reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
No doczytałam....a ja dziś byłam w lidlu i mieli różne kosmetyki dla maluszków..kupiłam nivea sensitive ten biały do mycia ciałka.. i dwupak chusteczek nivea nawilżonych..a co tam..aha i dla mnie kupiłam właśnie wkładki laktacyjne, 30 szt za uwaga mailuj 6,99zl więc przeplaciłaś..idzi do lidla kobito haha to są takie co można przykleić do stanika:)
No i kilka ciuszków w lumpku dla maluszka kupiłam, ale nic takiego:)
Marzenka, trzymkaj sie, dasz radę!

Cholercia, a u mnie nie ma reala...a te body i koszulki z hello kityy sa słodkie...ze snoopym tez.. oszzzz, że nie moga reala u nas zrobić, mówię wam istna DZIURA

no tak ja przyszłam, to sie wszystkie pochowały:)

Nie ma was, to sobie pooglądam o facecie co ma 4 żony...i ileś tam 9kilkanascioro) dzieci..wariaci

Ostatnia edycja:
Witam się bardzo wieczorowo,
nie czytałam jeszcze co tam się dzieje, ale nie wiem czy dam radę bo od wczoraj wieczorem jest chyba z 50 stron :szok::szok::szok:

Widzę tylko, że Mailuj będzie miała synka, gratulacje :-)

To ja też uciekam..już widze jak nasze ranne ptaszki będą miały naskrobane od samego świtu hehe..ja wstanę to pewnie juz z 50 stron znowu będzie do nadrobienia:) Musimy jakos sobie wypośrodkować te pory spania hahaha żeby było sprawiedliwie:):):) papa dobrej nocki

Dodi, teraz dopiero skończyłam czytać, a bardziej przeglądać...:crazy:

Oczywiście wszystkie już śpią. :-( A najlepsze jest to, że niektóre już za 4 godziny wstaną i zaczną skrobać, hahaha Lipiec na BB aktywny prawie 24h :-D

reklama
Hej Lipcóweczki:-) ja już wstałam :-) ale leże we wyrku :-) miejmy nadzieje że usnę :-)
Marzenko wiem że Ci trudno ale staraj się nie denerwować za bardzo bo to dla zdrówka Twojego i maluszka

Do góry