reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Siostra, pewnie, że możemy razem wyskoczyć na zakupy! :))) Buziam Ciebie i maluszka:*

Ja uciekam spatuchny, mam dzisiaj jakiś płaczliwy dzień, zamartwiam się o Dawidka, wiem, że trzeba myślec pozytywnie i wierzyć, że wszystko będzie dobrze, ale od czasu do czasu mnie tak nachodzi i nie umiem tego opanować...:( Może jutro będzie już lepiej:) DoBrEj NoCy Ciężaróweczki i Bąbelki:)

reklama
jacie dodi ty juz w 23tc jestes, moze jak mine ten 21 tc zaczne juz mocniej czuc bo serio sie niecierpliwie i chce sobie juz porozmawiac z naszym skarbusiem, jakis kontakt miec z nim jak na razie przez skore no ale dobre i to :-D

ej a ta Rozyczka od maqnio to jakas gigantyczna jest czy mi sie tylko wydaje? :-D 700 g O_O

psotka ale zywot maja te kobiety :-D jak nie placza o faceta to o dzidziusia! ale bez tego zycie chyba byloby nudne :-) glowa do gory, jutro tez jest dzien

a mi sie wlasnie wydaje ze na wlasnym dziecku jest o wiele latwiej niz od kogos, bo nikt ci na rece nie patrzy nie mowi jak polozyc jak chwycic tylko ty robisz tak jak uwazasz za sluszne, no i jest twoje wlasne, dziecie ktore mialo sie 9 miesiecy w brzuszku :-)

Ostatnia edycja:
orchidea, mój kiedyś jak mala miała kilka miesięcy to kolega do niego przyszedł..ze swoją też córeczką kilkumiesięczną... no i ta mała miała rozwolnienie takie ostre..i musieli sobie sami poradzić.. jeden trzymal nogi, drugi wycierał hahaha i jakos ją przebrali:) a jacy poźniej byli dumni, że sami dali radę!!

em_ka no mi zlecialo jak z bicza strzelił... teraz to już z górki!! juz niedługo poczujesz super mocne kopniaczki...
A wiesz, że tez pomyślałam, że Różyczka to dość spora kobitka... bo maqnio w tym samym tyg co ja jest.. a moja ma 540.. no ale to tylko waga szacunkowa, więc nigdy nie wiadomo:)

Ostatnia edycja:
no ale to duzo by sie musieli pomylic... o cale 200 g? a dlaczemu mi nigdy nie mowia wagi dzidziusia??? :-( zapytam teraz w srode jak bede bo tak to sobie nie pozwole zeby mnie z buta traktowali i nic nie mowili. Nawet tetna nie znam a nigdzie nie jest napisane :/

eee no to dodi jak sobie z maluchem ktory mial rozwolnienie poradzili to gratki :-D :-D nielada wyzwanie dla chopow :-D

właśnie dostałam maila, że wysłali już dla mnie paczkę ze sklepu ciążowego - pierwszy raz kupuję sobie ubrania przez internet, ale no w sklepach zwykłych nic nie ma fajnego
ciekawe czy się nie rozczaruję....:eek:

em-ka a ja mam sporo obaw, bo jakoś ciężko mi było zawsze siebie wyobrazić w tej roli - że ja i dziecko? szczerze mówiąc mniej mam obaw co do męża niż do siebie, bo on chciał już dawno, tylko ja się tak ociągałam :zawstydzona/y:teraz czuję się cudownie i jestem przeszczęśliwa, ale obawy mam czy sobie z tym wszystkim poradzę, z taką zmianą.... i dlatego wcale tak strasznie mi się do lipca nie spieszy - to dobrze że jest czas na przygotowanie się mentalnie ;-)

psotka buziam Was mocno :*:*:* i jak cos zawsze masz gdzie sie odezwać ;) pamiętaj i nie bucz kurde bo Dawidkowi będzie smutno ;-) więc głowa na męża klatkę ręka na brzucho i słodkich snów życzymy :-D :*
emcia no obyś miała rację kochana,teraz sie go zapytałam co by zrobił jak dzidzia będzie miała kupke rzadką usłyszałam no jak co wezmę wytrę i przebiorę :szok: on chyba nie wie co gada dziś hahahahaha albo tak sie cieszy bo sobie gierke kupił jakąs hahaha
dodi kurcze smiesznie to musiało wyglądać :-D dwóch facetów i zmagania z kupką hihi
A dzidzi Maqnio nio duzia dziewuszka rosnie :d

Właśnie nie wiem, może dzidzi jest parę dni starsza niż ma na suwaczku:) wtedy to możliwe:)
No, ja tez bym chciala to widzieć haha, tylko że mnie nie było...bo pewnie mnie by przypadła ta przyjemność przebierania haha
No mus to mus, musieli sobie poradzić, bo by dziecko im plakało:) no i śmierdziało haha.. a z jakim przejeciem mi to opowiadali, jakby nie wiem jakimi bohaterami zostali!

I znowu sobota jutro! a ledwo co byłam ostatnio na ciuszki polować, a tu jutro znowu musze haha.. już sie nie moge doczekać:)

zmykam już spać ...
ale maluch się teraz uaktywnił, a rano śpi;-) - chyba będzie taką sową jak ja... oby nie skowronkiem

dobranoc kobietki i miłego weekendu!

reklama
Do góry