reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Emkaemek - gratulacje syneczka, pewnie, jak mowi Corin - do 3 razy..! I kurujcie sie!
Ja tez jakas przeziebiona, gardlo mnie boli...
Dzisiejsze wizytoweczki - trzymam kciuki i czekam z niecierpliwoscia na njusy!
Balkan - ja mam tez, -5...i sie zastanawiam czy ubierac oulary na porod, czy mruzyc oczy, czy nalozyc soczewki.....no bo ja nic nie widze bez!!!

U Was mrozy, a u nas dzis zapowiadaja +18 stopni, sloneczko daje - ide do parku! Ale za tydzien jade do Polski wiec moze sie jeszcze na mrozik zalapie! A na paczki z tlustego czwartku to na pewno, juz mam zaklepane!!!

emkamek, jeżeli chodzi o obniżony poziom to niestety nie podpowiem. Ja mam podobny wynik bo 15,2 ale u mnie w labolatorium norma to 4-8 (zazwyczaj jest max do 10) więc z kolei ja mam za dużo a to już wiem, że zazwyczaj oznacza jakąś infekcję więc lekarz zlecił mi kolejne badania (zaraz idę po pierwsze wyniki). Ale myślę też, że lekarze wiedzą o ile w ciąży może być zmienione a ile to norma. już poprzednio miałam trochę powiększone wyniki, ale wtedy też lekarz nic na to nie mówił, i dopiero teraz stwierdził, że trzeba to dokładniej zbadać. Więc chyba po prostu trzeba zaufać lekarzom, że wiedzą co robią.

Hanami, dziekuje!:-)

Orchidea, ja mieszkam na wyspach, tu sa inne inne jednostki, ale WBC i leukocyty to sa biale krwinki, generalnie w ciazy sa raczej podwyzszone. Pewnie emka ma racje, ale najgorsze jest to, ze tu wszystko jest norma i lekarze duzo rzeczy ignoruja.:-(

emkamek spokojnie kochana musi byc dobrze wszystko, no ja mam 9 leukocytów i nie mówił,że m am za mało czy za dużo echh whania nasze są wielkie widzę w ciąży Ja nigdy tyle razy w roku nie byłam badana co teraz hahah
Corin poszło słonko

reklama
emkamek moze ignoruja to co trzeba ignorowac, to co nie ma wiekszego znaczenia. Watpie ze jakby ci wyszlo cos niepokojacego ze zostawia to bez komentarza. Zobacz, ja mialam badania miesiac temu a do tej pory nie widzialam wynikow bo wizyte mam dopiero jutro. Gdyby cos sie dzialo to na pewno by zadzwonili, wiec u nas tez to tak mniej wiecej dziala jak u ciebie. Niestety musimy zaufac troszke lekarzom, bo przeciez nie ty jedyna jestes tam w ciazy na wyspach :-D

Do góry