reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
A ja właśnie siedzę sobie w mojej mikro wannie, zanurzona po uszy, z kieliszeczkiem baileysa w łapce i "was" (was dużo powiedziane, bo tu tylko ja i dmuchawiec i daisy się odezwała na innym wątku) podglądam :-D do tego olejek zapachowy, tylko świeczuszek i męża brakuje :-p

BEATKO WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ LEPSZEGO!!!SAMYCH CUDOWNYCH NIESPODZIANEK!!!
p.S JA też mówiłam narazie więcej dzieci nie!!:-D

Tylko na chwile mówie ,że żyje co by pózniej nie było awanti!!;-):-)
Chłopaki śpią ,JUlEK zajażył,że jak mnie ugryzie w cycka to krzycze i mu sie to spodobało,a mi wcale!!:wściekła/y:
Ide się myć ,ja dzis zrobiłam karpatke ,już nie moge sie doczekać jutra kiedy bedziemy ja szamać:-)!
Wczoraj oglkądałam horor,a sie uśmiałam przy nim:-D:-D:-D.
D:-Dzis pewnie nic nie leci ,jak zwykle !!
EWCIA ja też nie nawidze fajek ,najlepiej bym je zabroniła jak maryśię!!:tak::tak::wściekła/y:

Mówie dobranoc i miłej niedzieli!!
buziaczki.....mmmmmła
my odkurzacza tez sie nie boimy;-).

I NAJLEPSZGO MINI MINIATURKOWYM SOLENIZANTOM!!!:tak::tak::tak:

Aniu Twoja Zosia to po prostu delikatna panieneczka... nasze chłopaki nei mogą się po prostu bać niczego... wiesz męskie ego im nie pozwala :-p

No tak...
A dzis po spacerze zrobiłam Zosi fajne zdjatka w czapce, w której bardzo ja lubie, a juz sie robi za mała:-(Wiec musiała byc pamiatka:tak: Własnie je zgrałam i ogladam:-) Sliczne to moje stworzonko:tak:niewiadomo po kim. W ogóle dzieci wszystkie bez wyjatku sa cudne. A potem...im człowiek starszy, tym brzydszy...:-(

reklama
jak ewa zauwazyla jestem i was podgladam ale przez ta pianke ewuchy nic a nic nie widac..... a widze ze laski koty połapały odkurzaczami:-):-):-)
my dzis bylismy na emigracji wiec adulka zmeczona spala tylko o 9do 11 i teraz usneła... jutro tez do mamusi uciekam bo maz na painbaala zmyka....
U nas wsio ok.... bylismy dzisiaj u meza siostry ktora ma 3 dzieci dostalam wielkie reklamówy ciuchów... i fotelik samoch. i krzesełko do karmienia.... z reka na sercu moge powiedziec ze dziecko wcale mnie nie kosztuje pomijajac pampki i sloiczki ....
Kobiałki co wam jeszcze napisac...widze ze dmuchawczyk opanował całkowicie forum wiec co bede sie rozpisywac.... całuję i do juterka... spokojnych nocków i śpiących brzdąców!!!!!!!!!!!!

Do góry