reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
dodi ja mam ta dronke w ulubionych i co tydzien czytam co tam sie naszemu dzidkowi rozwija i pokazuje :-) superanckie, a pamietam co dopiero patrzylam na 9tc, taka jaszczureczka malutka a tu juz 20 tc i dzidek prawie w pelni uksztaltowany :-D

Sis, kubusiowa myjka, czad! :))) Dzisiaj przeczytałam w kwietniowym M jak mama, że o zakupach dla maluszka trzeba pomyśleć co najmniej na półmetku ciąży. Hmm... to ja jakoś nie myślę, za to Marcin przyznał mi się, że gdyby w Zarze były takie super ciuszki od 0-3 a nie od 3-6, to by tam dzisiaj zostawił pół wypłaty;)

Ostatnia edycja:
wiesz co dodi? nie wiem czy tylko ja tak mam czy to jest normalne, ze czasami mam watpliwosci co do tego, czy sobie poradze. CHodzi przede wszystkim o to, ze jest to cos kompletnie odmiennego, nieznanego nie tylko dla mnie, ale dla mojego partnera rowniez. Czy ty majac juz jedno dziecko tez masz takie obawy i myslenie czy to tylko pierworodki sie tak zadreczaja?

orchidea, ja tez tam śledzę rozwoj dzidziolka:) w sumie to wszędzie to śledze!
em_ka kobieto, to samo przychodzi, nie musisz sie o nic martwić, wszystko będziesz doskonale wiedziała jak dzidzi sie pojawi.. ja miała tylko 18 lat jak urodziłam Misię i musiałam sobie radzić, moj małż miał wtedy 25 ale też kompletnie nic nie wiedział o dzieciach.. to przychodzi z czasem:) no niestety na pierwszym trzeba się wszystkiego nauczyc haha.. z drugim juz łatwiej, ale nie ma co sie martwić, sama będziesz wiedziała co dla twojej dzidzi będzie najlepsze!

Ja to raczej teraz sobie tak myślę jak to będzie, bo to jednak juz dwójka dzieci.. trzeba miec oczy w koło glowy :-D

Ostatnia edycja:
wydrusiu prześlij maqnio dużo pozytwnej energii od nas smsem :-) trochę nas tu jest, więc na pewno pomoże

dodi niesamowite zdjęcia, zawsze się zastanawiam jak oni je robią - muszą mieć świetny sprzęt

reklama
Pippi, to nie sa rzeczywiste zdjęcia raczej, bo to niemozliwe...to taka symulacja komputerowa na podstawie zwykłego usg...poprostu dokładnie mierzą waża, znają proporcje i robią takie "sztuczne" zdjęcia:)

Do góry