reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

em_Ka ja z innej beczki, macie juz truskawki??
ostatnio w biedornce były takie sliczne ale maz moj "nie nie kupujemy bo to chinskie" a bylismy po drugiej stronie i nie miałam jak sprawdzic skad one i tak pomyslalam o Tobie i Hanaki bo kiedys pisałyscie ze niedługo bede
zamawiam kilogram jakby co:-D

em_ka zobaczymy jak Twoje przeczucie
a ja w piatek mam połówkowe tez jestem ciekawa czy sie potwierdzi i czy nadal chłopiec bedzie i tez ide 1 raz z mełzem bo ma 1 zmiane specjalnie

reklama
Margaretko przevcież ustaliłyśmy, że cipkę ;-) Em-ka jest karna i się podporządkuje hi hi
Dziewczyny pytam o kredyt bo może się na tym znacie,macie swoje doświadczenia. ja myślałam że jestem kumata w miarę, ale są rzeczy które mnie przerastają widocznie.
Wiecie co każda z nas pędzi w róznym tempie , niektóre tak ja ja, nawet na zwolnieniu czasem nie maja czasu wejśc na BB , a co dopiero pisać. Inne muszą dzielnie leżeć i komp jest ich oknem na świat. Ale naprawdę każda jest ważna i nie musi pisać na temt. A czasem jak naprodukujemy z 30 stron nie da się odpowiedzieć. Jesteśmy troszkę przewrażliwione i to poczucie niedokochania wynika właśnie z tego. Ja to Was wszystkie kocham :-) Nawet jak nie odpisuję

Gon1a ahahahah nie hanaki tylko hanami :-D hanaki zabrzmialo tak chinsko ahhaha ale sie usmialam ^^
a truskawy to my mamy juz od ponad miesiaca, teraz wlasnie lece na zakupy to kupie znowu cala skrzynke za 5 E :-) ostatnio jak sie do niej dorwalam to malo co zostalo na drugi dzien :-D ja tam sie nie zastanawiam czy sa ze szklarni czy gruntowe, po prostu je kupuje i zjadam ^^

mailuj mam cicha nadzieje ze moje marzenie sie spelni, ze to bedzie corunia <3

mailuj a z czym "niekumata" jesteś w kredycie może wspólnymi siłami cuś poradzimy ;) ;)
No ja truskawy w Auchanie kupuję już były w lutym jakoś ok Walentynek kupowałam 1szy raz

ale faaaaaajnie ^^ to wysylam wam wiec troszke hiszpanskich truskawek przez firme BIEDRONA :-D jedzcie moje dzieci, jedzcie ile wlezie bo po lipcu kraniki trzeba zakrecic :-D

Marzenko, no to możesz dumnie kroczyć z dużym brzuszkiem:) Bardzo dobrze, że nic Cię nie obchodzą ploteczki tych babeczek;) A jak Twoje dziewczyny?

Mailuj, szczęśliwych kolejnych lat!

Orchidea, to teraz czekamy na czwartek:)) Ja jeszcze w środę idę pić glukozę, ,,pyyyyszności" ;)

Wisieńka, u mnie dzisiaj na obiadek tortilla, a barszczyku bym się chętnie napiłam, mniam! Co do trybu życia, to Cię doskonale rozumiem, ja wychodziłam z domu do pracy o 6:50, siedziałam na maxa długo, bo to super ciekawa robota była, później kawka ze znajomymi, kino, impreza, kolacja z mężem, a teraz, hmm… leżę i skreślam dni do następnej wizyty;) Ale co tam, dzidziulek się urodzi, to będziemy miały co robić;) Nie zamieniłabym za nic tego stanu na wcześniejsze życie:)

Em_ka, ja się uśmiałam dzisiaj rano, mój mąż mi dzisiaj oświadczył, że na dzień kobiet zabiera mnie na sushi, do susharni, która nazywa się... Hanami sushi:) Popatrzył się na mnie i się pyta, czy coś dziwnego powiedział, że ja się tak śmieję jak glupolek mały;)

Ostatnia edycja:
reklama
psocia siostra nooooo jak narazie myślę jak szybko iśc na pocztę i nie nadwyrężyć się :-D Bo do 15 jak przyjdę to paczuszki jutro dojdą ...
Dokupiłam dziś jajek mniejszych i tych co miałam wróce zrobię obiada i za zabawę się biorę :-D No ja dopiero za miesiąc glukozkę mam ....

Do góry