mailuj jak masz jakieś konkretne pytania ad kredytu to ja tez z checia pomoge, bo w zasadzie to ja głównie załatwiałam, a niestety jest sporo rzeczy na których można się naciąc. Zaczynając od zdolności kredytowej, która z regóły niestety w praktyce okazuje się inna niż to co mówią na początku bo ten bank inaczej liczy prace zlecone, ten inaczej definiuje umowe o dzieło itd. i zaczynają się schody. No i jeszcze warto zwrócić uwagę na dodatkowe ubezpieczenia z które często są nie do odzyskania jak np ubezpieczenie od utraty pracy, no i w niektórych bankach te ubezpieczenia mogą stanowić niezly dodatek do comiesiecznych opłat. No i kwestia opłaty za wcześniejszą spłatę kredytu bo raz jest a raz jej nie ma. No i co gorsza możliwość wcześniejszej spłaty części kredytu gdzie u mnie nic nie dopłacam, a np polbank chciał pozwolić jedynie na wcześniejszą spłatę raty a to zaden zysk bo w tym splacasz tez oprocentowanie a nie czysty kredyt.No mnóstwo tego jest. Ja mam w mbanku, ale wiem, że zaraz po tym jak my wzielismy to wlasnie wprowadzili dodatkowe konieczne ubezpieczenia, ale nie wiem jak jest teraz...