margerita126
Fanka BB :)
dziękuje kochana i gratuluje bety;-) ja szłam do lekarza jak po wyrok.....trzesłam sie cała na fotelu a jak zrobil usg zaraz wszystko mineło ....margerita, wiedzialam, ze wszystko bedzie dobrze![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuje kochana i gratuluje bety;-) ja szłam do lekarza jak po wyrok.....trzesłam sie cała na fotelu a jak zrobil usg zaraz wszystko mineło ....margerita, wiedzialam, ze wszystko bedzie dobrze![]()
Ja mam jeszcze schizę co do lotu. Lekarka dała mi zielone światło, a ponieważ bardzo mi zależy na wyjeździe więc trzymam sie kurczowo jej opinii. Ale boję się bardzo. Odsapnę kiedy wrócę i nadal będzie dobrze
A najlepszy był mój mąż dzisiaj. Ubawiłam się.
Mamy w marcu jechac na narty. Mój mąż wrócił dzis z pracy i tak do mnie:
- Mycha... ale na nartach bedziesz jeździła?
- Oczywiście kochanie, tylko musze poszukać spodni narciarskich dla ciężarnych - odpowiedziałam i parsknęłam śmiechem.
Chyba zrozumialRozbraja mnie czasem
Dobrecoś żle mi się ..porobiło
![]()