reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

witam lipcoweczki:-)ja mi sie dobrze spalo wstalam o 9 bo moj robil sniadanie zjadlam i spalam:-)snilo sie ze mieszkalismy u moich rodzicow, po 2 dniach uciekalam:-Dnie wiem czy dam rade doczytac,mam zajecia na 15. Wiem tylko o wizytach wiec trzymam kciuki za Margaretkę, Wisienkę i Anulkę;-)

reklama
Corin i niech rośnie,bardzo dobrze !! A kopać i moje dziś szaleje od rana,mój co chce wyczuć dzidzię to dobiega a dzidzia przestaje hahahahah śmiesznie troszkę to wygląda hahaha
Anulka doberek :*

Ja mojego nawet jeszcze nie wolam, bo ruchy sa takie delikatne ze na 100 % by nie wyczul :-) Dzieciaki często przytulaja mi sie do brzucha i ciesza sie jak szczeniaki z pierwszego sniegu jak uslysza bulgotanie (w jelitach) :-D Nie ma opcji zeby im przetlumaczyc ze to nie dzidziol, oni swoje wiedza :-D

orchidea moj co rano kopie ale dzis 2 razy tak zawalil ze szok;-)gdy moj chce poczuc maly przestaje 2 razy mu sie udalo:-)

Dzień dobry Słoneczka:)

Śniło mi się dzisiaj, że przygotowywałam się do wyścigów samochodowych i już ubrana w kombinezon chcę wchodzić do auta, a sędzia się na mnie wydziera, że jestem wykuczona, bo w ciąży nie można jeździć, ale byłam zła, hehe;) Taka nieodpowiedzialna, to mogę być chyba tylko w snach;) No i o 5 rano obudził mnie napad astmy, bleee!

Katerina, dziękuję:* modlę się, żeby mój synuś miał zdrowe serduszko, zobaczymy co dzisiaj powie kardiolog.

Emkamek, gratuluję synusia!!!

Sis, Marcinowi się raz udało zdążyć na kopniaczka, ale się cieszył:))

Czesc Kochane ! Mam nowine bede miec Synka !!!! :) Pani doktor postanowila mio jednak zrobic USG po tych przezyciach stomatologicznych :) zdjecia dodalam do galeriii zdjec USG :) serduszko ok nereczki i zoladeczek a nawet pecherzyk :) wszystko wporzadku maluszek sie rozwija prawidlowo :) ALE JESTEM SZCZESLIWA !!!!!!

reklama
Do góry