reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Sis, może za bardzo się forsujesz, odpocznij troszke. Dobrze, że juz dzisiaj Cie nie boli:) Ja leże w łóżeczku, syropek wypiłam, Marcin przywiezie kiwi, to zjem, podobno mają duuuzo witaminy C;) Mój synuś, też daje mi mocno odczuć, że tam jest i że chce pogadać:)

reklama
Nie no w sumie tak mi się 1szy raz zdarzyło więc myslę,że to nic złego w razie W zawsze mogę jechać do lekarza akurat dziś przyjmuję ale panikowała nie będę,więcej leże i jest ok :tak: ;-) kiwi właśnie też tak słyszałam,że ma dużo wit C ale nam to chyba by się wszystkim bardziej przydała wit.S hahahaha

Hej dziewuszki.. Gratuluje syneczkow veronique i emkamek!! Ja miałam dzis jakiś taki romantyczny sen...ale nie z moim mężem..nie żeby tak jakiś erotyczny, tylko taki romantico haha a nawet nie wiem co to za facet był w tym śnie :)

Teraz umyłam włoski, muszę wysuszyć i wyprostować....:wściekła/y:

orchidea...nooo, a męża brak hehe...ale chociaż we śnie można poflirtować..bo na zywo to by nie dało hah.. Jak czasami mi sie śni jakiś facet i mówie mojemu A to sie potem ciągle wypytuje...No powiedz kto to był..no kto:):) a skąd ja mam to wiedzieć haha

Ide odżywke zmyć z włosów, bo mi zaraz wyschnie haha

Orchidea i Psotka mój synuś też chce pogadać z Waszymi maleństwami bo szleje :-)
Dodiś
2dkfy3m.gif

Dodi, jak przeczytalam o twoim śnie, to mi się mój przypomniał. Śniło mi się, że odeszłam od męża i poszłam do innego. Byłam szczęśliwa jak podlotek po raz pierwszy zakochany. Zaszłam w ciążę i mnie zostawił.... No i zostałam z palcem w...nocniku tak zwanym. Obudziłam się strasznie nieszczęśliwa i w sekundzie doceniłam co mam ;-)

Hej wydrusia:):):)

A przedwczoraj śniło mi się, że w basenie pływałam z jakimś facetem, i pod woda za rece pływaliśmy i się całowaliśmy...ale też go nie znałam heh.. więc nie wiem skąd ci faceci sie biorą

reklama
dodi hahaha no ładnie flirtuje z obcymi we śnie :-D mi się dziś sniła wizyta ale doszłam do gabinetu a lekarz do mnie powiedział "proszę umyc dłonie,bo inaczej nie poznam płci" i mnie tel męża obudził haha wydrusia a gugugu :-D
e8pjqa.gif
hahaha
Corin może to sen proroczy właśnie był jakiś :-D czyli ten ze snu nie docenił Twojej osoby :-D

Do góry