reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
psotka hihihi sytropian jeść no cóż faceci to myślą ,że jajka się tylko je :-D
wisieńka ja też bym takiego barszczyku zjadła :zawstydzona/y: u mnie dziś gulasz z ryżem :-D
OKi spadam,przychodzę i muszę troszke odpocząć bo od rana na nogach jestem i biegam po mieście :(:( :*:*:*:*

Margeritka no niestety jest bidulka i trochę tam poleży:( szyjka macicy jej sie bardzo skróciła :( mam z nią cały czas kontakt:*** zaraz jej napisze:)

Margeritko i Psociu Maqnio też Was pozdrawia :**

Ostatnia edycja:
Sis, tylko nie biegaj za szybko, uważaj na siebie Kochana:*

Wydrusia, dziękujemy bardzo:) A Ty uciekaj poleżeć, żeby nie było problemu:*

Ja idę się zdrzemnąć, odzwyczaiłam się od wstawania o 7:00, a dzisiaj musiałam, bo miałam te badania i teraz mi oczko ucieka;) Do później Okrąglinki:*

Ostatnia edycja:
Barszczyk gotowy. Powiem wam masakra jaki pyszny. Robiłam z buraczkóe babci , takich kulek w słoiku. Jejku jakie one dobre. Musze wziąc przepis koniecznie, Zapraszam chetne na talerzyk czy dwa bo mój barszczyk ma to do siebie, ze się rozmnaża z ilościa dodawanych składników przelewam do większego garnka:-D
Dziewczyny a to prośba oficjalna. Prosze o przepis na sprawdzone ciato. Ma byc smaczne , reprezentatywne i łatwe. Musze upiec dla Macka na czwartek do szkoły. Moje przepisy sa albo łatwe albo reprezentatywne. Te reprezentatywne maja masę i kurka on tego do szkoły nie dowiezie pociągiem w całości. Moze dysponujecie w swoich zbiorach. Ewentualnie makowiec zrobię

hej brzuchatki :-)
ja się nie przejmuję tym, że czasem moje pytanie zawiśnie w próżni, bo takie juz uroki forum - zwłaszcza, że piszemy dużo, szybko, a jest nas ho ho
dla mnie to normalna sprawa i już

mailuj kolejnych szczęśliwych lat z drugą połówką :happy:

Gocha mi też nic z piersi nie leci, ale czytrałam gdiześ, że czasami dopiero w 8 miesiącu się pojawia, więc czekam spokojnie, jakoś mi się nie spieszy, żeby ciekło...;-)

widziałam, że wczoraj była dyskusja o książkach i filmach - ja uwielbiam kryminały, od kilku lat jestem fanem skandynawskich, a zaczęło mi się oczywiście od Larssona i jego Millenium
w ogóle uwielbiam czytać i im grubsza książka tym lepsza :-)
a z filmów uwielbiam thrillery i takie różne ciężkie psycholigizujące klimaty, chociaż poczucie humoru i przewrotny świat np w komediach Allena też uwielbiam

a tak przy okazji - byłam w weekend na "Sali samobójców" - jak na polski film polecam!!! zwłaszcza dla rodziców i nastolatków - ale uwaga dość mocne..

o, na przykład nie wypowiadam się na tematy kuliarne zazwyczaj, bo po prostu nie mam nic do powiedzenia - nie umiem za bardzo gotować i jakoś mnie to nie kręci..:sorry:jeść tylko lubię

Ostatnia edycja:
Sis, ja muszę te jaja na allegro zamówić, bo jak Marcinowi powiedzialam, że ma mi kupić styropianowe jaja, to się na mnie popatrzył, jak na ufo i się mnie pyta, czy ja naprawdę chcę wcinać styropian... Więc sobie dałam spokój z tłumaczeniem;)
:-D:-D:-D dobre
wisienka a moze zrób sernik z brzoskwiniami smaczny i łatwy w transporcie, masz przepis czy podrzucic??

reklama
Pipi witaj. No jestem matka nastolatka. A o czym ten film. Mój Maciek jak na 16latka przechodzi ten etap łagodnie. No może się wymądrza okropnie:-D Ksiązki tez pochłaniam, ostatnio wolę jakies takie lżejsze, rodzinne....hormony
gon1a jak możesz to podrzuc na Pw. Mam przepis na taki z brzoskwiniami ale własnie jest jaiś taki wymyslny strasznie:-D
Kochane ja się na godzinkę zmywam na spacer się dotlenic bo mnie głowa zaczyna bolec. Do potem

Ostatnia edycja:
Do góry