reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

em_ka całkiem możliwe, ale jak bym miała pelny pęcherz i by mnie zaczął cisnąć tym sprzętem to bym popusciła hehehe.. bo teraz w piatek trochę musiał tam dociskać, bo mała się tak ulożyła dziwnie:) głowkę miała schowaną:)

reklama
dodi dokladnie :-D ostatnio jak mi robila USG to tak naciskala ze ... uhuhuhu tez bym popuscila :-D

a zdarza sie wam popuscic :-D podczas kichania? no nie wiem czy to normalne ale ja mam to za kazdym razem kiedy kicham :-D nie moge utrzymac przy takim odrzucie :-D

Ja jak kicham, to juz wiem, że musze mocno zasisnąć hehe bo inaczej bym popuściła... chiciaż teraz zauważyłam że już jest lepiej...bo macica jest wyżej i juz tak bardzo nie naciska:)

Witam ponownie:-)wlasnie poszla "tesciowa" kazala zebym mowila jej po imieniu ale glupio mi tak:zawstydzona/y:przywiozla nam jedzenia pierogi ruskie, pieczona biala kielbase, bigos, kapusiniak, gulasz i tylko dla mnie golabki bo moj nie lubi;-)oj nagotowala sie troche;-)

Anula u nas mówi się "mamo", ale skoro taką formę sama Ci zaproponowała znaczy z eto typ tesciowej "młódki" hehe i tak lubi

a w hiszpanii ogolnie sie mowi po imieniu, tutaj nie uzywa sie formy ,,mamo,, . Ja jak rozmawiam z kims starszym na ulicy to tez po imieniu i nikt sie o to nie obraza, oczywiscie w niektorych okolicznosciach typu bank czy urzad to tak, ale w wiekszosci na Ty. Jak bylam ostatnio u lekarza tez mu na ty mowilam :-D

reklama
Do góry