Sis, może za bardzo się forsujesz, odpocznij troszke. Dobrze, że juz dzisiaj Cie nie boli Ja leże w łóżeczku, syropek wypiłam, Marcin przywiezie kiwi, to zjem, podobno mają duuuzo witaminy C Mój synuś, też daje mi mocno odczuć, że tam jest i że chce pogadać
reklama
Nie no w sumie tak mi się 1szy raz zdarzyło więc myslę,że to nic złego w razie W zawsze mogę jechać do lekarza akurat dziś przyjmuję ale panikowała nie będę,więcej leże i jest ok ;-) kiwi właśnie też tak słyszałam,że ma dużo wit C ale nam to chyba by się wszystkim bardziej przydała wit.S hahahaha
dodi_misia
Fanka BB :)
Hej dziewuszki.. Gratuluje syneczkow veronique i emkamek!! Ja miałam dzis jakiś taki romantyczny sen...ale nie z moim mężem..nie żeby tak jakiś erotyczny, tylko taki romantico haha a nawet nie wiem co to za facet był w tym śnie
Teraz umyłam włoski, muszę wysuszyć i wyprostować....
Teraz umyłam włoski, muszę wysuszyć i wyprostować....
dodi_misia
orchidea...nooo, a męża brak hehe...ale chociaż we śnie można poflirtować..bo na zywo to by nie dało hah.. Jak czasami mi sie śni jakiś facet i mówie mojemu A to sie potem ciągle wypytuje...No powiedz kto to był..no kto a skąd ja mam to wiedzieć haha
Ide odżywke zmyć z włosów, bo mi zaraz wyschnie haha
Ide odżywke zmyć z włosów, bo mi zaraz wyschnie haha
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Orchidea i Psotka mój synuś też chce pogadać z Waszymi maleństwami bo szleje :-)
Dodiś
Dodiś
Corin
Mama Trójki :)
Dodi, jak przeczytalam o twoim śnie, to mi się mój przypomniał. Śniło mi się, że odeszłam od męża i poszłam do innego. Byłam szczęśliwa jak podlotek po raz pierwszy zakochany. Zaszłam w ciążę i mnie zostawił.... No i zostałam z palcem w...nocniku tak zwanym. Obudziłam się strasznie nieszczęśliwa i w sekundzie doceniłam co mam ;-)
dodi_misia
Hej wydrusia
A przedwczoraj śniło mi się, że w basenie pływałam z jakimś facetem, i pod woda za rece pływaliśmy i się całowaliśmy...ale też go nie znałam heh.. więc nie wiem skąd ci faceci sie biorą
A przedwczoraj śniło mi się, że w basenie pływałam z jakimś facetem, i pod woda za rece pływaliśmy i się całowaliśmy...ale też go nie znałam heh.. więc nie wiem skąd ci faceci sie biorą
reklama
dodi hahaha no ładnie flirtuje z obcymi we śnie mi się dziś sniła wizyta ale doszłam do gabinetu a lekarz do mnie powiedział "proszę umyc dłonie,bo inaczej nie poznam płci" i mnie tel męża obudził haha wydrusia a gugugu
hahaha
Corin może to sen proroczy właśnie był jakiś czyli ten ze snu nie docenił Twojej osoby
Corin może to sen proroczy właśnie był jakiś czyli ten ze snu nie docenił Twojej osoby