reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
zachęcone przez Was poczytałam relacje Lutówek z porodów i nagle zdałam sobie sprawę z jednej okropnej rzeczy - nie zobaczę wyraźnie własnego dziecka, bo będę bez okularów.... :( mam wadę -3, a przecież nie pódję rodzić, choć to CC w szkłach kontaktowych....

jak ogłosiłam tą dramatyczną :)-)) wiadomość mojemu mężowi, to stwierdził, że jak usłyszy płacz dziecka (On nie chce być przy porodzie, a ja Go do tego nie namawiam) to przyniesie mi okulary..... :)

Wiatm, witam :)

Ja z rana tylko na chwilke bo czeka mnie dzis kilka spraw do pozalatwiania na miescie..
O ile dam rade bo prawie cala noc nie spalam :eek:
Wisienka, Margerita, Anulka - trzymam kciuki za wizyty i ujawnienie sie malenstw ;-)
Psota - nic sie nie martw, na pewno wyjdzie wszystko dobrze, zobaczysz :*
Marzenka - bardzo, bardzo mi przykro...... :-(

Wpadne po południu jakos, milego dzionka dla Was i maluszków, buziaki.

Hej dziewczynki!

marzenka, tule Cie mocno!:-(
[*]

Przepraszam, ze rzadko wpadam, mam teraz w domu szpital:crazy: Najpierw ja z malym, pozniej, maz, teraz znowu maly na antybiotyku i mnie tez cos zaczyna brac:wściekła/y:
U nas dla odmiany temperatury bardziej wiosenne - wczoraj 12, a dzis 10 stopni. No ale niestety przez goraczke jestesmy uziemieni, a podobno w przszlym tyg. ma sie znow ochlodzic...:-(

Spiesze Wam doniesc, ze my rowniez po usg:-) Maluszek zdowy, wielkoscia idealnie dopasowany do tp, narzady w porzadku, serduszko pieknie bilo, przeplywy ok, nawet zalapalismy na czkawke:-) Misiek siedzial jak zaczarowany, a Jego mina bezcenna:-D Ale moje przeczucie co do plci okazalo sie jedynie poboznym zyczeniem:-p Bedzie drugi synus.;-) Matko, trzech facetow w domu:szok:

Buziam Was mocno i trzymam kciuki za kolejne wizyty i pomyslne wiadomosci!!!

Emkamek
m8zi3d.gif
kuruj się Kochana :-)

reklama
Corin pisze:
emka, a na końcu wystawisz mi rachunek. J?eden za robotę poswięcona na kopiowanie, a drugi za masażystę, który bedzie ci masował obolałe plecy i kark ;-)

no a co! wczoraj sie zagapilam i polowe zrobilam. Dzisiaj to skoncze to ci te fakturki wystawie :-D nie boj zaby

mailuj pisze:
Corin wystarczy, ze usmażysz Emce pączki i wyślesz kurierem. :-) Będziecie kwita. Ja ją przejrzałam !!!!!!!Ona po prostu chce Ci się podlizać żebyś nie opowiadała jej o porodach ;-)

ooo!! i tu sie odezwala madrosc kobiety!! wysylaj te paczuchy (z dzemem albo budyniem) to bedziemy kwita, nawet za masazyste sobie nie policze :rofl2:

a tak na marginesie to fajnie nam sie spalo z D na tym duzym lozku! jacieeeeeeee, ale roznica ^^ i pozniej dla dzidka sie troszke miejsca znajdzie :-D
budzilam sie ale nie czuje sie niewyspana, zapowiada sie ladny dzionek takze bede korzystac dzisiaj ^^

Ps. jak zrobic zeby w jednym poscie mozna bylo cytowac wypowiedzi kilku osob? bo ja od corin recznie to zrobilam i mi nie wyszlo bo nie wiem co ro za numerek trzeba wpisac :rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry