reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
veronique, emkamek gratulacje synków!:-)

marzenka smutna wiadomość.... ale teraz teściowa będzie was wspierać gdzieś tam z góry na pewno.... trzymaj się i wspierajcie się rodzinnie

Orchideuś, dobrze, byłam dzisiaj u lekarza, zapisał mi drosetux, bo mam jakieś szmery w oskrzelach. Mam delikatne nerwy przed wieczorem, ale wierzę, że będzie wszystko dobrze:) A jak tam Twoje zdróweczko?

Wydrunia, no to świetnie! Bardzo sie cieszę:)

psocia wczoraj coś mnie ciągnął troszke dół brzusia,ale dzis od rana jest ok więc nie zachodzę w glowę,pewnie się rozciąga wszystko.Jestem w szoku tylko,że juz tak mocno czuję ruchy dzidzi :szok: no to pij syropek i kuruj się !!
Corin buahahahhaa nie czaruj jej czarusiu,bo ona i tak te pączki będzie chciała hahaha ps,ale jakie Ty masz oczyska hahaha

Psotka ale kazałam mu kartke podpisać że jutro zabiera mnie do mamy :-D
Orchidea nie nagrałam ale podpisał :-D

Orchidea nasza reklama :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wydrusia hahahaha dobra jesteś !! :-D Ja ściągnełam sobie film i oglądam poniekąd go ... fajny horror :zawstydzona/y: zejście 2 więc reklamy nie widziałam :zawstydzona/y:

Do góry