reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
witam brzuchatki
zaraz lece lepic pierogi ruskie ale tak zerknelam do Was na chwilke
veronigue gratuluje synka
i trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty
orchidea kiedy mi podeslesz paczuszke??

sis :*:* hihi no mój jeszcze nie zdążył hahaha w berka się może bawią :-D
Veronique gratki wielkie i chyba znów przewaga synków się zrobiła :-D
goni1a ja Ci moge wysłać w każdej chwili,ale mi do dziś meila nie podałaś więc nie mam gdzie tego wysłać kochana ;-)

orchidea juz Ci wysłałam na pw
dzieki

tyle synalkow bedzie łał, kiedys sie mowilo ze na wojne idzie jak sie wiecej chłopców rodzilo a my w zanadzu mamy koniec swiata chyba 2012?? ciekawe??

Kurcze ale czulam w podswiadomosci ze to bedzie chlopaczek ... no nie wiem dlaczego ale czulam !!!!!!
:) Ajjj poczekam na małża to dopiero bedzie niespodzianka !!!!

Wydrussia, Rybko, mam nadzieję, że już wszystko z mężem dobrze:)

Sis, może tak, widzisz jak się dogadują;) :* dla Ciebie :* dla maluszka

reklama
Niczko
m8zi3d.jpg

Do góry