reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczynki!Niestety znów nie moge zasnąć,pospałam ze 2 godz i teraz bu.Dodi co do sałatek to znam 1 fajną.POtrzebne:puszka kukurydzy,puszka ananasa,puszka czerwonej fasoli,tarty żółty ser,jajka na twardo,por świeży pokrojony w talarki cienkie,majonez,sól.biały piepprz do smaku.Pora pokroić,dodać po kolei wszystkie składniki,uważać by nie dodawać za dużo ananasa,bo będzie za słodkie.Wymieszać z majonezem,sól i pieprz do smaku.Sałatka musi się przegryźć.Jeszcze mam 1,jak chcesz napiszę przepis:)

reklama
Mimi, wydrusia.. dzieki:)
wydrusia, dla mojego małża sałatka to tez najlpiej dwa, trzy skladniki jakby mial sam robic:):) ale ważne że smakuje:)

mimi to może na wątek o jedzonku daj ten drugi przepis...może któraś z brzuchatek tez skorzysta:-)ta co napisałaś teraz też "brzmi pysznie"
ja tam lubię nowe smaki w kuchni:)

No ja wróciłam ze śledzika :-) Trzeźwa jak świnka oczywiście. Corin moja mama mówi, zeby nie dawała tego antybiotyku i spytała czy ten lekarz kupuje leki w supermarkecie na promocjach. Cikolwiek to w żargonie lekarskiem miało znaczyć ;-)
Dodi ja i tak by zareklamowała szafkę, nie udowodnią Ci, że nie była przybita. Zawsze możesz ją przybić w tym stanie ;-)
Wydrusia , Mimi gratuluję zdrowych dzieciaczków Orchidea mogę z Tobą rodzić :-)
Marzenko dobranocka:-)
Ja w czwartek mam wizytę u lekarza, na którą czekałam 55 dni - tą państwową i zastanawiam się czy iść. Pewnie ciekawość zwycięzy. Buziaki

mailuj.. no tak ale jakby była przymocowana, to by sie nie przewróciła na ziemię cała.. no chyba ze z kawalkiem ściany by odeszła:):) a dziury sobie nie zrobię w ścianie :-D:-) zobaczę co jutro ten znajomy powie.. może będzie szybko po sprawie, bo zanim by mi zareklamowali to będe czekać z miesiąc..
kochana, ja bym poszła, chociażby dlatego, żeby sobie za darmoche pooglądac maluszka:)

idę spać, bo już mi tylek zdrętwiał od siedzenia:):) pa

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry