reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
No ładnie na chwilke wyszłam a tutaj juz emcia jest .Kochana gratki wielkie !!!!!!!!!! Wow no masz przeczucie :tak:
A ja wlazłam jeszcze do lumpka i kupiłam sweterek i pajacyka takiego cieplejszego z welurku na dwa suwaczki dałam za to całe 9zł hihi

em_ka ja też gratuluję małej gwiazdki

Ja dzis bylam na tej glukozie. Z cytrynka smakuje nieźle, dopiero po ok pol godz zgaga mnie dopadla ale moglam sobie isc w międzyczasie na zakupy. Dla dzidzi jeszcze nic nie kupuje raczej dla corci.

Ostatnia edycja:
dziekuje kochane za gratulacje, sama jeszcze w to nie wierze :-D tak strasznie sie ciesze ze to az niemozliwe. Teraz niech Corin przepowiada tym, co jeszcze nie wiedza, bo mi mowila ze bedzie chlopczyk wiec wychodzi wszystko na odwrot :-D ahahha ah... jakie super uczucie

katerina dokladnie, wszystko to co nie moglam kupic bo bylo rozowe wyladuje w mojej szafie :-D ahaha juz sie nie moge doczekac :-D napadne sklepy i je obrabuje ^^

reklama
Do góry