Ja narazie nie narzekam mam bardzo dużo ruchu az moze za duzo narazie jest ok 21 go mam wizytę ale czuje sie ok czasmi mnie coś ciągnie ale zganiam to na macicę i więzadla ale nospę mam brać z racji ze cwiczę i w pracy z dzieciakami też ....a tak to samochód i tyle na piechotę malo chodzę, no w domku robi sie co sie robi czasmi leże jak można męza wykorzystać.... ale Macie rację co za duzo to nie zdrowo!!!!!!!!!
reklama
sestina
Fanka BB :)
Cześć kobietki! wrocłam z USG i na początek buziaki dla emki - witaj w klubie dziewczynek morgen- fajnie znów Cie widziec na forum- podzielam Wasza radość bo i u mnie całe 416 gram szcześcia dziś zawitało
łozysko z przodu wiec 3 d średnio wysżło, a mała poprzecznie lezała wiec ginka troszke się nagimnastykowała ale wszystko w jak najlepszym porzadkuwidziałam te słodką twarzyczkę....ehhh
łozysko z przodu wiec 3 d średnio wysżło, a mała poprzecznie lezała wiec ginka troszke się nagimnastykowała ale wszystko w jak najlepszym porzadkuwidziałam te słodką twarzyczkę....ehhh
Ostatnia edycja:
Cześć kobietki! wrocłam z USG i na początek buziaki dla emki - witaj w klubie dziewczynek morgen- fajnie znów Cie widziec na forum- podzielam Wasza radość bo i u mnie całe 416 gram szcześcia dziś zawitało
Super wielkie gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cieszę się razem z Toba!!!
mailuj
Sestina a szczęście jakiej plci?
sestinka bo wlasnie czekalam na ciebie bo nie wiedzialam czy sie plec potwierdzi czy nie. SUper!! witam Ciebie takze w gronie kobitek superancko ze wszystko ok :-) widzisz, moja tez byla ulozona tak dziwnie przez 30 min i nawet po batonikach i spacerze pozycji nie chciala zmienic, tylko caly czas dupka na dole
ej i widzialam ze sie oszqrde pokazala i napisala na nowym watku, tylko czemu sie nie udziela na lipiec 2011?
ej i widzialam ze sie oszqrde pokazala i napisala na nowym watku, tylko czemu sie nie udziela na lipiec 2011?
Ostatnia edycja:
sestina
jeszcze trochę się powiercą zanim jedną przyjma pozycję ale fajnie.....zawsze po usg jak Ją podpatruję jestem jak na skrzydłach...zresztą Wy to rozumiecie a przed wczoraj miałam wizytę u endokrynologa bo miałam niskie FT3 tarczycy i jod dostałam- emka fajnie ze poamiętałaś
Ostatnia edycja:
Anula1989
jestem znowu, dopiero wrocialm bo pozniej bylam jeszcze u babci dala mi 200zl bedzie na rachunki plusk ogorki,kompot z wisni i takie tam;-)a pozniej czekalam na busa ze 30 minz ojcem nie gadalam nadal, czasami chcialam sie wtracic do rozmowy ale udawal ze nie slyszy wiecej nie bede probowala
padnieta jestem zobaczylam tylko ze Emka ma miec corcie tak jak chcialagratuluje;-)
Sestina Tobie rowniez:-)
padnieta jestem zobaczylam tylko ze Emka ma miec corcie tak jak chcialagratuluje;-)
Sestina Tobie rowniez:-)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Sestinka Gratulacje:***
reklama
Marzena197235
sestinka gratuluje córci zdrowiutkiej aby tak dalej buziaki