reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
psota no ja na ubrankach zatrzymałam się,ale jednak poszłam dalej ,a Ty masz fajnie bo Twój mąz ma super gust więc może robić zakupy dla maluszka

za kilka lat pewnie ktos wymysli cos lepszego niz 4D :-) jestem tego pewna. Patrzcie, jeszcze niedawno nie bylo USG a teraz juz 3D mamy. Cierpliwosci moze do mojego nastepnego dziciatka doczekam sie czegos lepszego :-D

emcia noo może zrobią jakieś ,że dowiesz sie jak będzie wyglądała Twoja dzidzia jak się urodzi ... i Chinoli to wszystko mozliwe w sumie,bo to naród pokręcony :-D
A z tymi obawami hmmm nie no ja nie mam ale martwię sie czy mój Tomek da radę takie maleństwo przewinąc czy wykąpać ,bo bardzo bym chciała żeby chociaż wieczorami w ten sposób zbliżał sie do maluszka,ponieważ całe dnie go nie będzie ...
psoteczka pojedziemy razem :-D zrobimy sobie szał zakupów dla dzieciątek
wydrusia i tak niech trzyma !!!!!!!!!!!! Wszystko będzie dobrze,a Roża pewnie w lipcu wyjdzie straszy może mamuśkę,żeby do pracy nie chodziła hihi ;) będzie ok,musi byc ok !!!

em_ka to na pewno.. ciekawe co tam wymyslą.. ja dzis mówię do lekarza, jak mi potwierdził że dziewczynka, że to dobrze bo juz mam sukienki i różowe ciuszki nakupowane..i by sie zmarnowały jakby był teraz chłopiec... a on mowi... a co tam, by sie nie zmarnowały, by było dla następnego dziecka!
chyba mi calej gromadki życzy hehe, z trzeciem to raczej narazie sie powstrzymamy... może jak juz córy bedą nastoletnie to wtedy, tak na osłodzenie:):)

orchidea, mój to się bał małą przebierać jak byla malutka, bo myślal że jej coś uszkodzi.. ale im byla większa, tym lepiej:) też go często nie bylo, bo jeździł po europie ciezarowką...

reklama
dodi no sis moja mu lekcje dawała niedawno i dał radę ale strasznie był niepewny ,a moja siostra wiesz nakręcała go Tomek weź się w garść i przebierz chrześnicę obróc ja tak siak zaczęła mu gadać i ufff udało się hihi kapać też wykapał razem ze szwagrem moim ,ale jak to będzie na naszej dzidzi czas pokaże,pewnie będzie jeszcze bardziej ostrozny ,,, :baffled: musze go podszkolić na jakimś bobasie :-D Ano właśnie Twojego też często nie ma w domciu :|

Do góry