reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

COrin czyli cos na zasadzie takiej jak ja mialam z tabletkami antykoncepcyjnymi Qlaira. Najnowsza, nawet ledwo co opienie na jej temat znalazlam na necie, ginekolozka przepisala mi go pomimo tego ze wczesniej bralam jednoskladnikowy a ten byl wielo i zatrzymaly mi okres na 3 miechy i jak to okreslila ginekolog w hiszpanii... wyjalowily mi macice, takze widzisz..
to moze jednak nie dawaj mu tego i zastosuj bardziej sprawdzone metody i juz.

reklama
Corin nmzc kochana :* mamci podziekowałam ale powiedziała,że jeśli zastosujesz ten lek to żebyś bacznie syna obserwowała
Sis czyli nasze mamcie podobnie o tym leku myślą ;)
gosiane dziekujemy,ale my już to czytałyśmy wszystkie :) jakis czas temu

Ostatnia edycja:
orchidea ciesze sie bo widze jak sie z tym meczycie, ja nie wiem co to zgaga w ciazy ani przed nigdy nie mialam:tak:
corin czytam co pisza dziewczyny i moze lepiej nie podawaj mu tego leku:-(

Ostatnia edycja:
Anulka jak moja mama mi wiecznie mowila, ze po serniku ma zgage to ja sie jej zawsze pytalam jak to sie odczuwa bo nie mialam zielonego pojecia. Za to od poczatku ciazy mnie dopadla i przekonalam sie na wlasnej skorze. Dopiero jak weszlam w 5 miesiac cos sie uspokoilo. To jest uczucie palacego zoladka razem z podchodzacym do gardla kwasem zoladkowym, cos podobnego jak jestes mega glodna + jak ci sie chce wymiotowac. COs b.dziwnego. Ja na zgage musialam zawsze cos zjesc bo inaczejs ie pogarszalo.

Ostatnia edycja:
Anulka nioo i obyś nie miała nie to ,że to jakieś obrzydliwe jest ale takie dziwne uczucie jakby treśc żołądka mi siedziała non stop w krtani :(
A ja coś na lewym boku leżeć nie mogę hmmm od razu małe szaleć zaczyna strasznie :-D może gniotę tak dzidzię cholerka no
emcia noooo to małej już włosy urosły jak przeszło Ci hihihi

reklama
orchi to ja zawsze spie na lewym, ale od wieki wiekow i przez to dzisiaj obudzilam sie z cholernym bolem biodra :-( no i nie mowie o kregoslupie

Do góry