reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Spoko mój mnie non stop uspokaja,że pewnie się macica rozciąga i mam sobie leżeć ,,,a gdyby coś się działo to pójdziemy na IP Mi to sie wydaję,że za dużo chodziłam ostatnimi dniami,ale musiałam załatwić sprawy kurdeeee

Witam wieczornie! Emka gratuluje!!! córci fajnie ze masz jak pragnelaś!!!!!
Narobilyscie mi takiego smaku tym arbuzem!! az nadpoczelam gruszkę w syropie ale to nie to ech..... zaraz biorę się za pieczenie bezów.... ale mam lenia mąz poszedl na nockę do pracy i sama zostalam.... pranie zrobione....
aa co do lumpków u mnie dziś w mieście zaszalalam w srody wypż za 1 zeta kupilam aaaaa cudne niektóre i stracilam az 16 zl heeh za 16 rzeczy... a niektóre nowe cacy....

dobra powiem bo juz sama wytrzymac nie moge :-D
BEDZIE CÓRCIA :-D BEDZIE NICOLETTE , AJ AJ AJ :-D a macie wy niewierne jedne co nie wierzyly w moje przeczucia ^^ chyba zwariuje ze szczescia. A moj D mowi ze juz na samym poczatku jak sie obrocila dupka to widzial kreseczke :-D szybciej niz lekarka ahahhaha, jednak faceci maja to cos, twarzy nie zauwaza ale narzady od razu :-D

emka GRATULUJE:):):):) super
Reszty nie doczytałam więc gdybym cos przeoczyła z gory przepraszam

Morgenrood Tobie też GRATULUJE ciesze się ze z dzidziami wszystko ok :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ej a sestina tez miala dzisiaj USG, pojawila sie juz czy jeszcze?

kurde zazdroszcze wam tych lumpkow. Gdybym tylko mogla to od razu bym wpadla do polski i cos kupila. Moze hanami mi cos wyszpera i przywiezie :-D
musze sie jej zapytac gdzie w madrycie mamy takie sklepy jesli w ogole istnieja o_O

Ostatnia edycja:
Do góry