reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

EMka przecież od początku mówiłaś, że Nicola będzie to czemu teraz się tak podniecasz ;-) Ja Ci wierzyłam na słowo. GRATULACJE

A ja podliczam straty po leniuchowaniu- zapsuł mi się nowy lap i okazało się, że to lenistwo to chyba wirus jakiś. Mdli mnie i tak dziwnie się czuje. Nika też niewyraźna

Ostatnia edycja:
reklama
emka, gratulacje, widze ze mam 100% skutecznosć w przepowiadaniu, hahahahahahaha
Któraś jeszcze chce znać płeć? hahahahaha
Ciekawe czy co do siebie też jestem taka skuteczna :-D

mailuj, kuruj się. Mnie chyba też coś złamało... Boli mnie w karku i jakoś tak się czuję dziwnie... Jeszcze mam nadzieję że to z przemęczenia (2 zarwane noce)

Ostatnia edycja:
A mnie cus brzusio boli tylko teraz nie wiem czy na to,że będę musiała iśc do wc czy cuś się innego dzieje oby nie to drugie .... :baffled:

mailuj no właśnie mam problem ,,, z załatwieniem się i teraz nie wiem co i jak :( ale maleństwo kopie więc chyba ok może za duzo nałaziłam się dziś :-(

Em_ka, gratuluję córki!

Mailuj i Corin, dbajcie o siebie , żeby się w jakieś paskudztwo nie rozwinęło.... Mailuj - przeczytałam ten poród - o gustach się nie dyskutuje (stąd brak moich wypowiedzi w wątku imiennym), ale Milla i Dorian.... szczególnie ten Dorian, to mi się z takim smierdzącym, choć bardzo dobrym owocem durian kojarzy..... ale mamusia wygląda bosko - i chyba ma rzęsy pomalowane... :)

reklama
mailuj czytałam - no właśnie ja mam taki plan tak urodzić:-D jakoś nie wiem czemu jestem przekonana ze będzie szybko miło i przyjemnie ;-)
próbowałam znaleźć info, gdzie ona rodziłam, ale jakoś chyba słabo szukałam...

o morgenrood :-)witaj, co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Do góry