reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

gon1a jak możesz to podrzuc na Pw. Mam przepis na taki z brzoskwiniami ale własnie jest jaiś taki wymyslny strasznie:-D

Wypraszam sobie, a my to co gips???

Przepis na sernik na wyzerke, prosze wrzucic ;-)

Wisienko, a ty jak już wyhaczysz od babci przepis na buraczki to też proszę o przepisik na wyżerkę ;-)

Ja już po zajeciach. Powiem wam że od dzieciecych lat jestem frankofilem, nie wiem skąd u mnie taka miłość do tego kraju, kultury i jezyka, ale w tej ciąży poprostu nie mogę... Jak słyszę francuski to mnie otrząsa... a tu jeszcze zajecia... i gramatyka i nuuuudyyyy. Dobrze że dziewczyna urozmaica mi te zajecia i przynosi reportaze takie z telewizji francuskiej, to przynajmniej jakoś czas leci. W ciągu tygodnia nawet nie mam ochoty zeby siąść i jakieś zadania porobić, nie mowiąc o czytaniu, mimo że czasu wbród na to mam... Koszmar jakiś.
(no to się wyżaliłam )

mailuj, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)
wydrusia, przekaż buziaki i pozdrowienia maqnio
em_ka wszystkiego najlepszego z okazji polowinek (ja jutro :-D - doczekalam się). Trzymam też kciuki za twoje usg, zeby było jak chcesz (ale jakos mam przeczucie ze jednak syneczka mieć będziesz)

Ostatnia edycja:
reklama
wisienka najkrócej mówiąc o zjawisku "emo" - twój syn w takim wieku, że pewnie wiesz, o co chodzi, z tego co piszesz o nim, to raczej go to nie dotyczy ale może ma takich znajomych ;-) i o tym, jak środowisko, głównie internet ma wpływ na życie młodych ludzi (o funkcjonowaniu w wirtualnych światach, takim tworzeniu sobie drugiego życia)- całkiem blisko rzeczywistości, choć oczywiście ostro przerysowane na potrzeby filmu

oderwałam się od książki - obecnie to Woody Allen - Obrońca Szleństwa.... nadrobiłam zaległości postowe i chyba się zdrzemnę..... leżę w łóżku to i spać mi się bez przerwy chce.... tylko co ja będe w nocy robić....

Mailuj, gratulacje z okazji rocznicy - my w tym roku obchodzimy 11 :)

Wydrusia, pozdrów Maqnio - mam nadzieję, że wkrótce będzie spowrotem z nami....

ja dziś mam jakiś niezaspokajalny apetyt.... zawsze tak mam, jak mnie gardło boli.... Wisienka, puść kabelkami troszkę tego barszczyku, bo smaka okrutnego mi narobiłaś.... :)

pipi no tak ma takie kolezanki wiem to po prostu masakra
Corin frankofilko moja, zachowałam się jak gówniarz, sorki. Jak wychaczę buraczki to na wyżerke tez dam:-D
balkan a prosze cie kochana, wrzucam na łacza.
ja własnie po drugiej porcji barszczyku i po spacerku. Alez milutko na dworze i kupiłam przepyszne żółte sliwki

Dzien dobry dziewczyny !Weekend byl spokojny ,zadnego goscia ani wyjsc za to dzisiaj ruchliwie,mama odwiedzila z siostra ,potem poszlam na spacer i zaszlam do znajomej poszperac w ciucholandzie chcialam znalesc cos dla siebie po domku smigac jakies dresiki ,bo juz w malo co moge sie zmiescic....ale nic niewygrzebalam bo byly fajne ale jeszcze za duze niechcialam kupowac na zapas,a u mnie dzis na obiad gulasz w wersji popisowej mojego mistrrza he he:)

Teśka ja z cicuchami jestem załamana - wczoraj pojechalam do kolejnego ciążowego sklepu - nawet fajną spódniczkę mini znalazłam za "tylko" 160 zł ... biorąc pod uwagę że to zakup na cztery miesiące.... :wściekła/y:
poza tym nie wiem co oni robią za numerację - 36 jest na mnie za duże...:szok:
we wszystkim wyglądam jak w worku

i postanowiłam sobie kupić tylko bieliznę i legginsy ciążowe oraz będę musiała jakieś spodnie na wiosnę/lato typu rybaczki, no trudno, przeboleję

a resztę kupuję w zwykłych sklepach - czekam na tuniki i sukienki wiosenno-letnie i będę w tym chodzić
na ciążowe się obraziłam:crazy:

Ide sobie placuszki ziemniaczane usmazyć.
Teśka ja kupiłam na allegro spodnie, przecenione z 160 na 45 bo na kolanie miały 0.5cm jaśniejszą kreseczkę jak włosek.
wydrusia po obiadku???
Jak usmaże to przyjdę wam popachnieć....

reklama
Do góry