reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Corin, kto, jak kto, ale Ciebie na forum trudno nie zauważyć.... :) ja też potrafię cały dzień śledzić, co na forum, ale nie pisać, bo w danym temacie nie mam kompletnie nic do powiedzenia..... ja się tym specjalnie nie przejmuję, bo pomyślcie - jeżeli nie ciąża, to pewnie nigdy byśmy się nie spotkały, albo nigdy nie kolegowały - jesteśmy z różych części Polski i Europy, z róznych rodzin, mamy różne wykształcenie, różne sytuacje rodzinne, społeczne itp...... a łączy nas jeden temat.... więc wiadomo, że nie wszystkie tutaj prowadzone rozmowy będą nam odpowiadały, ale i też chyba nie muszą.....

ważne, że w tym pięknym okresie mamy kogoś po drugiej stronie ekranu, kto w tej samej chwili przeżywa to samo, co my, ale troszkę inaczej.... :)

bardzo ładnie to wszytsko ujęłaś w słowa. ja jestem mistrzem Kamuflarzu!:) może dlatego że jeszcze parcuje i czasem chęci są by napisać cokolwiek ale czasu brak .
pozdrawiam i miłego dnia

mailuj to sytauacja nie zaciekawa . ale dobrze że am was .:)

Ostatnia edycja:
reklama
hej Dziewczynki:** spałam może ze 3 godzinki:( padam :(
Balkan w gazetce "M jak mama" pisali że na ból gardła najlepsze płukanie gardła szałwią lekarską, syrop z cebuli i miodu(lub cebuli i cukru)
Mailuj a ja mam 23 kwietnia rocznice ślubu:)) Wieć dla Was wszystkiego co najlepsze:) dużo miłości zrozumienia i radości:* aby każdy dzień był tak piękny jak dzień ślubu:)

Ostatnia edycja:
Witam brzuszki:-)
W weekend bylam w szkole i jeszcze tego nie odespalam.
Czytam sobie m jak mama i sie normalnie rozklejam. Czytam ,Dluga droga do szczescia' jak to kobieta nie mogla zajsc w ciaze, w koncu zaczeli starac sie o adopcje a ona w tym czasie zaszla w ciaze. Jak adoptowany synek byl juz z nimi to okazalo sie ze serduszko drugiego chlopca w brzuszku nie bije.

Bo odnoszę wrażenie że nie potrafię się do was dopasować ostatnio. Jestem niezauwazana, wiec nie wiem czy pisze coś nie tak... Czytam na bieżąco, ale jakoś wolę siedzieć cicho.

Ja też tak mam. Bo tu jest jak na czacie, a nie forum. ;-) Ciężko się wstrzelić, a jak się nie śledzi na bieżąco, to post pozostaje niezauwazony.....To też nawet nie jestem w stanie czytać wszystkiego.
Zawsze zostaje PW ;-)

WYDRUSIA - i takie coś też, że tak brzydko powiem, zaśmieca forum. Lepiej używać opcji "EDYTUJ" a nie pisać jeden post pod drugim. Co u nas jest nagminne.

Nie chce, żeby wyglądało, że się mądruję, takie po prostu jest moje zdanie ;-)

Ostatnia edycja:
Mojej mamy znajoma zaszła w ciąże i całe 9 mies było ok... w 41 tyg nic się nie ruszyło z porodem to zaczęli dawać jej kroplówki na wywołanie ale niestety nic nie pomagało... w końcu ją na cesarke wzięli i niestety maluszek już nie żył:( tłumaczyli się tym że miał coś w podobie jak my zawał serca

Corin ja też często tak mam :)
nie zdążę przeczytać jednego i już jestem nie w temacie... tak więc czekam na nowy wtedy :)

Proszę Kkasiulka mam nadzieję że teraz Ci nie przeszkadza

Ostatnia edycja:
Ja też tak mam. Bo tu jest jak na czacie, a nie forum. ;-) Ciężko się wstrzelić, a jak się nie śledzi na bieżąco, to post pozostaje niezauwazony.....To też nawet nie jestem w stanie czytać wszystkiego.
Zawsze zostaje PW ;-)

WYDRUSIA - i takie coś też, że tak brzydko powiem, zaśmieca forum. Lepiej używać opcji "EDYTUJ" a nie pisać jeden post pod drugim. Co u nas jest nagminne.

Nie chce, żeby wyglądało, że się mądruję, takie po prostu jest moje zdanie ;-)

Podpisuję sie pod dziewczynami Corin Kkasiulka albo buzują nam hormony albo naprawde nie umiemy sie wciskać na siłę:-D

hej kochane. Wstałam wcześniej i latałam po moich watkach pierwotnych.
Kasiulka, Corin ja tez mam takie uczucie, inaczej się pisze na tych watkach na których byłam wcześniej. Tu często nikt mnie nie zauważa i nie odpisuje ani na mój temat ani nie odpowiada na pytania. A moze to ja nie umie się wbic w rozmowę.:zawstydzona/y:No margaritka widze, ze tez tak czujesz :-)Więc moze nie świruję

Wydrusia tez znam takie historie, wolę o tym nie myslec:-(
marzenka ja mam 35, prawie... I planujemy jeszcze jednego dzidziołka po tym więc nic się nie mart:-)
Nil no tak kochana , takie opowiesci nas wzruszją, zwłaszcza teraz:-)

U nas słoneczko przecudne. Na obiadek coś bezmięsnego i szybkiego bym chciała. Macie pomysł??? Zrobię tez barszczyk czerwony bo podobno dobrze robi na krew a ja mam takie zawroty głowy i iskierki przed oczami, ze chyba hemoglobina poleciała mi znowu. Badanie zrobię w przyszłym tygodniu:-)

Dziewczyny, mam pytanie, czy Wam wszystkim wycieka juz siara z piersi? Bo ja dochodzę do 23 tyg. i nic. Pewnie znów skończy się u mnie na butelce. :zawstydzona/y:

mi zaczela sie pojawiac jakis miesiac temu, ale tylko i wylacznie jak nacisne, teraz juz leci i to sporo, ale nie przejmuj sie, sa osoby ktorym pojawia sie wczesniej innym pozniej, nie ma to wiekszego znaczenia :-) a strasznie dziwna ma konsystencje, jak bialko z jajka :-D

Bo odnoszę wrażenie że nie potrafię się do was dopasować ostatnio. Jestem niezauwazana, wiec nie wiem czy pisze coś nie tak... Czytam na bieżąco, ale jakoś wolę siedzieć cicho.

Corin zobaczysz jak sie pojawia maluszki, gdy nie bedziemy mialy juz tyle czasu co teraz, ze zadna z nas nie bedzie mogla sie dopasowac. Ktoras napisala, ze jesli nie jest sie na bierzaco to ciezko wcisnac sie w jakis temat- RACJA! czasami gdy nie zagladam przez pol dnia pozniej tylko czytam zaleglosci i sama nie wiem czy mam odpisywac na to, co dzialo sie 20 stron wczesniej czy moze napisac co dzisiaj robilam, a ostatecznie nie pisze nic. Nie czuj sie odtracona COrin, kazda o kazdej pamieta jesli sie dluzej nie pojawia na forum, widzisz ze nawet sobie przypomnialysmy o slimakowej i oszqrde ktorych nie ma juz cale wieki. CO jak co, ale obecnosc twojej osoby na BB jest b. wazna :-) pamietaj o tym ^^

corin tez tak czasem mam wrazenie ale co tam moze za stara jestem w tym otoczeniu

stara? co masz na mysli mowiac stara? nie ma starych ludzi!!! jak cos to sa dojrzali!!! a ty do nich sie zaliczasz! masz dwie odchowane cory i kolejne dzieciatko w drodze. Mozesz byc jedynie z siebie dumna :-)

psotka po mnie to juz bardzo widac nie da sie ukryc niektóre baby to nawet na ten temat w bloku plotkuja ale mam to w d.... za przeproszeniem stare dewoty musza o czyms gadac to im dałam temat do tego :-D

Marzenko a to wlasnie ci zaraz wytlumacze. Ty jako ta ,,stara,, jestes tematem rozmow plotkar na klatce, ja jako ta mloda mam identyczna sytuacje. Dla ludzi nigdy nie ma wieku idealnego na ciaze, albo za stara albo za mloda. Nie wiem kto wytycza granice wieku w jakim sie powinno zachodzic w ciaze, szczerze mowiac zwisa mi to i powiewa co mowia i ciebie tez nie powinno to interesowac, twoje zycie, twoje dzieci, a te star...dojrzale krowy na klatce niech sobie dalej plotkuja, przynajmniej mozesz sie czuc zaszczycona, jestes na pierwszych stronach ich gazet :-D

a ja od momentu kiedy napisalam ostatniego posta o 1:30 nie spalam do samej 5 :wściekła/y: wiec przeskakuje ze skrajnosci w skrajnosc bo wczoraj dla odmiany spalam 12 h bez przerwy. Allllle mnie to denerwuje! jeszcze moj ma zatkany nos i chrapal to go do samej 5 szturchalam a ten jak kamien spal i nic :-( ehh...

reklama
Do góry