reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

hej laseczki ja juz od godziny nie spie dzis wazny dzien o 19 mam wizyte...Trzymajcie kciuki aby maleństwo sie pokazało co tak sie utworzyło:)gleboko w serduszku pragne synka zobaczymy co to bedzie juz mam stresa...
Życze milego pogodnego dnia ciezaroweczkom :)

reklama
Anulka trzymam kciuki!!! mi tez serduszko podpowiadalo ze bedzie chlopak.... i jakoś tak myslslam ale nie bylam pewna.... sie udalo heheh ! Więc również czekam zniecierpliowścią na twoją wiadomość Kochana!!!!!
3mam kciuki za wszytskie dziś usg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja wlasnie wcinam na śniadanko jejeczniczkę na śmietance.... ale chyba to nie to bylo.... i po 9 do pracki spadam.... juz mi nie piszczy w uchu jak wczoraj chyba to bylo od halasu.... bo zawody byly u nas na hali masa dzieci huk i wrzask... ech..... dzis tez się odbywają....bede zatykac uszy....ślę cmoki a ja spalam ok choć juz nad ranem sie zmuszalam zeby leżeć.... i spac jeszcze....

Hej dziewczyny

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś u gina :-)

A ja wlaśnie wrócilam ze sklepu... kurde co za kultura.

Weszłam do osiedlowego sklepu (carrefour). Kupiłam dosłownie dwa woreczki ogórków kiszonych.

Podchodzę do kas (4 na stanie) - jedna czynna. Kasa pierwszeństwa zamknięta. Ale stoi tam kobieta (pracownica) i nudzi się. Do jedynej czynnej kasy ludu, że stać musiałabym z 15 min. Nie ma opcji, nie wystoję.

Podchodzę więc do kasy z pierwszeństwem:

- Dzień dobry, wiem że ta kasa jest nieczynna, ale czy może mnie pani obsłużyc mimo to?

- Tam jest czynna kasa - odburknęła

- Ale ta jest z pierwszeństwem..

- Ale dla niepełnosprawnych

Patrze wymownie na tabliczkę, która wisi nad kasą i widze owszem znaczek osoby niepełnosprawnej, ale również kobietę w ciąży, nie daję więc za wygraną...

- tak, ale dla kobiet w ciazy również, czy źle odczytuje obrazki?

- To niech to pani już da, jak juz tu pani przyszła.... ale ja tez musze swoje robic...

Normalnie, szok. Z łaską mnie obslużyła. Jakby się dalej fantowała to poprosiłabym kierowniczkę.

Witam z rana!

Anulka, trzymam kciuki za wizytę.

Marzena, bardzo Wam współczuję, ale spróbuj się uspokoić, bo nerwy Twojej Teściowej już nie pomogą, a Tobie moga zaszkodzić....

znowu dziś piękne słońce i mówią, że ma być cieplej niż wczoraj..... może dziś na jakiś dłuższy spacer się wybiorę, bo kino Zuzia przełożyla na jutro - dziś jedzie do Babci wrażenia z wakacji opowiedzieć.....

Marzenko wspólczuję
Corin no czasami na takie wredniawki się trafia mnie tez juz życie nauczylo byc z lekka bezczelną .....
balkan u mnie tez słoneczko pięknie świeci :-)
No a ja przed 8 juz byłam kolejke sobie zając i wchodze jako 2 do Pana Dr.;-) a stesa mam az mi gardło sciska pffff jaka stara taka głupia:eek:

No to dzisiaj kciukasy za Margaretkę, Wisienkę i Anulkę. Wieczorem będziemy świetować trzy zdowe dzidzie:-). ja mam teraz kilka godzin przy podatkach dlatego będę starała się nie zagladać na BB. A jak wyjdzie to zobaczymy;-)

reklama
Ale mróz na zewnątrz :crazy: A ja nawet dobrych spodni nie mam, bo wcześniej stwierdziłam że nie będą potrzebne, w legginsach się przemęczę. I dupa blada bo zima nie odpuszcza. W piątek w końcu zamówiłam spodnie, w poniedziałek zostały wysłane i jeszcze nie przyszły, chociaż inna rzecz już wczoraj przyszła. Mówi się trudno i czekam dalej.
W poniedziałek będę miała wyniki - a już mnie mój wkręcał że tydzień się czeka.

Do góry