Maqnio kazała pogratulować córuni :) i pozdrawia wszystkie brzucholki :)

Ostatnia edycja:
Emka bo niektórym dziewczynkom czasem zdaje się, że nie zasługują na spełnienie swoich marzeń! Znam to z autopsji.Ciesz się Kochana

Orchidea to może nie czekaj na Tomka tylko wystrugaj kawałek mydełka. Żeby nie było gorzej.Moja babcia stosowała to wymiennie, nawet u dzieci

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, jestem dzisiaj taka zmarnowana, że szok! Spać mi się chce non stop, oczka mi się same zamykają, mam nadzieję, że mi jakieś fatalne wyniki nie wyjdą z tej glukozy… A jeszcze dzisiaj przede mną wizyta u endokrynologa, padnę na twarz;)

Wydrusia, ja nie piekłam tego, przepisu też nie mam Słonko.

Sis, Mailuj ma rację, czopek glicerynowy i siup! :) Wcinaj kochana dużo otrębów z jogurcikiem.

Morgenrood, no jesteś! Rewelacyjnie, że u Ciebie wszystko dobrze! Już sobie wyobrażam jak Ci musi brzuszek podskakiwać przy ruchach Twoich Aniołków:)

Ostatnia edycja:
Do góry