reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

OKI KAMCIA CZEKAM JAKBY CO !!:tak::tak::tak:
PRZEZ TEN CZAS POZWALAM CI BYĆ EGOISTKĄ.MOŻESZ!!!:tak::tak::tak:
A tak w ogóle LALUŚKA dostała O.P.R. ,że sie nie odzywa,ma sie odezwać :tak:bo jak nie to wiecie co ją czeka ,prawd:tak:?!!:tak:;-)

i JOASIU WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ NA TE URODZINKI CO BYŁY!??
I pisz jak tam odpoczynek !!!

u nas coś chmurzasto sie zrobiło,czyżby miało padać.

EWCIA a TY jak leczysz nogi po weselu ,czy jak??!!

beatko TY sie nie przejmuj.
czasem tak bywa,jak zdasz to też sie popełnia błedy.
ja jak jade z mężem to jakby mi pół prawka zabrali,ostatnio auta nie zauważyłam i bym wjechała gosciowi przed maske.dobrze,że tomek siedział.
A JAK sie zdenerwuje to w ogóle jest ,wtedy też TOM mnie podjudził i by było.

ZDASZ ,zdasz,a wiesz co przez te Twoje prawko mi sie śnił egzamin i robiłam byk na byku,ale sie na szczescie przebudziłam i pomyslałam przecież już ZDAŁAM.

reklama
Justysiu nie, nogi odpukać ok... ale pogoda w miarę więc korzystamy :-)

Wybrałam już sukienkę na drugie wesele. Kupiłam czarne sandałki z paskiem nad kostką i delikatnym paskiem z przodu - ciekawe czy wytrzymam do północy w tych butach - w torbie będą balerinki :-)
A poza tym kombinuję od kogo mogę pożyczyć małą różową torebeczkę. Sukienka jest czarna w białe kwiaty z różowymi konturami. Jak dodałam czarne buty i carne bolerko stwierdziłam, że torebka MUSI być różowa. No i teraz "masz babo placek" szukam i nie mogę znaleźć wśród znajomych. Ostatecznie wydam te 30zł i kupię jakąś :-)

Buziaki.

P.S. Zapomniałam zrobić zdjęcia pierwszej skrzyneczce. Druga schnie, jak już uda mi się ją na gładko polakierować to wkleję zdjęcie.

Witam ;-)
Melduje,że zyję :)
Niestety mało czasu na cokolwiek na komputer to juz sił brakuję.. przy mojej dwojce to ja czasem sama się podziwiam,
Kacper mały łobuz ostatnio uparl sie na auto tzn chce w nim siedziec za kierownica takze kazda droga jest maskaryczna bo wyje "tata kółko"
mały huligan wszedzie go pełno krzyczy piszczy jak kazdy 2-latek. Ppytałyscie o wage i wzrost to ma 13kg i 93cm mały misio.
a Karolinka ma juz poł roku i raczkuję :) szybko wszystko robi tylko straszny nie jadek z niej.

Beata- gdzie kupilas tą super posciel?????\\

pozdrawiam Was ;-*

addaa, pościel kupiona na allegro :) ELMO POSCIEL 4 CZ Z KOLDERKA ELMO KOLOROWA (1707389855) - Aukcje internetowe Allegro ale koleś jak widzę już nie ma, myślę że jak poprosisz to wystawi. Jest bardzo konkretny, prędko na maila odpisuje, szybko wysłał, nawalił polski dostawca, który 7 czy 8 dni mi dostarczał paczkę. Pewnie zaglądał do środka, bo dziwnie była zapakowana.

u nas ok, Julka maruda coś, ale to wina tego nosa. Dostała antybiotyk i jeszcze 3 dni będzie brać. A 16 sierpnia mamy laryngologa, niech sprawdzi co ona w tym nosie ma. Teraz wysłałam męża z córką na spacer, a moje dziecko na wyjście na pożegnanie mówi mi tak : MAMA IDŹ DO DOMU CIASTO ROBIĆ KURDE NO ! mowię ze będę robić racuszki a ona NIE RACUSZKI NIE, TORT ELMO Z BUŹKĄ ROBIĆ ! MÓWIE PRZECIEŻ ! o losie normalnie charakterek mamusi jak nic :D

Hej
Przepraszam,ze sie nie odzywam.. ale my ciagle w rozjazdach.. Po powrocie w Niemiec bylam chwile na Mazurach, potem na krotkow domu w warszawie i znow wyjazd do Holandii (cudowny, piekny kraj i suepr ludzie... no i wszyscy jezdza na rowerach!!! matka jest w wstanie wsadzic na swoj rower 4-5dzieci, takie bajery maja :-) ) Teraz na chwile w warszawie, potem znow na Mazury na dluzej.
Mam troche przejsc z rehabilitacja oczka malej... zaklejanie oczka raz wychodzi super.. a innym razem bardzo ciezko - "mamusiu oko patsiec chce.. plose zdjac... "i tak przez godzine blagania, placzu... A jak na chwile ja spuszcze z oczu to zaraz zrywa plaster.... Musi miec caly czas zajecie, zeby zapominala o zaklejonym oczku, do fazy cwiczen jeszcze nie doszlam....

Piszecie o bilansach , to nie do konca jest samo mierzenie, wazenie... przynajmniej tak nie powinno byc. U nas bylo tak: wazenie, mierzenie, pomiar cisnienia, sluchanie serducha, badanie brzuszka, przesiewowe badanie sluchu, wzroku, sprawdzenie umiejetnosci , mowy, chodu dziecka i calej postawy... no i wywiad ze mna. Ogolnie 30min. w gabinecie
Ja polecam zrobic nawet na wlasna reke badanie wzroku i sluchu, bo 3/4 problemow zwiazanych z jakims defektem tych narzadow sa za pozno diagnozowane, wtedy kiedy zaczynaja miec klopoty w mowieniu, czytaniu itd...

Pozdrawiam Wszystkie Mamuski i dzieciaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej dziewczyny j jak zwykle ranny ptaszek po zmianie pracy wstaje o 4 bo na 6 musze już być.
Moja mała już od 3 dni robi luzne kupki wydaje mi sie że idzie jej dolna szóstka-czy któreś dziecie już ma szóstki?
My też wybiermy się n bilans dwulatka i mam zamiar Adule zaszczepic od pneumokoków mam nadzieje ze nie bedzie chorowała w tym sezonie zimowo-wiosennym.Wybieramy się od listopada albo lutego do przedszkola wiec szczepienie może przyniesie jakies korzyści.
U nas Adula jest grzeczna ma swoje fazy -mamo mamo albo idziemy na plac zabaw,ale jak to dziecko :)
Pozdrawiam

reklama
Do góry