reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczynki!Niestety znów nie moge zasnąć,pospałam ze 2 godz i teraz bu.Dodi co do sałatek to znam 1 fajną.POtrzebne:puszka kukurydzy,puszka ananasa,puszka czerwonej fasoli,tarty żółty ser,jajka na twardo,por świeży pokrojony w talarki cienkie,majonez,sól.biały piepprz do smaku.Pora pokroić,dodać po kolei wszystkie składniki,uważać by nie dodawać za dużo ananasa,bo będzie za słodkie.Wymieszać z majonezem,sól i pieprz do smaku.Sałatka musi się przegryźć.Jeszcze mam 1,jak chcesz napiszę przepis:)

reklama
Mimi, wydrusia.. dzieki:)
wydrusia, dla mojego małża sałatka to tez najlpiej dwa, trzy skladniki jakby mial sam robic:):) ale ważne że smakuje:)

mimi to może na wątek o jedzonku daj ten drugi przepis...może któraś z brzuchatek tez skorzysta:-)ta co napisałaś teraz też "brzmi pysznie"
ja tam lubię nowe smaki w kuchni:)

No ja wróciłam ze śledzika :-) Trzeźwa jak świnka oczywiście. Corin moja mama mówi, zeby nie dawała tego antybiotyku i spytała czy ten lekarz kupuje leki w supermarkecie na promocjach. Cikolwiek to w żargonie lekarskiem miało znaczyć ;-)
Dodi ja i tak by zareklamowała szafkę, nie udowodnią Ci, że nie była przybita. Zawsze możesz ją przybić w tym stanie ;-)
Wydrusia , Mimi gratuluję zdrowych dzieciaczków Orchidea mogę z Tobą rodzić :-)
Marzenko dobranocka:-)
Ja w czwartek mam wizytę u lekarza, na którą czekałam 55 dni - tą państwową i zastanawiam się czy iść. Pewnie ciekawość zwycięzy. Buziaki

mailuj.. no tak ale jakby była przymocowana, to by sie nie przewróciła na ziemię cała.. no chyba ze z kawalkiem ściany by odeszła:):) a dziury sobie nie zrobię w ścianie :-D:-) zobaczę co jutro ten znajomy powie.. może będzie szybko po sprawie, bo zanim by mi zareklamowali to będe czekać z miesiąc..
kochana, ja bym poszła, chociażby dlatego, żeby sobie za darmoche pooglądac maluszka:)

idę spać, bo już mi tylek zdrętwiał od siedzenia:):) pa

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry