reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Anula no so Ty da się przeżyć tragedii nie ma :-D :*
emcia no kurde może te nasze szkraby nie lubią lewych stron hihi a ból biodra współczuję :( ja nie mam takich bóli jeszcze ... ale ciekawe czy jak będę miała brzusio wiekszy czy i mnie nie zacznie tak wszystko boleć :(

Ostatnia edycja:
reklama
orchidea wiem ze sie da ale lepiej bez tego:-)
zaraz uciekam bo moj chce neta, dzis jakis mecz i musi sprawdzac wyniki:wściekła/y:
trzymajcie sie brzuchlce, spijcie dobrze i poszurajcie brzuszki od cioci Ani:-D

Anula moj wlasnie mecz oglada wiec ja posiedze jeszcze tutaj bo barcelony nie mam ochoty ogladac :/

orchi, ja zawsze mialam problemy ze stawami. Moja poprawna waga w ktorej czuje sie swietnie i przy ktorej mnie nic nie boli to 60 kg a wyobraz sobie ze teraz waze 66,czy 67. Przez to wlasnie stawy sie zaczynaja buntowac i boli, mimo tego ze pije mleko i jem jogurty, staram sie jakos wspomagac to wszystko i na prawde troche pomaga, ale nie da sie wszystkich bolow ominac niestety, a jak przyjdzie gorac to wysiade

Kurde czasem mnie Ci lekarze rozwalają dla nich to wszystko normalne widzę jest... tak leżę i sie zastanawiam czemu Wy ta nospe możecie brać a ja mam zakaz od lekarza ,,,
No emcia te gorąca u Ciebie to az współczuję :( upały na całego będziesz miała :-( kurde to też nie masz za ciekawe z tymi stawami :(

Ostatnia edycja:
wydrusia no to tak jak ja... ;) A Ty dziś nie masz humorku czy coś sie stało,bo po pisaniu mam wrażenie,że cos jest jednak nie tak słonko ...

Sis, no moja mama powiedziała, że jest dużo antybiotyków znacznie bezpieczniejszych dla dzieci, więc po cholerę przepisywać te, które bardziej obciążają organizm. Posmyraj ode mnie brzuszek Słonko:*

Dziewczyny, ja uciekam spatuchny, brzuszek mi sie jakiś twardy robi:( i wstać muszę o 7:00, żeby na badanie pojechać. Mam nadzieję, że jakoś mi pójdzie ta glukoza;)
Buziak Was wszystkie, dobrej nocy:)

reklama
Sis uważaj kochana na siebie :* i napisz mi sms jak już będziesz po jak poszła glukoza ;) spijcie dobrze i całusy dla Dawidka :*:* no i dla Ciebie słonko :*:* bo Marcina całowala nie będę hahaha

Do góry