reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

ta szafka ma ze dwa metry...wiec by ja całą przygniotła...aż starch pomyśleć..
Wiecie co, prawie 600zł taka szafeczka kosztuje, a gówn........o jakich mało..żeby nie można drzwiczek otworzyc! oby mi jutro ten znajomy pomógł z ta płytą..bo chyba wyjdę z siebie!

reklama
Jejku marzenka, jak na to patrzę to mi sie chce płakać..zawsze cos mi sie musi przytrafić! ciekawe ile teraz bede czekać na ta plytę, żeby to naprawić..
Corin, widzisz intuicja cię nie zawiodła..wykuruj Sebka innym sposobem, antybiotyk "w razie czego" to nie byłoby dobre rozwiązanie:) ale dobrze że już się lepiej czuje..

Maqnio kochana nasza..nie dziwię się że ma juz wszystkiego dosyć..ale bądźmy dobrej myśli

dziś stwierdziłam ze wróżki to by ze mnie nie dalo hehe.. koleżance wróżyłam synka (sobie zresztą też) a mamy dziewczynki obie:) a trzeciej koleżance wróżyłam córeczkę (jest w 10 tyg) więc pewnie będzie miała synka...:-D

Ja tylko tak na szybko...

Corin, zrob Sebkowi inhalacje z szalwii i soli, to bardzo pomaga na zatoki. Super sa tez krople Euphorium, duuuuuzo picia i koniecznie nawilz Mu powietrze w pokoju, np. mokry recznik na kaloryfer, powinno pomoc. Aaaaa i jeszcze gorace oklady na czolo i zatoki przynosowe (sol rozgrzana na patelni i zawinieta w chusteczke), albo niech sobie przyklada np. kubek z herbata.:tak:

Sama sie zmagam z zatokami od lat...

Dobraoc mamusie i brzusie:*

Kochane, znacie jakieś fajne przepisy na sałatki?? bo muszę cos wymyśleć na czwartek a nie wiem co.. wszystkie sa dla mnie już takie oklepane, a wiem że wy macie rożne fajne pomysły...co kobietka to inne obyczaje w kuchni..więc może wrzuci coś któraś na wątek jedzeniowy..
bylabym wdzięczna:-)

Wiadomo, lepiej sprawdzona, niz taka wyszukana z neta..i nie wiadomo jak to smakuje:)

Dodiś ja lubie jak mój tata robi sałatke z tuńczykiem :) kupuje 2 puszki tuńczyka w sosie własnym do tego gotuje ryż i potem miesza ryż z tuńczykiem do tego majonez i pieprz sól do smaku:)

No ja właśnie często z tuńczykiem robie..i teraz mi sie marzy co innego a nie wiem co::)
tyle ze jak robie tuńczykową inaczej... ryż, tuńczyk, kukurydza, może byc fasolka czerwona, cebulka lub por:) i majonezik.. można też dodać jajka:)

reklama
Do góry