reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Ale mi dziewczyny robicie ochote na dobre zarelko!! robie wlasnie sobie nalesniki bo mnie na slodkie wzielo i Slonce1 narobila mi ochoty!! a ja na chinska musze poczekac do weekendu bo mezus na popoludnie pracuje i dopiero w piatek ma wolne:(

reklama
a co ja mam powiedziec jak pracuje w restauracji, gdzie mamy oprocz zdrowego jedzenia, pizze, kebaby:sorry2::sorry2::sorry2:
staram sie byc twarda, ale...:-D:-D:-D
jak teraz pojde na urlop to chyba bede i tak do pracy zagladac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::-D:-D
obiadek mam prawie skonczony i zaraz mykam do lozka, bo za wczesnie dzisiaj wstalam:sorry2::sorry2:

Hej babeczki. Ja od poniedziałku w pracy nadrabiam zaległości, więc czasu mało. W domu mąż mi przeinstalowywał system na laptopku, więc też nie było jak zajrzeć.

E-mamo współczuję biegania do zusu, mam nadzieję, że wyrównają Ci pieniądze.

Ja cały czas smaruję się oliwką. Mimo to od jakiegoś tygodnia skóra mi się strasznie łuszczy na brzuchu.

U mnie dziś z rana aura super zimowa. 10 minut rano odśnieżałam samochód, a myślałam, że już w tym sezonie nie będę musiała. Na szczęscie później wszystko popłynęło.

Ostatnia edycja:
Hej kobitki witam się i ja w to wtorkowe popołudnie:tak:
U nas śliczna wiosna, że odsniezać musiałam autko z rana.... Ale cóż w końcu bedzie ciepło i to nieuniknione:-p Ja zakupiłam dziś kolejną płytkę Queen-u i sobie z moim dziecieciem słuchamy. Oczywiście jak tylko się da na lapku, Moje dziecie chyba będzie wpasowane w tą muzę którą ja lubię, bo jak tylko puszczam to sie kręci:-D A dziś to my sie napracowali co niemiara -cesarka u jałóweczki... Ale już po, teraz muszę troche poleżeć bo po kilku godzinach pochylania się to kręgosłup się zaczyna odzywać.
Zmykam więc tymczasem na prostowanie lędźwi. Buzialki;-):-):-)

Ja wróciłam od teściowej. Chyba mi obiadu pożałowała, bo mi się cały czas odbija.
Wiecie co zauważyłam na swoim brzuchu??? Że włosy mi strasznie na nim rosną dosłownie jak facetowi na klacie-fakt są w kolorze blond to ich tak nie widać ale i tak sporo ich jest:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
dawno mnie tu nie było ale jestem i żyję tylko jakoś czasu brak... Mam nadzieję, że tak całkiem jeszcze o mnie nie zapomniałyście :-).

W tzw. międzyczasie pomalowałam już szafę do pokoju naszego synka. Wymyśliłam sobie styl safari na na szafie mamy wielką kolorową żyrafę, a na komódce z szufladkami już zaczyna się czaić wąż. Hmm... może kiedyś pochwalę się ukończonym dziełem. Miałam już dość bezczynności i zakupiłam specjalne farbki do pokoju dziecięcego - nieśmierdzące, hypoalergiczne i w ogóle jakieś takie.. w sam raz.. i ruszyłam do dzieła :tak: - w końcu po pracy mam jeszcze trochę wolnego ;-)
A dziś.. jestem już po pierwszym spotkaniu w szkole rodzenia. Było całkiem sympatycznie i zostalismy obdarowani rozmaitymi prezencikami - min buteleczkami AVENTa - także... oby dalej było tak miło ;-).
Pozdrawiam wszystkie mamuśki!

Do góry