reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Orchiduś Kochana troszkę się podłamałam :( termin tydzień później i raczej normalny poród... przygotowałam się na cesarke:(
Psocia dobranoc Kochana:* posmeraj Dawidka od Nas:*

reklama
Może jeszcze to nie jest pewne skoro ma lekarz się z chirurgiem konsultować ;-) nie zamartwiaj sie na zapas kochana bo to nie ma sensu dzidzia Twój nastrój odczuwa ;) A tydzien później to jeszcze nie miesiąc,będzie ok,może i mi powie w czwartek,że mam póżniej to juz wogóle bym na sierpnia trafiła hihi ale jakoś się tym nie przejmuję,bo najważniejsze ,żeby bąbelek był zdrowy i też tak mysl

Nie dziękuj nmzc ,ale ja też sie boję ;) nie jesteś sama ,,, dla tych które będziemy miały 1szą dzidzie myślę,że każda troszke odczuwa strach jedne porodowy,drugie ból podczas porodu a 3ecie czy dadza wogóle radę wypchać dzidzię każda ma jakies napewno obawy.Moja siostra powiedziała mi tak ten ból wynagradza jedno 1sze spojrzenie na dzidzię a mówi,że tragedii nie było boleć bolało,ale nie tak żeby to pamiętać na wieki ... ;)

ja lece sie kapac i do lozeczka, jutro wielki dzien :-D ajj... trzymajcie kciuki zeby sie rozkraczylo moje malenstwo bo jak nie to nie wiem co zrobie, polece chyba na drugi dzien prywatnie :-D
Dobranoc kochane ^^ aj, aj, aj...

emcia buziaki słońce i pobrokatuj się !!! :-D emota super ten dzidziulek hahaha Daj nam jutro szybko znać jak wrócisz !! &&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte :D

Jestem, jak obiecałam. Dziękuję Psotka.

Widzicie, po raz kolejny intuicja matki pokrywa sie z opiniami specjalistów. Wahalam się caly czas czy podac czy nie, ale po wypowiedziach waszych mam, postanowiłam że mu tego nie podam. Nawet gdybym miała iść jeszcze raz do lekarza.

Od jutra włączamy inhalacje, i te krople na zatoki i trzymam kciuki zeby mu przeszło.

Dzięki wam dziewczyny jeszcze raz. Buziaki wielkie.
Zmykam teraz do mężowskiego bo czeka już na mnie w wyrku ;-)
Dobrej nocki

Hej robaczki.. chyba ze 40 min czytałam co sie działo w ciagu dnia..i nikomu nie odpiszę, bo juz nie wiem sama co komu chciałam napisać:) ale nie obraźcie się..:-)

Ja dzis mam nerwa..był mój tata i złożył mi tą szafkę, którą zamowiłam ostatnio..no i kazałam mu postawic ją obojętnie gdzie..bo jeszcze nie miałam pomysł gdzie ona będzie stała, no więc postawił obok drugiej takiej niższej.. umyłam ją, zostawiłam drzwiczki otwarte żeby wywietrzała.......a ona runęła po chili na ziemię!!!dobrze że mała nie stała nigdzie blisko, bo na nią by sie zwaliła jeszcze..
te drzwiczki tak cięzki a sama szafka lekka no i przeciążyło... wyrwało zawiasy z płyty, więc płyta do wymiany! reklamacji raczej nie uwzględnią bo na instrukci jest napisane, zeby przymocować ją do ściany!!! ale ja jeszcze nie wiedziałam gdzie ja ja postawię!
Ale sie wkurzyłam...teraz stoi w częsciach i jutro znajomy ma przyjechac zobaczyć jaka to płyta musi być, to może mi dorobi taką...
a juz się cieszyłam że mam szafkę na rzeczy dla dzidzi...jak to się stało to normalnie sie poryczalam..

Poźniej byłam z koleżankami na sałatce i deserku w restauracji, z okazji naszego dnia:) to mi sie trochę humor poprawił..

reklama
Corin śpijcie słodko i dobrze nie dawaj mu tego po co masz wstawac co chwilke i patrzeć czy z Sebkiem wszystko ok ;)
dodi :* ojj no to ładnie dziś miałaś,,no dobrze,że małej nie było bo jeszcze by jej na nogę upadła albo coś :(
Lecę i ja bo małż juz tez lezy dobrej nocy dla Was i dzieciaczków :*:*:*:*:*:*:*:

Do góry