reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
zachęcone przez Was poczytałam relacje Lutówek z porodów i nagle zdałam sobie sprawę z jednej okropnej rzeczy - nie zobaczę wyraźnie własnego dziecka, bo będę bez okularów.... :( mam wadę -3, a przecież nie pódję rodzić, choć to CC w szkłach kontaktowych....

jak ogłosiłam tą dramatyczną :)-)) wiadomość mojemu mężowi, to stwierdził, że jak usłyszy płacz dziecka (On nie chce być przy porodzie, a ja Go do tego nie namawiam) to przyniesie mi okulary..... :)

Wiatm, witam :)

Ja z rana tylko na chwilke bo czeka mnie dzis kilka spraw do pozalatwiania na miescie..
O ile dam rade bo prawie cala noc nie spalam :eek:
Wisienka, Margerita, Anulka - trzymam kciuki za wizyty i ujawnienie sie malenstw ;-)
Psota - nic sie nie martw, na pewno wyjdzie wszystko dobrze, zobaczysz :*
Marzenka - bardzo, bardzo mi przykro...... :-(

Wpadne po południu jakos, milego dzionka dla Was i maluszków, buziaki.

Hej dziewczynki!

marzenka, tule Cie mocno!:-(
[*]

Przepraszam, ze rzadko wpadam, mam teraz w domu szpital:crazy: Najpierw ja z malym, pozniej, maz, teraz znowu maly na antybiotyku i mnie tez cos zaczyna brac:wściekła/y:
U nas dla odmiany temperatury bardziej wiosenne - wczoraj 12, a dzis 10 stopni. No ale niestety przez goraczke jestesmy uziemieni, a podobno w przszlym tyg. ma sie znow ochlodzic...:-(

Spiesze Wam doniesc, ze my rowniez po usg:-) Maluszek zdowy, wielkoscia idealnie dopasowany do tp, narzady w porzadku, serduszko pieknie bilo, przeplywy ok, nawet zalapalismy na czkawke:-) Misiek siedzial jak zaczarowany, a Jego mina bezcenna:-D Ale moje przeczucie co do plci okazalo sie jedynie poboznym zyczeniem:-p Bedzie drugi synus.;-) Matko, trzech facetow w domu:szok:

Buziam Was mocno i trzymam kciuki za kolejne wizyty i pomyslne wiadomosci!!!

Emkamek
m8zi3d.gif
kuruj się Kochana :-)

reklama
Corin pisze:
emka, a na końcu wystawisz mi rachunek. J?eden za robotę poswięcona na kopiowanie, a drugi za masażystę, który bedzie ci masował obolałe plecy i kark ;-)

no a co! wczoraj sie zagapilam i polowe zrobilam. Dzisiaj to skoncze to ci te fakturki wystawie :-D nie boj zaby

mailuj pisze:
Corin wystarczy, ze usmażysz Emce pączki i wyślesz kurierem. :-) Będziecie kwita. Ja ją przejrzałam !!!!!!!Ona po prostu chce Ci się podlizać żebyś nie opowiadała jej o porodach ;-)

ooo!! i tu sie odezwala madrosc kobiety!! wysylaj te paczuchy (z dzemem albo budyniem) to bedziemy kwita, nawet za masazyste sobie nie policze :rofl2:

a tak na marginesie to fajnie nam sie spalo z D na tym duzym lozku! jacieeeeeeee, ale roznica ^^ i pozniej dla dzidka sie troszke miejsca znajdzie :-D
budzilam sie ale nie czuje sie niewyspana, zapowiada sie ladny dzionek takze bede korzystac dzisiaj ^^

Ps. jak zrobic zeby w jednym poscie mozna bylo cytowac wypowiedzi kilku osob? bo ja od corin recznie to zrobilam i mi nie wyszlo bo nie wiem co ro za numerek trzeba wpisac :rofl2:

Ostatnia edycja:
Do góry