reklama
Spoko mój mnie non stop uspokaja,że pewnie się macica rozciąga i mam sobie leżeć ,,,a gdyby coś się działo to pójdziemy na IP Mi to sie wydaję,że za dużo chodziłam ostatnimi dniami,ale musiałam załatwić sprawy kurdeeee
Marzena197235
Fanka BB :)
orchidea kochana troche ruchu nam nie zaszkodzi musimy spacerowac ,chodzic cos robic no chyba ze lekarz nam zabroni to wtedy co innego , ale dzisiaj odpoczywaj sobie nic nie rób
Witam wieczornie! Emka gratuluje!!! córci fajnie ze masz jak pragnelaś!!!!!
Narobilyscie mi takiego smaku tym arbuzem!! az nadpoczelam gruszkę w syropie ale to nie to ech..... zaraz biorę się za pieczenie bezów.... ale mam lenia mąz poszedl na nockę do pracy i sama zostalam.... pranie zrobione....
aa co do lumpków u mnie dziś w mieście zaszalalam w srody wypż za 1 zeta kupilam aaaaa cudne niektóre i stracilam az 16 zl heeh za 16 rzeczy... a niektóre nowe cacy....
Narobilyscie mi takiego smaku tym arbuzem!! az nadpoczelam gruszkę w syropie ale to nie to ech..... zaraz biorę się za pieczenie bezów.... ale mam lenia mąz poszedl na nockę do pracy i sama zostalam.... pranie zrobione....
aa co do lumpków u mnie dziś w mieście zaszalalam w srody wypż za 1 zeta kupilam aaaaa cudne niektóre i stracilam az 16 zl heeh za 16 rzeczy... a niektóre nowe cacy....
margerita126
dobra powiem bo juz sama wytrzymac nie moge
BEDZIE CÓRCIA BEDZIE NICOLETTE , AJ AJ AJ a macie wy niewierne jedne co nie wierzyly w moje przeczucia ^^ chyba zwariuje ze szczescia. A moj D mowi ze juz na samym poczatku jak sie obrocila dupka to widzial kreseczke szybciej niz lekarka ahahhaha, jednak faceci maja to cos, twarzy nie zauwaza ale narzady od razu
emka GRATULUJE super
Reszty nie doczytałam więc gdybym cos przeoczyła z gory przepraszam
Morgenrood Tobie też GRATULUJE ciesze się ze z dzidziami wszystko ok :-)
Ostatnia edycja:
Marzena197235
orchidea kochana nie złosc sie ja tylko tak mówiłam ze trzeba nam ruchu ale za duzo to źle ;-)
reklama
ej a sestina tez miala dzisiaj USG, pojawila sie juz czy jeszcze?
kurde zazdroszcze wam tych lumpkow. Gdybym tylko mogla to od razu bym wpadla do polski i cos kupila. Moze hanami mi cos wyszpera i przywiezie
musze sie jej zapytac gdzie w madrycie mamy takie sklepy jesli w ogole istnieja
kurde zazdroszcze wam tych lumpkow. Gdybym tylko mogla to od razu bym wpadla do polski i cos kupila. Moze hanami mi cos wyszpera i przywiezie
musze sie jej zapytac gdzie w madrycie mamy takie sklepy jesli w ogole istnieja
Ostatnia edycja: