reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

AGIK z ta pogodą bywa różnie ,ale jak tak dalej pójdzie to ani razu na basen nie pojedziemy tego roku.:angry:

zostaje kryty :p ;)
a tak wogole to witam :)
posprzatane juz mam i teraz tylko jonka polozyc i obiad...gotowe :)
jonek ostatnio szaleje na punkcie bajki ''AUTA'' ale tylko urywki na youtub'ie mu uszczam..potrafi kilka razy pod rzad ogladac jedno i to samo w kolko,glowa mi juz peka...

ide robic kawusie..troche pozno ale zawsze cos ;)
ciacho mam ...ktora sie pisze?? ;)

reklama
witajcie:-),

kurcze dzwoniłam do firmy, która ma naszą pościel z Elmo, a Ci że może w niedziele mi dowiozą:szok::crazy: Od środy jest paczka w Pile więc do mnie mają 70km i łaskawie może w nd mi przywiozą no szok poprostu. A z USA leciała 1 dzien, a tu nasi pewnie przetrzepać muszą paczki z zagranicy...

Jula moja kochana dziś biega za piłką i krzyczy PIŁKA SŁYSZYSZ GDZIE IDZIESZ NIE UCIEKAJ JULCE :szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: A rano na mini mini reklamę puścili a młoda, mama oooo reklama popatrz , kurde gadane ma tak, że na bank mnie zagada w przyszłości :-D:-D:laugh2::laugh2:

Mąż mnie wkurzył trochę. Załatwił sobie prywatną wizytę u neurochirurga w Szczecinie, tego samego, który mu 21 lat temu zycie uratował po tym wylewie. Musiał iść na konsultacje, bo coś tam w tomografii się nie podobało naszemu neurologowi. Marek powiedział że wizyta 60zł kosztuje. Ja dziś ścieram kurze i patrzę, a na jego kasetach i płytach leży jakiś papierek kolorowy. Myślałam że jakiś staroć do wywalenia, czytam a tam rachunek za wizytę 200zł :szok::szok: oszukał mnie i mnie tym wkurzył. A on się tłumaczył, że to w dobrej wierze, bo jakby mi powiedział ile za wizytę, to bym mu nie pozwoliła jechać. No bzdura jakaś. Teraz tylko musi złozyć wniosek do zakładu pracy o zwrot kosztów, to może mu oddadzą kasę. A wogole to wygrał kasę w stsach i stąd miał bo ja mu dałam tylko 60 tyle ile mówił. Jest mi przykro , ze mnie okłamał, ale z drugiej strony pewnie faktycznie się bał, że się nie zgodzę na wyjazd, bo drogo. Ale to głupie, bo przecież logiczne, że tu chodzi o jego zdrowie a nie jakieś pierdy i na pewno bym się zgodziła. Ale z facetami tak juz jest...:laugh2:

Noooo i gdzie to słońce? bo ja już mam dość tej pogody. Od kilku dni siedzimy w domu po obiedzie, bo wtedy już zimno i nieprzyjemnie łazić. Do południa Julka jeszcze z teściową wychodzi w kaloszach trochę po kałużach poskakać. A mówią, że do poowy sierpnia ma tak być :no:

Agnieszko u nas od dawna mała nie chce aby ją karmić, nawet jak czasami chce jej pomóc to nie chce i krzyczy: "siama"
Ewa dobrze, że po tym upadku ze schodów nic małemu się nie stało
Ewa i jak się zabawa na weselu udała??
my mieliśmy wczoraj imprezkę urodzinową Moni i M, więc piątek i sobota w kuchni, dziś już trocę lżej, gości już nie mam więc mam chwilkę na odpoczynek
a co do pogody to u mnie dopiero jakąś godzinkę temu wyszło słoneczko więc jak mała wstanie to pewnie na jakiś spacerek pójdziemy,
Beatko a ja słyszałam, że pogoda ma być już w sierpniu lepsza, no ale ile w tym prawdy to się okaże

lecę sobie zrobić kawkę, jak któraś ma ochotę to zapraszam na kawkę i na ciacho, jeszcze troszkę po imprezce mi zostało :-)

Adudz - zabwa super. Potańcowaliśmy nieźle. Tyle, ze "my" jako rodzina pani młodej byliśmy troszke odosobnieni - w sensie nie znaliśmy znajomych pary młodej (z Wrocławia i Warszawy). Pobalowaliśmy do 1 - narzuciliśmy za szybkie tempo. Kondycja już nie ta :rofl2: Nie popiliśmy za dużo, więc dziś spokojnie o 7:36 wstałam z dzieciakami.

Tomi zbudził się niestety z gorączką 37,7' i mówi, że ma suche gardło. Wczoraj tańczył jak szalony, a później wybiegał na dwór w krótkim rękawku no i widać troszkę go przewiało. Co dziwne - nie ma ani grama kataru. Normalnie oddycha przez nos i podczas snu i oglądania bajek. Zobaczymy co będzie dalej.

Ewa to się wybawiliście. Oby Tomi się nie pochorował :tak:

Dziś o 6:10 rano koleś raczył przywieźć pościel, ale wiecie co kut... jeden zawołał kasę za przywóz :szok::szok::wściekła/y: no żesz kurde, dostała firma 60zł i jeszcze mu mało ... Marek go pogonił.

DSC00276.JPGto moje małe WIELKIE szczęście w swojej nowej pościeli, drzemka poobiednia :-D

PROSZĘ WAS O POMOC :-D:-D:-D

co można kupić/zrobić rodzicom na 30 rocznicę ślubu ???? nie ukrywam że na robienie czegoś nie bardzo mam czas, a kupić byłoby mi łatwiej tylko co?

Ewo dobrze, że zabawa się udała,
Julka słodko śpi, a co do prezentu to ja ci nie pomogę bo mam ten sam problem, moi rodzice mają 35 rocznicę, co prawda w grudniu dopiero, więc ja mam jeszcze troszeczkę czasu, ale już zaczęłam się zastanawiać, ale muszę jeszcze wymyślić prezent na 50-te urodziny dla bardzo dobrej znajomej a to już w sierpniu

A ja w październiku mam 50-te urodziny mamy. Też myślimy z rodzeństwem i z tatą co jej na te urodziny zorganizować - ale brak pomysłów.

Tak sobie myślę... bo jej urodziny wypadają we wtorek co by w sobotę (przed urodzinami) zabrać ją do jakiegoś spa, jakiś masaż, zabieg na twarz + make-up (ja z bratowa tez byśmy poszły, żeby nie była taka sama)... a później wrócilibyśmy do domu, gdzie by czekała impreza (zamówiony katering, albo byśmy z bratową i babcią wszytsko przygotowały, a chłopcy by nakryli do stołu zanim wrócimy ze SPA). Mi by się taki prezent podobał... ale czy jej? tego nie jestem do końca pewna :unsure::confused2::confused::dry:

Witam i ja
Ja jeszcze łąże niedospana po baaaaardzo udanym weselu :tak::tak::-):-) Natańczyliśmy się dużo, ze znajomymi były wygłupu na sali że szok, założę się będzie to na kamerze :-D Co myśmy tam wyprawiali :szok::-D Już nie wspomne o moim tańcu w ...... fontannie, potem na sali bez butów w mokrych nogach :szok::-D i mokrej częściowo sukience:-D No nie powiem że było to po trzeźwemu:-D:-D A najlepsze jest to że jak w tej fontannie tak sobie szalałam to nie wiadomo skąd się wziął tak kamerzysta no i oczywiście stał i filmował, na poprawinach się śmieli że nad ranem jakaś syrena się w fontannie pojawiła :-D:-D Mała była z nami, potem ją odwiozłam do domu, no i oczywiście wzięłam udział w dwóch konkursach.
Na drugi dzień jeden z orkiestry cały czas się do mnie śmiał i patrzał :-D Potem pytał M czy ja to żona czy dziewczyna :-D

Beatko śliczna ta pościel, naprawdę bardzo ładna i super kolory, takie żywe
Ewa fajnie że impreza udana, my na następne idziemy we wrześniu. Dobrze że ten upadek tak sie skończył
Adudz pogoda chyba w końcu się poprawi, może będzie trochę cieplej. Pochwal się Monisią jak wyglądała na urodzinkach i torcikiem :-)

Załączniki

• DSCN0433.jpg
    DSCN0433.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCN0439.jpg
    DSCN0439.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
reklama
przesyłam jeszcze spóźnione życzonka urodzinowe naszym ostatnim solenizantom
Adusi, Marissce, Alankowi i Karolince

Wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!