reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
No pippi, to by był dopiero wypas :-)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Kochane uciekam spiuchnać:** dobranoc:** buziolki w brzusinki:**
za kilka lat pewnie ktos wymysli cos lepszego niz 4D :-) jestem tego pewna. Patrzcie, jeszcze niedawno nie bylo USG a teraz juz 3D mamy. Cierpliwosci moze do mojego nastepnego dziciatka doczekam sie czegos lepszego
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Maqnio kazała przekazać że tak łatwo się nie podda i będzie walczyć żeby Rózia siedziała jak najdłużej w brzuszku :-)
emcia noo może zrobią jakieś ,że dowiesz sie jak będzie wyglądała Twoja dzidzia jak się urodzi ... i Chinoli to wszystko mozliwe w sumie,bo to naród pokręcony
A z tymi obawami hmmm nie no ja nie mam ale martwię sie czy mój Tomek da radę takie maleństwo przewinąc czy wykąpać ,bo bardzo bym chciała żeby chociaż wieczorami w ten sposób zbliżał sie do maluszka,ponieważ całe dnie go nie będzie ...
psoteczka pojedziemy razem zrobimy sobie szał zakupów dla dzieciątek
wydrusia i tak niech trzyma !!!!!!!!!!!! Wszystko będzie dobrze,a Roża pewnie w lipcu wyjdzie straszy może mamuśkę,żeby do pracy nie chodziła hihi będzie ok,musi byc ok !!!
A z tymi obawami hmmm nie no ja nie mam ale martwię sie czy mój Tomek da radę takie maleństwo przewinąc czy wykąpać ,bo bardzo bym chciała żeby chociaż wieczorami w ten sposób zbliżał sie do maluszka,ponieważ całe dnie go nie będzie ...
psoteczka pojedziemy razem zrobimy sobie szał zakupów dla dzieciątek
wydrusia i tak niech trzyma !!!!!!!!!!!! Wszystko będzie dobrze,a Roża pewnie w lipcu wyjdzie straszy może mamuśkę,żeby do pracy nie chodziła hihi będzie ok,musi byc ok !!!
dodi_misia
Fanka BB :)
em_ka to na pewno.. ciekawe co tam wymyslą.. ja dzis mówię do lekarza, jak mi potwierdził że dziewczynka, że to dobrze bo juz mam sukienki i różowe ciuszki nakupowane..i by sie zmarnowały jakby był teraz chłopiec... a on mowi... a co tam, by sie nie zmarnowały, by było dla następnego dziecka!
chyba mi calej gromadki życzy hehe, z trzeciem to raczej narazie sie powstrzymamy... może jak juz córy bedą nastoletnie to wtedy, tak na osłodzenie
orchidea, mój to się bał małą przebierać jak byla malutka, bo myślal że jej coś uszkodzi.. ale im byla większa, tym lepiej też go często nie bylo, bo jeździł po europie ciezarowką...
chyba mi calej gromadki życzy hehe, z trzeciem to raczej narazie sie powstrzymamy... może jak juz córy bedą nastoletnie to wtedy, tak na osłodzenie
orchidea, mój to się bał małą przebierać jak byla malutka, bo myślal że jej coś uszkodzi.. ale im byla większa, tym lepiej też go często nie bylo, bo jeździł po europie ciezarowką...
reklama
dodi no sis moja mu lekcje dawała niedawno i dał radę ale strasznie był niepewny ,a moja siostra wiesz nakręcała go Tomek weź się w garść i przebierz chrześnicę obróc ja tak siak zaczęła mu gadać i ufff udało się hihi kapać też wykapał razem ze szwagrem moim ,ale jak to będzie na naszej dzidzi czas pokaże,pewnie będzie jeszcze bardziej ostrozny ,,, musze go podszkolić na jakimś bobasie Ano właśnie Twojego też często nie ma w domciu :|