reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

emka no cóz , ja tez przestałąm niestety spac do 11, dzien dla mnie teraz taki długi. Nie wiem co ze soba zrobić cały dzień. Siedziec przy kompie tez nie bardzo bo co za długo to nie zdrowo. Byłam przyzwyczajona do zycia na bardzo wysokich obrotach a teraz nagle nawał czasu
Marzenka to może rumianek mi ostatnio pomaga

reklama
Co do siary to mi nadal nic nie leci, ale pamiętam przy pierwszej ciązy pojawiła się dośc wczesnie :eek: Marzenko stare to są te plotkary ;-)Ty dajesz nowe zycie jak im nie pasuje niech sie nie patrzą.W moim otoczeniu tez pytają dlaczego zdecydowałam się na kolejną ciąze jak dzieci mam juz prawie "odchowane" nie kumają ze czasami człowiek chce czegoś innego... to nasza sprawa i już.
emka bidulko co Ty masz z tym spaniem ja spie wiecznie jak suseł niedawno wstałam i znowu bym spała a wieczorem to nic nie moge obejrzec w tv bo zaraz odlatuję :cool:
Oj tam Wisienka leń się ile wlezie ja powiem Wam ,że zrobiłam się jak stara baba jadłabym ciastka i lezała cały dzień:confused2: Ogołnie to zjadłam dzis pare ciastek wypiłam kawe i mam mdłości .

Ostatnia edycja:
Wisienka no ja pracowalam od 11:30 i w domu bylam dopiero o 20:30 takze dni mijaly mi jak z bicza strzelil. Teraz czuje sie troszke osaczona siedzac w domu i nic nie robiac :-( ty to jeszcze jakies dzieciaczki macie, gdybym nie mieszkala z tesciowa to obiadek byl zrobila a tak to ona robi wszystko no i mi nic nie zostaje. Kolezanek tez nie mam tutaj zeby sobie isc i pogadac troszke albo pochodzic po miescie.

margeritka :-D hahah susel :-D od razu wyobrazilam sobie susla w ciazy :-D
nie no, ja nigdy w zyciu dlugo nie spalam, gdy jestem w pl to wstaje o 6,7 rano i juz super wyspana, tutaj spie tak max do 10 ale chodze tez pozno spac.
Moja mama za to kladzie sie spac o 20 i wstaje o 4 rano mega wyspana, gotuje obiad i wychodzi do pracy :-D to jest dopiero kobieta maszyna :-D

Ostatnia edycja:
mailuj a czemu pytasz o kredyt?? Bo jak chcesz sie teraz starac o niego, to chyba nie ma co pytac gdzie maja inni bo sytuacja z bankami zmienia sie dosc szybko. ja swoj bank wybrala, bo w sumie w momencie kiedy bralismy kredyt nie mielismy za duzego wyboru, bo w zasadzie tylko 2 banki. A teraz sytuacja moze byc diametralnie rozna szczegolnie, ze minelo juz poltora roku.

Corin no co Ty cholerko piszesz !!! Przecież nikt tutaj nikogo ani nie odrzuca ani nic :eek: Ja tez czasem nie wiem jak dopisać się do wątku,ale to normalne,że nie odpiszę każdej z Was z nadrabiania 20stron np. :eek: Ja zauważyłam,że sporo postów czasem trzeba cofać bo ktoś coś zedytuje a tam są czasem nasze odpowiedzi na pytania itd.... nie zauważyłam,żeby jakaś kobieta stąd była odrzucona :no: :*:*:*
Do dziewczyn co tak jeszcze myślą wysyłam :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :-D
Mailuj ja mam w ING kredyt.No sytuacja niezaciekawa,ale masz racje starych drzew się nie przesadza,a babcia pewnie ztego co ma jest strasznie zadowolona i szczęśliwa :tak:
psotka no ja nie miałam żadnych kłopotów z badankami,zjadłam i poleciałam na miasto i dopiero wróciłam,a jeszcze muszę iść na pocztę,bo mój prosił,żebym jakieś czekoladki wysłała mamie i siostrze mojej od niego na Dzień Kobiet...:eek:

witam mamuski

hej kochane. Wstałam wcześniej i latałam po moich watkach pierwotnych.
Kasiulka, Corin ja tez mam takie uczucie, inaczej się pisze na tych watkach na których byłam wcześniej. Tu często nikt mnie nie zauważa i nie odpisuje ani na mój temat ani nie odpowiada na pytania. A moze to ja nie umie się wbic w rozmowę.:zawstydzona/y:No [

Wydrusia tez znam takie historie, wolę o tym nie myslec:-(
ja też mam takie wrazenie ale to moze przez to ze bardzo duzo piszemy i jak tylko na chwile wpadniemy to zostajemy niezauwazone bo np dziewczyny dyskutuja na jakis temat a my sie poprostu wciskamy
ja tez nie jestem na biezaco podczytuje pare stron do tyłu bo by mi dnia nie starczyło a cos trzeba w domciu robic i zajac sie dzieckiem, ale tak mysle ze od lipca to bedzie tylko pare stron dziennie a nie paredziesiat ja teraz bo wszystkie bedziemy miec zjecie przy dzidziusiach naszych kochanych
co do róznych historii z zycia wzietych to ponoc wciazy nie powinno sie czytac, podczytywala troche blog laury dziewczynki ktora urodzial sie z chorobami genetycznymi nie mogła oddychac, jesc sama i maaz mnie zbeształ w sumie miał racje przeczytałam tylko pare stron, bo sie jesnak mysli o tym a po co sie nakrecac
Wisienka no ja pracowalam od 11:30 i w domu bylam dopiero o 20:30 takze dni mijaly mi jak z bicza strzelil. Teraz czuje sie troszke osaczona siedzac w domu i nic nie robiac :-( ty to jeszcze jakies dzieciaczki macie, gdybym nie mieszkala z tesciowa to obiadek byl zrobila a tak to ona robi wszystko no i mi nic nie zostaje. Kolezanek tez nie mam tutaj zeby sobie isc i pogadac troszke albo pochodzic po miescie.
ja mam to samo zwsze do pracy potem czesto zmeczona dziecko sprzatanie gotwanie itd itp i narzekaąm ze zmeczona na nic czasu nie ma, a teraz nuuuuuuuuudddddddddyyyyyyyyy w domciu wszystko zrobione i jest czas na pierdoły, na nudy i na prace, ale powiem szczerze ze z checia bym poszła do pracy tyle ze z uwagi na ciaze to moze lepiej juz posiedziec odpoczac niz sie stresowac i denerwowac, bo moj ostatni rok był naprawde ciezki (tak to jest jek sie marudzi i zmienia )

Ostatnia edycja:
margeritka :-) dziekujem :-) to juz polowka ^^ ale fajowoooooo i tylko 2 dni do poznania prawdziwej prawdy :-D lalalala

a dzisiaj na obiadek robie leczo, mniam mniam juz mi chodzilo po glowie od dobrego tygodnia ^^

Gon1a w lipcu to bedziemy zagladac sporadycznie, od czasu do czasu bez wiekszej wymiany slow, jedynie co nieco o tym co sie u nas dzieje i u dzidkow. ZObaczysz.

Ostatnia edycja:
No więc czekamy z niecierpliwośćią emka ...oby maleństwo pokazało co ma miedzy nózkami .

Oooo no właśnie jutro dzien kobiet hmmm mi dzień jutro zacznie sie nieciekawie bo mam przesłuchanie w CBA:-D serio serio.... ale po wszystkim kupie sobie 10 pączków i będe swiętowała z corką dzien kobiet a jak.... kwiatów raczej nie dostane bo nie ma od kogo:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
margerita moj D to jeszcze bardziej szaleje niz ja z powodu tej wizyty, bo wzial sobie dzien wolnego i idziemy razem cale szczescie. Co dzien mi mowi ,,jeszcze tylko do srody, tylko 2 dni" ahahha :-D ajj... nasz skarbek ^^

a tutaj nie ma dnia kobiet :-( ale powiem D zeby mi roze kupil :-D ahahhaha

Do góry