reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
No doczytałam....a ja dziś byłam w lidlu i mieli różne kosmetyki dla maluszków..kupiłam nivea sensitive ten biały do mycia ciałka.. i dwupak chusteczek nivea nawilżonych..a co tam..aha i dla mnie kupiłam właśnie wkładki laktacyjne, 30 szt za uwaga mailuj 6,99zl więc przeplaciłaś..idzi do lidla kobito haha to są takie co można przykleić do stanika:)
No i kilka ciuszków w lumpku dla maluszka kupiłam, ale nic takiego:)
Marzenka, trzymkaj sie, dasz radę!

Cholercia, a u mnie nie ma reala...a te body i koszulki z hello kityy sa słodkie...ze snoopym tez.. oszzzz, że nie moga reala u nas zrobić, mówię wam istna DZIURA

no tak ja przyszłam, to sie wszystkie pochowały:)

Nie ma was, to sobie pooglądam o facecie co ma 4 żony...i ileś tam 9kilkanascioro) dzieci..wariaci

Ostatnia edycja:
Witam się bardzo wieczorowo,
nie czytałam jeszcze co tam się dzieje, ale nie wiem czy dam radę bo od wczoraj wieczorem jest chyba z 50 stron :szok::szok::szok:

Widzę tylko, że Mailuj będzie miała synka, gratulacje :-)

To ja też uciekam..już widze jak nasze ranne ptaszki będą miały naskrobane od samego świtu hehe..ja wstanę to pewnie juz z 50 stron znowu będzie do nadrobienia:) Musimy jakos sobie wypośrodkować te pory spania hahaha żeby było sprawiedliwie:):):) papa dobrej nocki

Dodi, teraz dopiero skończyłam czytać, a bardziej przeglądać...:crazy:

Oczywiście wszystkie już śpią. :-( A najlepsze jest to, że niektóre już za 4 godziny wstaną i zaczną skrobać, hahaha Lipiec na BB aktywny prawie 24h :-D

reklama
Hej Lipcóweczki:-) ja już wstałam :-) ale leże we wyrku :-) miejmy nadzieje że usnę :-)
Marzenko wiem że Ci trudno ale staraj się nie denerwować za bardzo bo to dla zdrówka Twojego i maluszka

Do góry