reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

No kurde to mi ciężko 4 tygodnie wytrzymać a Ty ,że wytrzymałaś tyle to podziwiam !!!! Te nazwy badań są na bank dziwne jeszcze jak po swojemu zaczną Ci gadać cholera by mnie wzięła jakbym nic nie rozumiała
A o której masz wizytę ???

reklama
em_ka heh z tymi pęcherzami to zawsze sa jakieś przeboje,ja kiedys na usg prawie popuścilam bo godz dłuzej czekałam w poczekalni i tez az do łez mnie to doprowadząło haha. Teraz zawsze na usg z dzidzi cos tam wczesniej piję ale bez przesady. A co do badań, to też czasem mocz lub krew zrobie sobie dodatkowo, dla spokoju.Zwłaszcza z emiałam bakterie w moczu

orchi USG mam na 12:15 chyba i po tym USG nastepne bedzie w 8 miesiacu :baffled: aleeeeeeeeeee.... ale w miedzy czasie sobie pojde jeszcze prywatnie pewnie bo nie wytrzymam no i zrobie jeszcze w 4D wiec zle nie bedzie :-D

Corin jak po tej podrozy z pelnym pecherzem w koncu sie wysikalam to taki bol ze sie opisac nie da a siku lecialo jak przez lejek o_O

sestina, a ty robisz usg z pełnym pęcherzem? ja zawsze przed samym usg idę siusiu do kibelka kolo gabinetu lekarza..i nigdy mi nie mówił, że musze z pełnym:)

objadłam sie jak bąk... był gulasz z ziemniaczkami, albo z kaszą... oczywiście wziełam poł na pół bo nie mogłam sie zdecydować... teraz myślę o deserze, ale nie mam pomysłu..

emcia no to pamiątka będzie superrrr 4d :tak:
sestinka ja tez tak jak dodi zawsze sikam wcześniej i tez nigdy mi nie mówił,że mam mieć pełny pęcherz

Oki idę się szykować i lecimy z mężulem na ciacho,ale jak ja je wcisnę jak tak sie obiadu najadłam :baffled:
Buziaki :*:*:*:*:*:*:*

reklama
ja tez zawsze siku wczesniej robie, ale sestinka moze miec racje, ja z rana jak mam pelny pecherz to mi bardziej macice wypycha do gory i moze to o to chodzi

Do góry