reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Sam
mi się w ciąży strasznie skóra wysuszyła i oliwka nie pomagała, teraz używam dove nawilżający i pomaga...do następnego smarowania:baffled: z moją skórą jeszcze nigdy nie było aż tak źle
Gobiaz
podziwiam Cię że dajesz radę tak pracować pomimo ciąży, ja ledwo mogę umyć podłogę mopem a już mi ciężko i brzuch się spina
Asia
też mi się wydaje ze mi włoski na brzuchu jakoś urosły.... a o pieprzykach nawet nie mówię, mam ich sporo więcej od początku ciąży...

reklama
oooo u mnie tez jakiż wysyp nowych pieprzyków!
Goteczko pewnie że Cie pamiętamy!!! Fajnie, że dałaś znak życia :) Pochwal się swoim dziełem - czekamy na fotki :) Pozdrowienia dla Ciebie i Maluszka ! ...i zaglądaj częściej!

Pieprzyki mi też wyszły, albo się uwidoczniły, szczególnie między piersiami. I to chyba wylazly te ktore sobie zafundowalam kiedys w solarium;-)
Robaczek fakt jest taki, że mam taka moc i siłę ostatnio jak nigdy. Tylko czasami jak mam lenia to ściemniam w pracy że tego nie dam rady;-) A poza tym to staram się nie szaleć zbyt wiele bo w świadomości jednak mam że to już 5miesiąc. Ale jak tak dalej pójdzie to sobie przypominacz w telefonie włączę żeby sie zgłosić na porodówkę. Ciekawe czy tak lekko pójdzie poród jak przechodzę ciążę:confused:

witam uff dzis dzien zalatany cały czas na nogach uczelnia, laboratorium wyniki krwi i moczu ok :] pozniej biblioteki i sklepy bo widze ze zima znow wraca a tu brzuch coraz wiekszy i swetry coraz mniejsze. jak to moj mowie długosc swetrow kurczy sie wprostpropocjonalnie do wielkosci bebzucha :]

Kasiurek to świetnie że wyniki ok:-D
Ja zmiatam do swojego wyrka w końcu. Może dzis w nocy nie będę miała koszmarów,że mi się do domu włamują dzikie zwierzęta które grasują po południowej Polsce. Czego ja wiecznie mam takie sny:confused: I one są tak realistyczne, że jak się budzę to chodzę sprawdzić czy to nie jest naprawdę:baffled: Durna baba ze mnie.... Ale cóż podobno to uroki ciąży:confused:
Słodkich snów moje miłe panie i dzieciaczki również, ja się ulatniam do przyjaciela zwanego łóżko:-D

goteczka witaj słoneczko po przerwie :-):-):-) u mnie z czasem też ostro pod górkę ... widać po odwiedzinkach na forum ;-)
gabiaz kochanie współczuję takich snów ... nic miłego :baffled: pomyś o czymś miłym przed snem może i senki się zmienią na lepsze :-):-):-)

Co do skórki narazie narzekać nie wypada (choć sporo przybrałam) :-) ale pieprzyków doszło mi XXL więcej niż przed ciążą :baffled: troszkę mnie to martwi, bo mam w spadku łuszczycę po tatusiu i słoneczko + solarium w zimie są dużym ratunkiem (mogę ograniczać steryd)
Lecę teraz ponadrabiać inne temaciki :-) Słodziutkich snów i milusiego poranka :-):-):-)

reklama
Witam
Wczoraj tak źle się czułam że od 19 w łóżku leżałam. Najpierw brzuch zaczął mnie bolec później stwardniał więc wzięłam nospę (wcześniej mi się nie zdażoło) do tego doszły zawroty głowy i mdłości a serce to myślałam że mi wyskoczy :baffled: i dotego od południa nie czułam ruchuw dziecka. Myślałam że zwarjuję, ale po poł godziny zaczełam lepiej sie czuć. A dziś jak wstała to jak nowo narodzona :-)

Do góry