reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witam lipcoweczki:-)ja mi sie dobrze spalo wstalam o 9 bo moj robil sniadanie zjadlam i spalam:-)snilo sie ze mieszkalismy u moich rodzicow, po 2 dniach uciekalam:-Dnie wiem czy dam rade doczytac,mam zajecia na 15. Wiem tylko o wizytach wiec trzymam kciuki za Margaretkę, Wisienkę i Anulkę;-)

reklama
Corin i niech rośnie,bardzo dobrze !! A kopać i moje dziś szaleje od rana,mój co chce wyczuć dzidzię to dobiega a dzidzia przestaje hahahahah śmiesznie troszkę to wygląda hahaha
Anulka doberek :*

Ja mojego nawet jeszcze nie wolam, bo ruchy sa takie delikatne ze na 100 % by nie wyczul :-) Dzieciaki często przytulaja mi sie do brzucha i ciesza sie jak szczeniaki z pierwszego sniegu jak uslysza bulgotanie (w jelitach) :-D Nie ma opcji zeby im przetlumaczyc ze to nie dzidziol, oni swoje wiedza :-D

orchidea moj co rano kopie ale dzis 2 razy tak zawalil ze szok;-)gdy moj chce poczuc maly przestaje 2 razy mu sie udalo:-)

Dzień dobry Słoneczka:)

Śniło mi się dzisiaj, że przygotowywałam się do wyścigów samochodowych i już ubrana w kombinezon chcę wchodzić do auta, a sędzia się na mnie wydziera, że jestem wykuczona, bo w ciąży nie można jeździć, ale byłam zła, hehe;) Taka nieodpowiedzialna, to mogę być chyba tylko w snach;) No i o 5 rano obudził mnie napad astmy, bleee!

Katerina, dziękuję:* modlę się, żeby mój synuś miał zdrowe serduszko, zobaczymy co dzisiaj powie kardiolog.

Emkamek, gratuluję synusia!!!

Sis, Marcinowi się raz udało zdążyć na kopniaczka, ale się cieszył:))

Czesc Kochane ! Mam nowine bede miec Synka !!!! :) Pani doktor postanowila mio jednak zrobic USG po tych przezyciach stomatologicznych :) zdjecia dodalam do galeriii zdjec USG :) serduszko ok nereczki i zoladeczek a nawet pecherzyk :) wszystko wporzadku maluszek sie rozwija prawidlowo :) ALE JESTEM SZCZESLIWA !!!!!!

reklama
Do góry