reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Aneta no mam blad bo recznie to wpisywalam, te cale kody ale nie wiem jaki sie pozniej numer wpisuje.

ale jest cos takiego bo widze jak laski robia ze maja kilka cytatow od roznych ludzi i nie wiem jak to zebrac w jeden post, nie wiem jak to sie robi.

Z tego co ja wiem to żadnego numeru się nie wpisuje. Jak się chce coś zacytować, to trzeba poprzez [ quote ] [/quote].
Nie znam sposobu żeby cytować wszystko od kilku osób za jednym razem. Ja jak chce więcej osób cytować to robię to właśnie ręcznie, poprzez kopiuj/wklej i quote.

Emka, klikasz w ta ikonke z plusikiem obok "cytuj" na kazdym poscie, ktory chcesz zacytowac.

Wydrusia, majluj, corin, dziekuje!
Majluj, jakos o tym nie pomyslalam.:-D

Dzień dobry kochanr brzuchateczki :*:* kurde ja dziś pospałam do 10tej :szok: bo mój chodzi w kratke do roboty przez te mrozy i dzis znów w domu a jutro będzie pewnie szedł co za bezsens :wściekła/y:.
Anulka wisieńka margeritka 3mam &&&&&&&&&&& za wizyty dzisiejsze psocia i za badanie serduszka dzidzi też &&&&&
mailuj balkan kurde Wy o okularach a mój wpadł wczoraj na pomysł,że weźmie aparat na porodówkę,no przecież ja go z tym wygonię w cholerę !!! :wściekła/y:
Corin no kurka wodna niezła baba i dobrze,że nie odpuścilaś !Bądź twarda a nie "miętka" jak to mówią hahah
emkamek gratki wielkie !Przychylam się do słów Corin do 3ech razy sztuka hihi ..

Asia AAAAAAAAAa juz zauwazylam gdzie byl blad :rofl2: dzieki dzieki, mialas racje ^^ a ja sie tyle glowilam jak sie robi te grupowe cytowanie :-D :-D

Emkamek no wlacha!! wlasnie o to mi chodzilo :-D
i gratuluje synusia :-)

Ostatnia edycja:
Orchidea, emka, dzieki, dzieki.:-) Co do trzech razy sztuka, to swiadomie raczej probowac nie bedziemy, ale niespodzianki nie wykluczam.:-D

A czy ktoras z Was wie, co moze oznaczac niski poziom leukocytow? W szpitalu dostalam swoja teczke i w koncu mam wglad do wynikow badan i w grudniu mialam leukocyty na poziomie 15, a podana norma wynosi 25-40. Oczywiscie nikt mi tego nie wytlumaczyl:crazy: Wczesniej robilam badanie krwi w PL i tez mialam obnizone leukocyty, ale nieznacznie, a tu to juz chyba dosc sporo... Nie chorowalam w tym okresie, a druga morfologie mam dopiero 28... kwietnia i nie wiem co z tym fantem zrobic:no:

emkamek nie chce sie tu madrzyc, ale z tego co mi wiadomo u kobiet w ciazy te normy sa strasznie chwiejne i to, ze teraz masz 15 a nie 25 moze sie zmienic w przeciagu kilku dni i moim zdaniem nie ma potrzeby sie denerwowac. Gdyby bylo cos nie tak to na pewno by ci powiedzieli. Ja tez jak robilam rozne badania to mi wychodzily rzeczy ponizej lub powyzej normy i nikt na to nawet uwagi nie zwrocil, takze wydaje mi sie ze tak po prostu jest bo nasz organizm przechodzi rewolucje i zmienia sie to z minuty na minute :-)

reklama
Do góry