reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Właśnie sobie znalazłam stronke o wadze płodu.. i wpisałam date miesiączki i wyszło mi że dzidzi ma 540g, czyli dokładnie tyle co lekarz mi mówił:):) no ksiązkowo mi rośnie księżniczka:)

OO wydrusia, chyba pójde do piwicy po ogóry kiszone..

Balkan, podpytaj o te witaminki, mnie to w dodatku swędziało strasznie.

Gina, ja też nie czuję jeszcze parcia na zakupy;)

Marzenko, to mocno trzymam kciukaski, żeby serduszko Klaudii było zdrowiuteńkie:)
Co do tej baby, to dobrze, że poszłaś do kierownika… co za raszpla…

Pippi, no pewnie, że to sprzątanie to ich zaleta, ale nie nasza wada;) Twoje podejście przyjmuję w 100%:)

Wisieńka, bidulko… będzie dobrze, minie:) I marudź ile wlezie, mamy prawo, a co! Ściskam:*

Orchidea, ja też już po kolacyjce i oglądam Madagaskar;) Pochwal się zakupami, wstaw fotki;)

Dodi, super, że wszystko dobrze:)

Wydrussia, pozdrów Maqnio i Różyczkę, ogromne buziaki dla nich:* Mam nadzieję, że Twój ząbek już Ci nie będzie dokuczał:)

Wspólczuje biedulce.. mam nadzieję, że wszytko sie unormuje i będzie mogła sobie troche pochodzić..
dobrze, że teraz można kupić wszystko przez neta, no i pogadać trochę z koleżankami z BB, bo by się nudzila biedaczka:) a my tu zawsze wspomożemy:)

Sis wstawię fotki ale wzięłam aparat i baterie mi padły a rozwaliłam ładowarkę przed świętami hihi zrobiłam telefoen ale takie sobie wyszło zaraz wstawię takie

reklama
wydruska jak bedziesz pisac do Maqnio to przekaz ze em_ka tez trzyma kciukasy zeby wszystko bylo dobrze, cale szczescie ze malutka jest zdrowa i taka juz wielka :happy2: caluski i usciski jeszcze przekaz :blink: bidulka moja no, teraz bedzie musiala lezec no ale coz, jak to dla dobra dzidulka. I tak dobrze ze od samego poczatku nie musiala tak jak niektore kobitki, ja nie wiem czy bym wytrzymala :-(

moj przyszedl z roboty i juz jestesmy pogodzeni :-) cale szczescie bo mialam marny humor caly dzien i na placz mi sie zbieralo. Ale oczy po wczorajszej sesji placzu na wieczor pieka mnie do tej pory, a nawet nie mam soli fizjologicznej zeby zakropic :-(
A od 13 ogladam wladce pierscieni po raz 52638 (jak moda na sukces :-D) dla mnie ten film jest jak niekonczaca sie historia i za jakis czas znowu sobie wlacze xD jednak obejrzenie calosci zajmuje kilka dobrych godzin, przynajmniej dzien jakos leci :-D :-D :-D

a my mamy karnawal jutro na ulicy i nie wiem czy sie nam bedzie chcialo isc bo ani przebrania nie mamy ani pogody na to nie ma, wiec jeszcze sie zastanowimy. Ja sie ewentualnie moge przebrac za .... kobiete w ciazy :-D bo jestem.... kobieta w ciazy! :-D ahahah tak tak, do dobry pomysl ^^

Ostatnia edycja:
Do góry